хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Грузія. Бурджанадзе.

               Для мене загадка, що там робиться в Грузії. Але трішки стало зрозуміло, коли прочитав інтерв'ю Валерії Новодворської.                Так треба було в свій час і з бандою Януковича робити. Але Ющенко..... не можу про цього зрадника говорити.

Вы вспомнили о Бурджанадзе. Многие политологи раньше любили сравнивать ее с Юлией Тимошенко. Они обе – харизматические политики – женщины, которым удалось подняться на вершины власти. Вы такую аналогию видите?

Я не стала бы сравнивать. Бурджанадзе – национальный предатель, которая все коридоры российские выходила, жалуясь на Грузию. Она не погнушалась явиться в страну, с которой у Грузии нет дипломатических отношений, которая является оккупантом. Это все равно, если бы кто-то из английских политиков во время Второй мировой войны приехал в Берлин, чтобы Гитлеру жаловаться на Черчилля. Как бы его потом встретили в Англии? А в Грузии Бурджанадзе даже не арестовали.

Предатель вообще не может быть ярким политиком. Политиком, за которого хоть кто-то будет голосовать, Нино Бурджанадзе перестала быть тогда, когда связалась с Россией. Без этого она, может, и стала бы следующим грузинским президентом. Но она предпочла стать предательницей. Грузия ей никогда этого не простит.

http://glavcom.ua/articles/3829.html .
              
счетчик посещений
52

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

126.05.11, 12:11

Я ее сравниваю с российскими горе-политиками Явлинским и Немцовым. Потенциал был, а вот стойкости и последовательности не хватило. Поэтому всем троим не суждено стать лидерами уже никогда. Про Явлинского вообще уже многие не вспомнят.

    226.05.11, 12:15Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Але вона набато пасіонарніша, ніж вони. І народ, бачиш, збирає, під кулі лізе. А насправді... Да, важко розгледіти, що в кожної людини на розумі та в душі.

      326.05.11, 12:16

      Не так давно був відеорепортаж з Грузії, де показували "протестувальників", так от, багато з таких "грузинів" бігали з палицями і в футболках з логотипом "СеРуСеРу"...Такі ж є в Україні "пОтріоти" проплачені кГремлінами....

        426.05.11, 12:20Відповідь на 3 від Francisk02

        Не так давно був відеорепортаж з Грузії, де показували "протестувальників", так от, багато з таких "грузинів" бігали з палицями і в футболках з логотипом "СеРуСеРу"...Такі ж є в Україні "пОтріоти" проплачені кГремлінами....Так, бачу що це така сама п'ята колонна, як і в нас. Тільки вона набагато менша, і суверенності Грузії не загрожує. Да і Президент в них такий, що нам тільки мріяти про такого.

          526.05.11, 12:22

          Тільки що,по 5-му каналу новини були,про події у Грузії.Розігнали мітингуючих жорстко,без церемоній - водометами та гумовими кулями. А Бурджанадзе під час інтерв"ю,щось не дуже хоризматично виглядала. А з Новодворською,важко сперечатися з цього приводу.Вона завжди називає речі,своїми іменами.

            626.05.11, 12:25

            Политики нынешние, что у нас, что в Грузии, что в России в большинстве своем хорошие бизнесмены - знают кому продаться. А отцом или матерью нации дано стать не каждому - для этого надо таким родиться. Как Аденауэр или де Голль, Ататюрк или Ганди... Нам, сюдя по всему, еще надо ждать своих, может уже родились, а может и нет.

              726.05.11, 12:25Відповідь на 5 від Wanderer5852

              За що і кажу, якби Ющенко в свій час всю цю банду ПРУ так само розганяв.
              А він з ними цілувався, в кабаках водяру хлестав, та всілякі меморандуми та універсали підписував.

                826.05.11, 12:25Відповідь на 4 від бандерівець

                Так, бачу що це така сама п'ята колонна, як і в нас. Тільки вона набагато менша, і суверенності Грузії не загрожує. Да і Президент в них такий, що нам тільки мріяти про такого.Відпочивало досить людей з Грузії, вони нахвалитись не могли своїм президентом, порядком, обновами у всіх галузях....А сидів, слухав....і щиро заздрив...

                  926.05.11, 12:32Відповідь на 6 від Amiran

                  Та нам би почати з політиків-бізнесменів, але державників. Навіть неважливо якої национальності. Є грузіни, тіж евреї, навіть японці, які більше піклуються за Україну, ніж деякі етнічні українці.
                  А потім вже думати про наших аденауєрів, ганді...

                    анонім

                    1026.05.11, 12:36

                    У Буржанадзе много общего с Тимошенко... времен Ющенко...
                    разница лишь в том что Тимошенко была премьер министром
                    А Буржанадзе не получила должностей при Саакашвили...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна