хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

_R

_R

Хто заважав?

  • 07.07.22, 22:22
Дивлюся чи читаю в новинах про путіна. Деколи він виглядає, як дитина, яка вірить, що вона добрий казковий герой, який має побороти все зло і всіх врятувати. Виглядає майже мило.
Тільки залишається питання - Чому він за 22 роки не став на дорогу добра? Хто заважав набрати порядних людей у владу, щоб вони реалізовували добрі наміри, щоб рф стала кращою за інші країни в плані правовому, духовному, економічному, науково-технічному, в плані рівня життя? Можна ж було спробувати це зробити? Чому навколо нього меркантильні, брехливі, жадібні, кровожадні підлабузники, які керуються тільки насиллям?

От шкода мені цю дитину, яка має світлі мрії і не змогла їх реалізувати. Це ж було б прекрасно створити якийсь союз кращий за ЄС, де люблять і поважають ближнього, де кожен мріє жити, бо життя там прекрасне, куди всі хочуть приєднатися і нікого не треба затягувати силою. От не вийшло в нього... А ресурс був, час був...

Зараз люди з його країни вмирають, руйнують, щоб віддалити його від його мрії ще дальше. Хіба зруйноване життя, зруйнований ракетами, снарядами і бомбами світ - це світ, до якого хтось захоче приєднатися?

Результат його роботи
Моколаївська ОДА


Бородянка


І ще тисячі таких руйнувань, знищені повністю міста, десятки тисяч вбитих і скалічених людей.


4

Коментарі

18.07.22, 08:40

Путин сплошное зло. А зло не умеет творить. А только разрушать.
Путинская пропаганда взрастила 140 млн. рабов. И теперь они добровольно готовы стать пушечным мясом во славу их предводителя. Аналитическое мышление у них напрочь отсутствует

    28.07.22, 10:13Відповідь на 1 від Hagal

    Про 140 млн. Во-первых они уже рисуют 142)))
    Во вторых в Японии на крошечных островах 129 млн. И как бы логично предположить, что японцы должны быть агрессором, захватывающим територии, а россияне и так не справляются с тем что есть. Зачем им то лишнее?
    С позиции логики этого не объяснить.

      38.07.22, 14:48Відповідь на 2 від Манго

      Зачем им то лишнее?
      С позиции логики этого не объяснить.
      Дуже навіть все пояснюється. То рудимент ординського. Вже не усвідомлюють, нащо, але прагнення до розширення території лишилося там назавжди після 13 століття. Орда, після того, як осіла, нікуди не щезла. А у орди класичної, кочової це була нагальна потреба в силу занять і способу господарювання. Зайвих територій не буває. Більше територій - більше місця для випасу коней, більше племен / народів у підкоренні, щоб забирати створені ними матеріальні блага осідлої цивілізації, ресурси і т. д. І результат "на ліце" 1/6 суходолу.
      https://antikor.com.ua/articles/87393-dmitrij_oreshkin_v_blihajshem_budushchem_neizbehno_novoe_smutnoe_vremja

        48.07.22, 14:52

        От вже ніколи не асоціювався цей кгбіст говнокомандувач і цинічне брехло із дитиною

          58.07.22, 14:54Відповідь на 3 від Lulu

          Страдают рудиментами и атавизмами)))

            68.07.22, 14:58

            А трохи недавно тобі , ....дору, було "аби не Порошенко".

              78.07.22, 15:08Відповідь на 5 від Манго

              Страдают рудиментами и атавизмами)))Ну, об'єктивно же ж...

                88.07.22, 17:07Відповідь на 1 від Hagal

                Його спецслужба розвалила срср і він продовжує її справу в рф. Не розуміють ті ідіоти зі спецслужб, що замість безпеки вони несуть небезпеку для держави. Добре, що ми не в тому просторі. Там ще буде біда дуже велика. Але нам якось треба вистояти.

                  98.07.22, 17:11Відповідь на 4 від Lulu

                  От вже ніколи не асоціювався цей кгбіст говнокомандувач і цинічне брехло із дитиноюВін розумом дитина і не розуміє, що робить. Говорить про якість свої мрії і ілюзії, але чи вони життєздатні і чи правильно він йде до їх реалізації. Якусь ахінею несе.

                    108.07.22, 17:13Відповідь на 4 від Lulu

                    Якщо він хоче створити якийсь союз, то хай передивитися сучасні союзи і на яких засадах вони побудовані. Але ж оленячі ванни зробили з нього оленя

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна