хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Берегите сумки - вброс наркотиков!

  • Tarac, 10 грудня, 00:15

    УВАГА!!! БАНДА ЗАСТОСУВАЛА СИЛУ ПРОТИ НАРОДУ УКРАЇНИ!!! ЗГУРТУВАЛИСЯ ПОВНА ТОТАЛЬНА МОБІЛІЗАЦІЯ В БОЙОВІЙ ГОТОВНОСТІ ВСІ НА КИЇВ!!! В КИЇВІ ПОВИННО НАС БУТИ ЗАРАЗ, ЩО НАЙМЕНШЕ 5000000 МІЛЬЙОНІВ, А ЩО НАЙБІЛЬШЕ ВСІ 45495252 МІЛЬЙОНІВ!!!
    ЗАКЛИКАЮ ВСІХ СИЛОВИКІВ І АРМІЮ ВІДПРАВЛЯТИСЯ НА КИЇВ І ЗАХИСТИТИ СВІЙ НАРОД!!! ВИ ДАВАЛИ ПРИСЯГУ НЕ БАНДІ ЯНУШЕСКУ ВБИВЦЯМ, А НАРОДУ УКРАЇНИ!!! ВИ НЕ ПСИ І НЕ РАБИ ЯНУШЕСКУ ВИ СИНИ ЗАХИСНИКИ УКРЇНИ!!! ЗАКЛИКАЮ ВАС ЗАХИСТИТИ НАРОД УКРАЇНИ ВІД ЯНУШЕСКУ ВБИВЦІ!!!
    Всім, хто збирається на Майдан!!
    Пробувши там двоє суток(з суботи) зрозумів:
    1 - ОБОВ"ЯЗКОВО наявність повного змінного теплого одягу(рекомендую взяти навіть два комплекти - зможете поділитись з друзями або тими, хто забув)
    2 - не зважаючи на те, що акція мирна - потрібно подбати про свій захист - беріть лижні шоломи, так звані "черепашки"(захист хребта для лижників і бордерів), футбольні щитки, які можна вдягатиі на руки, і на ноги.
    3 - їжа. Коли ми були, їжі бракувало. ми харчі привезли з собою. Рекомендую взяти з запасом, щоб можна було когось пригостити(хоча, ми самі не їли і не пили нічого, крім того, що привезли з собою - боялись провокацій)
    4 - рекомендую прапор повісити на трубу, таку, як використовують в барах-ресторанах(нікельовану). Впотрібний момент нею можна захиститись.
    5 - не вживайте багато рідини. Туалетів мало, інколи приходиться себе вести непристойно(соромно але з тим нічого не зробиш)
    6 - Всім, хто збирається виїжджати - плануйте прибуття на Майдан в р-ні 02-00 ночі. Поясню - в цей час(з 02-00 до 07-00) НАЙМЕНША кількість людей. Люди виснаженіі ослаблені. Хто їде машинами - не виходьте всі одразу - міняйтесь по 2-3 години - одні відпочивають, інші стоять.
    7 - Постарайтесь залучити якомога більше однодумців. Проти кількості не піде ані армія, ані беркут.
    БАНДІ І ЯНУШЕСКУ МАЛО КРОВІ І СМЕРТІ БАНДІ І ЯНУШЕСКУ ХОЧУТЬ НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ І ДАВ НАКАЗ ПІВДЕНИМ І СХІДНИМ ОБЛАСТЕЙ ПРОСИТИ НАДЗВИЧАЙНОГО СТАНУ!!!
    В КИЇВІ ПОВИННО НАС БУТИ ЗАРАЗ, ЩО НАЙМЕНШЕ 5000000 МІЛЬЙОНІВ, А ЩО НАЙБІЛЬШЕ ВСІ 45495252 МІЛЬЙОНІВ!!!
    ЗВЕРТАЮСЯ ДО ВСІХ СИЛОВИКІВ І АРМІЇ УКРАЇНИ НЕ ДАЙ БОГ ВИ ЩЕ РАЗ ВИКОНАЄТЕ ЗЛОЧИННИЙ НАКАЗ БАНДИ І ЯНУШЕСКУ ВАС ЧЕКАЄ ТРИБУНАЛ ВИ ДАВАЛИ ПРИСЯГ НАРОДУ УКРАЇНИ, А НЕ БАНДІ І ЯНУШЕСКУ ПЕРШЕ ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЮ ВИ НЕ ПСИ І НЕ РАБИ БАНДИ І ЯНУШЕСКУ ВИ СИНИ УКРАЇНИ І УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ!!! ВИ МАЄТЕ ПРАВО НЕ ВИКОНУВАТИ НАКАЗИ!!! ЯКЩО ВАМ ДАЮТЬ НАКАЗ НЕХАЙ ДАЮТЬ І ВИМАГАЙТЕ В ПИСЬМОВІЙ ФОРМІ З ПІДПИСОМ!!!
    ЩЕ РАЗ ПОВТОРЯЮ ЗВЕРТАЮСЯ ДО ВСІХ СИЛОВИКІВ І АРМІЇ УКРАЇНИ НЕ ДАЙ БОГ ВИ ЩЕ РАЗ ВИКОНАЄТЕ ЗЛОЧИННИЙ НАКАЗ БАНДИ І ЯНУШЕСКУ ВОНИ ВСЕ СПИШУТЬ НА ВАС І ВАС ЧЕКАЄ ТРИБУНАЛ!!!
    ЗВЕРТАЮСЯ ДО ВСІХ ГОЛІВ І МЕРІВ УКРАЇНИ НЕ ДАЙ БОГ ВИ ЩЕ РАЗ ВИКОНАЄТЕ ЗЛОЧИННИЙ НАКАЗ БАНДИ І ЯНУШЕСКУ ВОНИ ВСЕ СПИШУТЬ НА ВАС І ВАС ЧЕКАЄ СУД!!! ВИ НЕ РАБИ БАНДИ І ЯНУШЕСКУ І ВАС НЕ БАНДА І ЯНУШЕСКУ ВИБИРАВ, А НАРОД УКРАЇНИ!!!
    З НЕОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ ПОСТУПИЛА ІНФОРМАЦІЯ В НЕДІЛЮ 08.12.2013 В КИЄВІ ЗБИРАЮТЬ ВЕСЬ ПІДРОЗДІЛ ПО БОРОТЬБІ З НЕ ЗАКОННИМ ОББІГОМ ЗА НАРКОТИКАМИ!!! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ СЛІДКУЙТЕ ЗА СВОЇМИ РЮКЗАКАМИ, КИШЕНЯМИ, ЩОБ ВАМ НІХТО НІЧОГО НЕ ПІДКИНУВ НЕ ПІДСУНУВ!!!
    УВАГА!!! БАНДА ЗАСТОСУВАЛА СИЛУ ПРОТИ НАРОДУ УКРАЇНИ!!! ЗГУРТУВАЛИСЯ ПОВНА ТОТАЛЬНА МОБІЛІЗАЦІЯ В БОЙОВІЙ ГОТОВНОСТІ ВСІ НА КИЇВ!!! В КИЇВІ ПОВИННО НАС БУТИ ЗАРАЗ, ЩО НАЙМЕНШЕ 5000000 МІЛЬЙОНІВ, А ЩО НАЙБІЛЬШЕ ВСІ 45495252 МІЛЬЙОНІВ!!!
    ЗАКЛИКАЮ ВСІХ СИЛОВИКІВ І АРМІЮ ВІДПРАВЛЯТИСЯ НА КИЇВ І ЗАХИСТИТИ СВІЙ НАРОД!!! ВИ ДАВАЛИ ПРИСЯГУ НЕ БАНДІ ЯНУШЕСКУ ВБИВЦЯМ, А НАРОДУ УКРАЇНИ!!! ВИ НЕ ПСИ І НЕ РАБИ ЯНУШЕСКУ ВИ СИНИ ЗАХИСНИКИ УКРЇНИ!!! ЗАКЛИКАЮ ВАС ЗАХИСТИТИ НАРОД УКРАЇНИ ВІД ЯНУШЕСКУ ВБИВЦІ!!!


  • 11

    Останні статті

    Коментарі

    Гість: lyo Dnepr

    110.12.13, 11:55

    Два человека уже скончались от побоев во время зачистки майдана 30 ноября в начале пятого утра

      210.12.13, 12:04

      Боже Україну збережи!

        310.12.13, 12:06Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          410.12.13, 12:25Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          подробности????

            Гість: lyo Dnepr

            510.12.13, 12:32Відповідь на 4 від ir-ris

            подробности????Никаких подробностей. Даже нардепов от оппозиции до сих пор не пускают в больницу скорой помощи, где прячут пострадавших.
            А инфа вот отсюда в самом среднем абзаце http://novaukraina.org/news/urn:news:B7F259

              Гість: Railwayman

              610.12.13, 12:37

              Биты, палки, арматура и коктели Молотова(на крайний случай). Уже писал по данным обстоятельствам. Не верю в мирный исход, если конечно протестующие и политическая оппозиция кардинально не уступят власти, будь-то на улицах или за столом переговоров, что означает поражение и дальнейшие логичные печальные последствия, которые всем здравомыслящим известны. Возможна также личная договоренность оппозиции и власти о взаимных интересах, только вот очень сомневаюсь, что интересы митингующих будут учтены. Врядли Янукович и Ко уступят совою позицию, на благо страны и каких-то там... недовольных. Может быть сделает шахматный ход и уйдет в тень до поры в своих интересах, но маловероятно. Пример России и Белоруссии показателен.

                Гість: Railwayman

                710.12.13, 12:44

                Очень кстати, была бы поддержка военных и воинских частей со складами оружия в западных областях. Опять же, на крайний случай! По крайней мере, спецназ и мусора будут уже не так смелы в своих действиях, так как шансы по крупному отхватить со смертельным уровняются. А человеческий страх заствит задуматься о самосохранении.

                  810.12.13, 12:44Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                  спасибо!

                    910.12.13, 12:48Відповідь на 7 від Гість: Railwayman

                    пока не время
                    http://novaukraina.org/news/urn:news:B7F259

                      1010.12.13, 13:11

                      Ця банда доведе країну до крові!

                        Сторінки:
                        1
                        2
                        3
                        попередня
                        наступна