хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Кого фінансують українці, коли платять за теплоенергію.

Чекати чогось доброго від влади це невибачна наївність. Але такий цинізм і повне лайно - це вже занадто. Боюся, що по-хорошому довести владі, що так поводитись не можна - вже не вийде. Дивіться самі.
Так, звичайно, це телесюжет 1+1. Так, всі знають, кому належить канал. Але, як на мене, якщо виключити їх антагонізм із Саакашвілі, то вони доволі об'єктивні. Принаймні нмд у цьому сюжеті гола правда.




16

Коментарі

113.06.16, 20:47

я хуй буду платити нехай подають в суд

    213.06.16, 20:48Відповідь на 1 від garik134

    я хуй буду платити нехай подають в судНу а як? Можна без хати залишитись

      313.06.16, 20:52Відповідь на 2 від Танк_

      я хуй буду платити нехай подають в судНу а як? Можна без хати залишитисьу мене вже е калаш плюс помпова рушниця я думаю хтось без яець лишиться стрилятиму без попереджень

        413.06.16, 20:55Відповідь на 3 від garik134

        я хуй буду платити нехай подають в судНу а як? Можна без хати залишитисьу мене вже е калаш плюс помпова рушниця я думаю хтось без яець лишиться стрилятиму без попередженьУ мене також є помпа. Але це вже край. Краще якось об'єднатись і зробити щось разом.

          513.06.16, 21:03Відповідь на 4 від Танк_

          я хуй буду платити нехай подають в судНу а як? Можна без хати залишитисьу мене вже е калаш плюс помпова рушниця я думаю хтось без яець лишиться стрилятиму без попередженьУ мене також є помпа. Але це вже край. Краще якось об'єднатись і зробити щось разом.нихуя вони ничо не чують . у мене вже був прециндент банк колекторов вызвал стриляв правда по ногах а зайшлы бы в двир то в голову рушныця зарегестрована

            613.06.16, 21:30

            мойі друзі вже за столом говорять што в украйіні щось (коротко кажучи) не так і што осіню чи весною щось буде а що саме непонятно

              713.06.16, 22:52Відповідь на 6 від M1SHANYA

              мойі друзі вже за столом говорять што в украйіні щось (коротко кажучи) не так і што осіню чи весною щось буде а що саме непонятно"Щось не так" це ще дуже м'яко. Але, думаю, цих вже будуть вішати.

                813.06.16, 23:02Відповідь на 7 від Танк_

                мойі друзі вже за столом говорять што в украйіні щось (коротко кажучи) не так і што осіню чи весною щось буде а що саме непонятно"Щось не так" це ще дуже м'яко. Але, думаю, цих вже будуть вішати.на счот вішати нууунезнаю, бо то путіну на руку і його еурокорешам, у тому плані що таки громадянська війна. і вже бачиш сенат франції пропонує санкції помякшити, штанмаєр тоже вже пасть відкриває про помякшеня, нуітомуподібні тварі походу в очереді. а вова тим часом військ.техніку залізницею у домбас відправляє. готується.

                  Гість: ufilin

                  913.06.16, 23:23

                  стрілянина не на часі А ось людям розясняти та пояснювати що до чого - важливіша задачка

                    1014.06.16, 01:40Відповідь на 8 від M1SHANYA

                    мойі друзі вже за столом говорять што в украйіні щось (коротко кажучи) не так і што осіню чи весною щось буде а що саме непонятно"Щось не так" це ще дуже м'яко. Але, думаю, цих вже будуть вішати.на счот вішати нууунезнаю, бо то путіну на руку і його еурокорешам, у тому плані що таки громадянська війна. і вже бачиш сенат франції пропонує санкції помякшити, штанмаєр тоже вже пасть відкриває про помякшеня, нуітомуподібні тварі походу в очереді. а вова тим часом військ.техніку залізницею у домбас відправляє. готується.То то й воно. І так не можна, і так погано. А що робити? Коли одного підора скинули - то інші не набагато кращі!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна