хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

НЕ ВЗДУМАЙТЕ ДОЖИТЬ! (из блогов)

Юлия Бурковская журналист Все статьи... 29 августа 2011 "Не вздумайте дожить до пенсії" - просить нас держава
                                                                http://pl.com.ua/?pid=34&artid=19202                                                                              

"Не вздумайте дожить до пенсії" - просить нас держава

 Сьогодні в нашому щоденному телешоу знімали доктора Комаровського. Ну він такий прийшов вже роззадорений зйомками "Разбор польотів", тому був суворий. Але справедливий, здебільшого. 

Я особисто свого сина до врачів не вожу, коли в мене питають, скільки він важить, то знизую плечима, а в аптеці я не була вже кілька років. Ну і якось живі. Про це ж говорив і Комаровський, але ще додав, що мало не пити пігулки, які вам прописують лікарі, треба ще й покинути моду бігти до районного лікаря, в якого є пряма угода з фармацевтами, які башляють за те, аби приписувать саме їхні пігулки, щойно сопля одинока з носа вискочила. 

Взагалі, респект чувакові. Не зважаючи на те, що він наше розважальне шоу перетворив на викривально-поучітєльне. думаю, це навіть покращить рейтинги. Але я ось до чого респект приплела: за два роки в його програмі на телебаченні він не пропіарив жодного фармацевтичного засобу. Ясно, шо в програмі звучали слова тіпа "парацетамол" - але винятково як міжнародна назва препарату.  Як каже цей вусатий дядько, корпорації фармацевтів пропонували йому просто самошедші гроші за рекламу в програмі, декотрі пропонували величезні сумми, аби тільки він про них умолчав, але він продовжує знімать в благенькій студії на власному ентузіазмі, а не за гроші. Бо нашому організмові при вірусній інфекції треба просто не заважать, а зарадити аптекам просто нема чим. 

Ага, так я про глобальне. В нашій країні існує змова, подекуди мовчазна, а подекуди офіційна домовленість, спрямована на утримання нації в середньо-кволому стані.  і вся якоби медицина поставлена на те, шоб людина хворіла і особо довго не жила, аби, не дай бог, не платить їй пенсію. 

Так шо будьте пильні, здорові і не жріть антибіотиків. Соплі - це вірус, а вірус не лікується. Плекайте організм, небесне і самоє сєбя. Любов все лікує, можем поспорить.

2

Останні статті

Коментарі

Гість: Вечный бан

113.09.11, 09:12

Пора бы умнеть. И зреть в корень. И видеть корень зла.

    Гість: greymaster

    213.09.11, 09:21

    посперечатися може и зможем - тока зачем так язык коверкать ....

      313.09.11, 09:26Відповідь на 1 від Гість: Вечный бан

      кто первый поумнел - поделись с другим!
      конечно с тем, кто хочет поумнеть...люблю передачи Комаровского. все просто и хочется жить, а после общения с врачами поликлиники - умереть.

        Гість: Вечный бан

        413.09.11, 09:42Відповідь на 3 від ir-ris

        кто первый поумнел - поделись с другим!
        конечно с тем, кто хочет поумнеть...люблю передачи Комаровского. все просто и хочется жить, а после общения с врачами поликлиники - умереть.
        Если разумом можно было бы делиться, все стали бы Спинозами. Но и улицы мести кому-то надо. Вот Бурковской пора на улицу.

          513.09.11, 09:45

          не люблю всякие телешоу. и шоу Комаровского - не исключение