хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вбили художника Віктора Крижанівського :(


Вбили тихо... поки в європах убивають гучно..
десятки вбивають гучно, щоб під цей шум тисячі вбивати тихо...

співчуття блогерові нашого порталу Богдану Ляшку http://narod.i.ua/user/295100/

котрий використовує аватарку з картини Художника http://dotyky.tumblr.com/?og=1




17

Коментарі

123.07.16, 00:50

УВАГА =Готується обріхування ГПУ й ПОРОХОБОТАМИ \ПУТІНЦЯМИ наших патріотів УПА = ДОБРОВОЛЬЦІВ ОУН Коханівського або бійців\азовців АНДРІЯ Білецького ! БОЖА МАТИ сказала що ПАВЛО ШЕРЕМЕТ хитрував як журналіст але в душі був побожною і правдолюбною та доброю людиною й на відміну від Богом проклятого Шуріка Бузини він пішов не в пекло ...а в чистилище та вже 22\7\2016року увійшов душею в БОЖЕ ЦАРСТВО та Бог має вернути його серед 200 тисяч Героів і друзів УПА в УКРАІНУ \зокрема відомо що ШЕРЕМЕТ воскресне серед тисячі святих з чудоХРАМУ який зійде неподалік МАЙДАНУ= ТАКОЖ Божа МАТИ повідомила що в убивстві ШЕРЕМЕТА спробують звинуватити саме людей азовця БІЛЕЦЬКОГО або ж ОУНця КОХАНІВСЬКОГО = тобто наших патріотів ДОБРОВОЛЬЦІВ хоча цей ЗЛОЧИН зробили ФСБандити ПУТІНА

    223.07.16, 01:48

    ***співчуття блогерові нашого порталу Богдану***
    Блін.., ти ТАК більше НЕ пиши - бо в мене аж серце завмерло...
    Аватарку свою вставив саме ТАКУ - бо вона відповідає Моєму Духу.
    ---
    Жаль чоловіка... справжній КОЗАЦЮРА був + ТАЛАНТ!!!

      323.07.16, 01:53

      А що там кажуть у статті?
      Бо у мене ЗАБЛОКОВАНО "органами" ЛДНРії - ніби щось страшне для них.
      А мій "ТОР" \браузер, який ВСЮДИ заходить\ - відмовився працювати

        423.07.16, 11:34Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

        У Києві в результаті ножового поранення на 66-му році пішов із життя український художник, член Національної спілки художників України, Віктор Крижанівський (Сонцеслав).
        «О 7.25 21 липня до чергової частини Дніпровського управління по спецлінії 102 надійшло повідомлення, про те, що в одній з квартир по вулиці Малишка знаходиться людина з ножовим пораненням живота», - розповів співбесідник агентства.
        На місце події виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група. По прибуттю дружина Крижанівського повідомила правоохоронцям, що її чоловік пішов у майстерню, де згодом вона виявила його з ножовим пораненням живота.
        Як зазначили в столичній поліції, згодом лікарі констатували його смерть, що була спричинена в результаті ножового поранення.
        Все списали на самогубство

          523.07.16, 11:37Відповідь на 3 від Богдан Ляшко

          Про це Укрінформу в п'ятницю повідомили у прес-службі Нацполіції у місті Києва.

          «О 7.25 21 липня до чергової частини Дніпровського управління по спецлінії 102 надійшло повідомлення, про те, що в одній з квартир по вулиці Малишка знаходиться людина з ножовим пораненням живота», - розповів співбесідник агентства.

          На місце події виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Дніпровського району. По прибуттю дружина Крижанівського повідомила правоохоронцям, що її чоловік пішов у майстерню, де згодом вона виявила його з ножовим пораненням живота.

          Як зазначили в столичній поліції, згодом лікарі констатували його смерть, що була спричинена в результаті ножового поранення.

            623.07.16, 12:08

            Самогубство? Та дійсно, світла була людина, кому він міг стати на заваді? Не знаю...

              723.07.16, 12:15Відповідь на 6 від аналдр

              у нього було багато проектів (звісно, реалізовувались не усі) і міжнародні зв'язки.. також він досліджував Велесову Книгу..варто подивитись відео..

                823.07.16, 12:44

                  923.07.16, 12:47Відповідь на 7 від LeoLine

                  у нього було багато проектів (звісно, реалізовувались не усі) і міжнародні зв'язки.. також він досліджував Велесову Книгу..варто подивитись відео..Я подивився, а Велесова Книга викликає багато суперечок у фахівців. Наукова спільнота спеціалістів у галузі слов'янської філології та історії вважає Велесову книгу безумовною пізньою підробкою, а мову тексту — вигаданою дилетантами. Що у цьому розумів хїудожник? Що досліджував? Незважаючи на це, окремі науковці та численні ентузіасти обстоюють його давньослов'янське походження.
                  Я не фахівець у цьому, тому не лізу куди не слід. На це є фахівці.

                    1023.07.16, 13:07Відповідь на 9 від аналдр

                    образи.. художник вловлює образи.. це як об'ємне телебачення з ретранслятором у минулому а Велесова Книга не підробка, а збірник ПЕРЕПИСАНОГО з старих джерел..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна