хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Мобільний інтернет. Власний досвід.

  • 25.08.20, 01:14
Я тут раніше писав. У квітні в мами стався інсульт (зараз все більш-менш, але не так, як було, гірше) і я залишився на господарстві з батьком, який, на жаль, напів овоч. Без нормального інтернету, без фейсбуку і т.ін. Сусід - старий маразматик, відмовив мені у доступу до вай-фай, хоча в нього безлімітний інтернет. "Може вам ще пін-код кредитки дати?" Коротше, дурень, ну то й йух з ним. Вирішив придбати мобільний безліміт. З тих пір підсів і так і користуюся. На початку купив сімку безлімітну на Київстар, бо точка продажу найближча саме Київстар. Швидкість. Максимум, що бачив - 5 Мбіт/сек. За звичай середня коло 1 Мбіт/сек. Воно нібито й нічого. Навіть ТБ можна дивитись. Але, кожного сцуко дня, після 24.00 воно вирубалося! Якраз коли я поклав батька, звільнився та маю час полазити по фейсбуку ну й т.ін. Звернення у підтримку марні. Коштує стартовий пакет та 1-й місяць (точніше 28 діб) 100 грн., далі 300. Можна спробувати кожний місяць купувати нову сімку. Має спрацювати, але я не пробував, бо
Перейшов на Водафон. Стартовий та перші 28 діб 150 кажись. Далі 185 за 28. Зараз подорожчало, стало 230, але з мене так і взяли 185 поки що. Зі швидкістю те саме, що й з Київстар. Також вирубається. Але не на години, а так, в основному вночі та на 5 - 10 хвилин. Коли у мене в чергове вирубилося на самому цікавому місці - подзвонив оператору. Питаю, а як ви розумієте надання послуги 4 джи? Яка швидкість мається на увазі? Відповідь: 100 Мбіт/сек)rofl rofl rofl  Підстолом, чесне слово. Вже казав більше 5 ніколи не було, та й те рідко.
Далі. Жінці дуже потрібен інтернет на роботі. Вона була на Київстар за 300. Але 300 це забагато, а ще й ті відключки на нічних чергуваннях - йдіть до дупи. З Водафоном розібралися, то ж взяв їй та собі Лайф. Не безлім, а коштує як Водафон, 150. Та 150 на 28. Такий собі - 20 гіг. В принципі досить. А ще й не використане переходить на наступний місяць. Позіціонують себе як 4,5 джи, о як! І що? Швидкість ніколи не буває вище 1 Мбіт/сек. Середня 600 - 800 Кбіт/сек. Телебачення періодично (часто) підвисає.
Висновок - вітчизняне 4 джи - лайно. Відповідає максимум хорошому 3 джи. Але з цього лайна нібито Водафон трохи кращий, хоча теж лайно.
І ще трохи про мого оператора Ланет - всім раджу. Дізнався, що у мій пакет входить крім надшвидкого інтернету та 165 ТБ каналів (по над 60 ХД) ще й активація Ланет-ТБ на 2-х пристроях - планшети, телефони. Звісно, активував у себе та жінки, та маємо ті самі канали, що й вдома у чудовій якості на телефонах! Коротше, мобільний інтернет лайно, а Ланет усім раджу! Принаймні у Києві.
Моя швидкість вдома

7

Коментарі

125.08.20, 01:35

Я юзав мобільний інет (Київстар, безліміт) у Львові, Франківську - такої проблеми не зустрічав. Єдиний облом - якщо використав більше 3 Гб (протягом доби) - швидкість знижують до 20мб/с. Причому юзав і на смартфоні і на компі (роздача зі смартфона). Не одночасно і там і там, а в залежності від потреби. В мене ніколи з початком доби проблем не виникало.

    225.08.20, 02:52Відповідь на 1 від Іван Штахета

    Такої шаленої швидкості ніколи не бачив взагалі. Може у Києві забагато користувачів на вежу, не знаю. Але те, що описав - чиста правда.

      325.08.20, 08:34

      Сусід - старий маразматик, відмовив мені у доступу до вай-фай, хоча в нього безлімітний інтернет. "Може вам ще пін-код кредитки дати?" А ви не пробували домовитись розділити з ним витрати? Ато не такий він і маразматик, якщо подумати)

        425.08.20, 09:11

        Триолан тоже даёт 1 гб/с, по поводу мобильного интернета: всё зависит от вашего местоположения, карта менялась на ю-сим, каким телефоном пользуетесь (слабый процессор в мобильном)?
        На данный момент Киевстар показывает стабильные 40-60 мб/с в городе Киеве.

          525.08.20, 15:06

          Мобільним інтернетом незадоволений. Підвисає, коли потрібен. Не тестував на швидкість, але думаю, що небагато.

            625.08.20, 20:36Відповідь на 3 від xMbIPEHOK

            Сусід - старий маразматик, відмовив мені у доступу до вай-фай, хоча в нього безлімітний інтернет. "Може вам ще пін-код кредитки дати?" А ви не пробували домовитись розділити з ним витрати? Ато не такий він і маразматик, якщо подумати)Надати вай-фай на мобільний не несе ніяких витрат. Я надавав сусіду, потім він мені. Порівняти загрузку з мобільника та компа неможливо. Максимум, що я міг йому запропонувати - 10%. Але порівнювати пін-код картки та пароль доступу до вай-фай - це 100% маразм. Тому після цих слів я цим сусідом не хочу ніякого спілкування взагалі. Переконувати когось у чомусь не входить у мої плани, тим більше це буде марно.

              725.08.20, 20:39Відповідь на 4 від ZVA01

              Триолан тоже даёт 1 гб/с, по поводу мобильного интернета: всё зависит от вашего местоположения, карта менялась на ю-сим, каким телефоном пользуетесь (слабый процессор в мобильном)?
              На данный момент Киевстар показывает стабильные 40-60 мб/с в городе Киеве.
              Телефони нові. В жінки Сяомі Редмі 8, в мене Сяомі Редмі 8а. Процесори потужні. Апаратам менш пів року. А ось стосовно району - можливо. Виноградарь та Вишгородська.

                825.08.20, 20:40Відповідь на 5 від Makcімаліст

                Мобільним інтернетом незадоволений. Підвисає, коли потрібен. Не тестував на швидкість, але думаю, що небагато.А який район? Бо ось пишуть, що все норм. В мене Виноградарь

                  926.08.20, 13:55Відповідь на 8 від Танк_

                  Голосеевский , Днепровский, катаюсь по Киеву за рулем раздаю инет с мобильного на магнитолу , слушаю музыку с ютуба... Всё отлично работает

                    1026.08.20, 17:45Відповідь на 8 від Танк_

                    Мобільним інтернетом незадоволений. Підвисає, коли потрібен. Не тестував на швидкість, але думаю, що небагато.А який район? Бо ось пишуть, що все норм. В мене ВиноградарьБоярка.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна