хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Відставка Литвина заганяє регіоналів у глухий кут.

УП повідомляє:

Партія регіонів потрапила в патову ситуацію після відставки Володимира Литвина. Про це "Українській правді" заявив депутат Тарас Стецьків. "Якщо Литвин не підписує закон про мову, то щоб подати його на затвердження президенту, треба обрати нового спікера", - зазначив він. "Однак, за чинним регламентом, для відставки Литвина і затвердження нового спікера треба 300 голосів та голосування в таємному режимі", - розповів Стецьків. За його словами, Партія регіонів намагається змінити процедуру обрання та звільнення спікера – відповідний законопроект вніс регіонал Владислав Забарський. "Але тут Партія регіонів знову потрапляє в патову ситуацію. Адже щоб змінити закон про регламент, треба пройти два його читання, після чого змусити Литвина підписати нову редакцію закону про регламент, а потім направити на підпис президенту", - зазначив Стецьків. Тобто, за його словами, регламент вимагає від Партії регіонів не лише змусити Литвина підписати закон про мови, а й підписати закон про зміни до регламенту, який повинен змінити процедуру призначення спікера. "Законодавство не дозволяє підписувати закони першому віце-спікеру Адаму Мартинюку", - додав Стецьків.

Додам від себе.

1. А коли це якась там "законність" зупиняла регіоналів?

2. Нмд закон президентом не буде підписаний тим чі іншим чином. Або самостійно, з заявою про його неготовність (для нас), і з запевненням, що до цього ще повернуться після доопрацювання (для свого лохторату), або через рішення КС.

3. Думаю, вся ця колотнеча піднята для того, аби продемонструвати "мудрість" овоча з одного боку, та випустити пар з іншого. Справа у тому, що людей при владі цікавить лише бабло, на мови і все інше їм начхати. А тут опозиція нібито переможе, тиск у котлі під назвою Україна" зменшиться і можна буде і надалі косити бабло особливо необхідне напередодні виборів.

4. Все ж таки є невеличкі шанси, що у своєму аналізі ситуації я помиляюсь і през таки закон підпише. Ну тоді це буде яскравим свідоцтвом неймовірного "професіоналізму"  і влади і може стати її лебединою піснею.

5. Знаходжу у цих подіях і невеличкий позитив. Пан Литвин щур з величезною чуйкою на серйозні проблеми. Якщо вже цей щур біжить з корабля це свідчить про те, що корабель влади ось ось піде на дно. Чому так кажу - тому що якщо б він справді мав бажання не допустити прийняття закону, йому б якраз потрібно було залишатись на посаді і боротись використовуючи свої величезні повноваження. А так він нібито і не при чому і владі особливо не заважає.

Цікава ваша думка - змагаємось у правильності розуміння моменту.

Продовження теми ТУТ.


56%, 9 голосів

44%, 7 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
17

Коментарі

14.07.12, 12:58

Буде торгуватись до останнього бакса.
Проте, важко щось напевне прогнозувати, бо в цих істот вже зовсім інша, відмінна від людської, ментальність.

    Гість: SakuRaKiev

    24.07.12, 12:59

    Очень хочется верить, что не подпишет

      Гість: R0mmel

      34.07.12, 12:59

      згідний по всім пунктам. На рахунок 4-го - він все ж більш реальний, ніж здається. Їм потрібний дешевий газ, а отримати його можна і таким чином

        44.07.12, 13:13Відповідь на 1 від Perovdupu

        Буде торгуватись до останнього бакса.
        Проте, важко щось напевне прогнозувати, бо в цих істот вже зовсім інша, відмінна від людської, ментальність.
        В них кримінальна ментальність - хапнути та втекти. Але у найрозумніших з них вже має бути розуміння, що з втечею можуть виникнути проблеми. В сенсі "куди". Зрозуміло, в Рашу. І що? Весь бобос туди переводити? Страшно. Та й взагалі, це фіговий варіант.

          54.07.12, 13:13Відповідь на 2 від Гість: SakuRaKiev

          Очень хочется верить, что не подпишетЧекати недовго, побачимо.

            64.07.12, 13:17Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

            згідний по всім пунктам. На рахунок 4-го - він все ж більш реальний, ніж здається. Їм потрібний дешевий газ, а отримати його можна і таким чиномРаша їх жорстко кинула з Харківськими угодами, т ому я не думаю, що вони таким чином розраховують на знижку. Доречі, дії влади у напрямку зниження ціни на газ були єдиними діями які я особисто підтримую. Мається на увазі домовленості з Катаром, підтягування американців задля видобутку сланцевого газу а також перемови про закупівлю газу в німців. Оце ефективні кроки, а закон про мови - і що? Думаєш, що путлер знижку дасть? Сильно сумніваюсь.

              Гість: Паша UA

              74.07.12, 13:20

              подпишет, куда он денется с подводной лодки

                84.07.12, 13:50

                Підпише. Йому про Гонгадзе нагадають і покажуть фотку Пукача.

                  94.07.12, 13:52

                  Танк, ты не повіриш, але я згодна з кожним твоїм словом

                  Так що не можу проголосувати, буду чекати продовження подій

                    104.07.12, 13:52Відповідь на 8 від ab absurdo

                    Підпише. Йому про Гонгадзе нагадають і покажуть фотку Пукача.Подивимось. Поки що вимкнув обережну задню. Я за УП постійно слідкую http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/4/6968023/

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна