хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

_R

_R

До орків

  • 04.03.22, 15:45
До орків всі якось жили, якось заробляли гроші, працювали магазини, аптеки, можна було за свої кровні щось купити... Прийшли орки, зруйнували будинки, школи, пологові будинки, вбивають людей, дітей, магазини і аптеки нормально не працюють, життя погіршилось після приходу орків в сотні разів, а в когось взагалі закінчилось, на жаль...

І тут воно ніби везе гуманітарну допомогу і показують це на своїх оркських к_Аналах.
І розказують, що ані асвабадітєлі.

"Асвабадітєлі", якщо вже так хочеться бути асвабадітєлямі, то асвабадітє нас від себе!!! Це буде найкраще асвабаждєніє. Можете навіть покінчити собою і асвабадіть світ від себе, недоумки. Повірте, що світ стане набагато кращим.
18

Коментарі

14.03.22, 15:54

    24.03.22, 15:56Відповідь на 1 від Вурдалак

    Дякую

      34.03.22, 16:07

      не верят. так что без толку. они (те, кто там сидит) твёрдо уверены, что не трогают гражданских. а ну и ещё, свято верят, что это Зеленский напал. так что.

        44.03.22, 16:14Відповідь на 3 від bagheera

        Все вони знають. Вони просто навісили на себе мантію асвабадітєлєй і не вірять здоровому глузду. Їм роль асвабадітєлєй дуже подобається, їм хочеться бути кращими за всіх і їм здається, що головне переконати всіх і себе, що саме так і є, а на факти можна не звертати уваги. Це в них така мантра.

          54.03.22, 16:18Відповідь на 4 від _R

          Все вони знають. Вони просто навісили на себе мантію асвабадітєлєй і не вірять здоровому глузду. Їм роль асвабадітєлєй дуже подобається, їм хочеться бути кращими за всіх і їм здається, що головне переконати всіх і себе, що саме так і є, а на факти можна не звертати уваги. Це в них така мантра.
          у них реально верят их пропаганде. и не воспринимают больше ничего. не все. есть здравомыслящие. но большинство верит реально. я же не из СМИ инфу беру. общалась сама. я бывший заводчик и многих из России знаю. часть просто молчит. но часть тупо орёт то, что в СМИ.

            64.03.22, 16:20Відповідь на 5 від bagheera

            Все вони знають. Вони просто навісили на себе мантію асвабадітєлєй і не вірять здоровому глузду. Їм роль асвабадітєлєй дуже подобається, їм хочеться бути кращими за всіх і їм здається, що головне переконати всіх і себе, що саме так і є, а на факти можна не звертати уваги. Це в них така мантра.у них реально верят их пропаганде. и не воспринимают больше ничего. не все. есть здравомыслящие. но большинство верит реально. я же не из СМИ инфу беру. общалась сама. я бывший заводчик и многих из России знаю. часть просто молчит. но часть тупо орёт то, что в СМИ.Тоді вони просто зомбі якісь

              74.03.22, 16:24Відповідь на 6 від _R

              Тоді вони просто зомбі якісь
              да. на наши фото и видео того, что происходит, 2 ответа: это монтаж (бля, вся Украина круглосуточно клепает видео и фото). или: сами стреляете в своих/бомбите своих и говорите, что это наши.

                84.03.22, 16:29Відповідь на 7 від bagheera

                Тоді вони просто зомбі якісьда. на наши фото и видео того, что происходит, 2 ответа: это монтаж (бля, вся Украина круглосуточно клепает видео и фото). или: сами стреляете в своих/бомбите своих и говорите, что это наши.Ну вони ж не можуть повірити, що вони погані. Вони вірять, що вони найкращі. Століття алкоголізму далися в знаки. Протверезіти їм не світить. Пропащі люди. Вони знищать світ і будуть вірити, що це добра справа.

                  94.03.22, 16:29Відповідь на 7 від bagheera

                  І навіть кількість 200-х їх не переконує?

                    104.03.22, 16:32Відповідь на 9 від nasinynka

                    І навіть кількість 200-х їх не переконує?
                    а они их видят??? вон единично стали сообщать матерям, что сын погиб при проведении спец операции! не убивая людей, не. а во время спец операции. они там рыдают во все телефоны, что-то узнать, где забрать итд. ответ: не знаем.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна