Відгуки про інвестиції, від людей. Інвестування, трейдинг...

Наприклад ваша мета - стати інвестором в проекти, що вам подобається - зробіть це. Якщо хочете стати спецалістом у трйдингу, зареєструватися на сайті https://is.gd/rjVcSd та торговлею займатися зверніть увагу на відгуки що пишуть люди взагалі про інвестування: 


1) Про Альпарі брокера: "Перш ніж закинути 3000$, почитав відгуки про брокерів, чим більше читав, тим більше розчаровувався ,але все - таки вирішив ризикнути, вибрав Альпарі, тому що компанія давно на ринку. Тепер можу засвідчити, я віруючий і брехати не буду. Робота мт4 дуже хороша, термінал не висне, порівнював з ін. зарубіжними ДЦ, котирування ходять поруч. Гроші закидав через картку і в офісі. Висновок перший 350$,потім 190 і 110, на картку Сбербанка, швидко і оперативно протягом одного, максимум 2 дні. Дуже сподобався особистий кабінет , ним зручно користуватися. Висновок: торгувати з Альпарі можна. Заробляти на форексі можна, якщо є хороша ТЗ, якщо ризикувати не більше ніж 2-5% від депо, заходити на ринок тільки в Європу, один, максимум 2 рази, то торгувати можна довго. Наприклад, прибуток за чотири дні у мене склала 650$,в день відкривав одну операцію, в п'ятницю не торгував, потрібно відпочити. В понеділок зі свіжою головою можна почати нову торговельну тиждень. Альпарі, велике вам спасибі. Моя мрія починає збуватися!"


2) Хтось робить інветиції у нерухомість, на прикладі компанії: я не жалкую, що інвестував, тому що придбати власне житло то була мрія і багато років праці. Так і велику роль зіграла саме скидка від кмб і можливість взяти кредит.  Звичайно дуже злить "свинське" ставлення кмб до інвесторів .. гроші взяли, а далі інвестора для них не існує ... А перспектива влетіти через кмб на аренді житла, ще на 40-50 тис грн, взагалі... слів не вистачає ... нема в нашій країні законів ...  Однозначно - КМБ - ніколи більше !!!

3) 
Adams Peters, Латвія. Маркетолог

У мене склалося дуже приємне враження про компанію. Великий вибір торгових інструментів, нестандартний лот в 10 000 USD, висока швидкість виконання ордерів - ось що мені подобається в компанії ІнстаФорекс. Плюс до цього, хороша аналітика на сайті, InstaTV, RSS- стрічки. Усі ці сервіси та багато інших послуг від ІнстаФорекс значно економлять час і дозволяють організувати свою роботу з максимальним комфортом та ефективністю, що важливо для трейдинга. Ну і звичайно, технічна підтримка співробітників компанії. Пару разів виникали проблеми, дзвонив, мені відповідали дуже ввічливі і компетентні дівчата, які швидко допомогли впоратися з усіма труднощами. Здорово, коли можеш розраховувати на допомогу у будь-який час доби.

Ccloan кредити на картку, коли потрібні гроші до зарплати.

  • 21.04.21, 13:09
Гідний сервіс
5/5
LISASETHK2021-03-10 11:52:10
Брала тут кредит неодноразово. Швидко, легко та чудові умови. Взяла перший кредит майже безкоштовно! 


Як бачимо кредитний продукт був корисний для людини, та людина задоволена пропозицією з сайта компанії https://is.gd/8kpnFi 

Умови отримання грошей на картку ось такі:


Пам ятайте, що «CC Лоун» — міжнародна фінансова компанія, з наданням сучасного і простого онлайн сервісу з мікрокредитування, за допомогою цього оримати кредит на Ваш банківський рахунок вийде к максимально короткий час.

Від Mycredit.ua - цілодобові кредити до 15000 грн онлайн

Відгук про кредити на картку в Майкредіт ЮА
Пише людина на сайті відгуг, на Мінфіні: Досить часто отримую від Майкредіт промокодом на знижку. Не можу сказати, що є постійним користувачем даної компанії, але оформляю позики при виникненні різних побутових проблем. Потім відразу в день зарплати все оплачую, добре що є можливість дострокового погашення без штрафів. Найбільший плюс для мене тут те, що дані про отримані кредити дуже рідко передають в УБКІ.

Ось така динаміка умов, як взяти кредит на картку в Майкредіт ЮА через сайт https://is.gd/2ZXmq3 



Промокоди для повторних кредитів: 

Короткостроковий кредит на 1- 30 днів: PD50s знижка 50%
Довгострокове кредитування 64 дні: AN40s знижка 50%

сумасшедшая история о кредитах

История первая. Романтичная.

Маленькая квартира-студия начала радовать Илью в первый же вечер их знакомства, когда риэлтор принес договор. Она продолжала радовать даже спустя год, когда в ней появился второй жилец - французский бульдог Клоп. И, вы удивитесь, но ее очарование длилось еще полтора года, пока Илья водил Марию в рестораны, кино и модные картинные галереи. Но однажды радости пришел конец. Маленькая студия, как и Клоп, являлись осколками холостяцкой жизни Ильи. Но квартира, в отличие от собаки, решительно не состыковалась с грядущим семейным будущим. Тогда Илья решился на ипотеку.

Оформление ипотечных заявок - дело не из веселых. Илья был уверен, отправляя первую из них менеджеру, что в скорости сможет переселиться в просторную двушку. Но как бы не так. Банк отказал. Также отказали в выдаче ипотеки еще шесть банков. Сказать, что Илья был в ужасе, это не сказать ничего. Но на судьбу заявок уровень шока никак не влиял. Илья обладал высоким белым доходом, занимая в госкорпорации должность ведущего эксперта. Более того, Илья обладал кредитной историей: в прошлом успешно погасил, не допуская просрочек, два потребительских кредита. Заявки заполнял внимательно, не допуская ошибок. Почему все семь банков дали отказ?

«Илья, как и большинство людей, забывает про банковские продукты, считая некоторые из них незначительными. Однако мнение клиента и банка по данному вопросу кардинально расходятся. В 2011 году Илья получил кредитную карту с небольшим лимитом. Пользовался он ей мало, потерял незаметно. Конечно, погасить задолженность по кредитной карте забыл. В результате на момент возникновения идеи об ипотеке Илья имел достаточно приличную задолженность перед банком. Именно она стала причиной отказа. Однако банки не склонны разъяснять клиентам то, почему говорят «нет», так что Илья находился в полном недоумении. Клиенту самостоятельно тяжело выяснить истоки проблемы. Обычно люди бросают попытки добиться кредита, получая регулярно сухое «нет». Но Илья не остановился, пришел к нам за помощью. Мы в "Название компании" установили первопричину отказов в течение часа. Все очень просто. Уже в феврале Илья держал в руках ключи от желанной двухкомнатной квартиры», - комментирует историю Сурен Айрапетян.

источник vc.ru


А вы пробовали где брать кредит, в банке по такой схеме https://is.gd/5TIQjH или в МФО?