хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

ЗЕлений узурпаційний мур.

  • 21.08.19, 12:57


          До Офіс Президента України , Дмитрий Разумков (до речі, а чому руськаю язикою, ти представник держави Україна, чи хрен собачий?), Ruslan Stefanchuk (аналогічно, "драстуй дедушка Мороз, борода лопатой, ти подарок нам принес...?", англіцка набагато краще, ніж руський матоязик, але може все ж таки хоч трішки поваги до нашої державної мови?).
          Да. Так ось.
          Шо це за херня, голубі мої? Ну, на світлині... 
          Що це за зелена срань загадила весь партер?
          Ви що, маєте намір перевершити Овоща та Потроха разом взятих? Навіть у цих гантонів не піднялася рука так образити виборців інших партій.
          Писки ваших дебіловатих та розумововідсталих Слуг оліграхів і так вже остопістелі всій Україні, так ви ще хочете, щоб вони весь час стирчали на екранах під час трансляції з Ради? Галерку ж камера не візьме. Хоча, ви, ЗЕлене мудачье, здається взагалі збираєтеся заборонити ці трансляції?
          Що ви хочете цим показати, а, шнирі олігархічні? Що ви вхопили Бога за бороду, і тепер можете мотиляти нею, як вам заманеться? А він же, Бог, може і в морду вам заїхати. Чи це у вас такий натяк, що ви узурпували всю владу?
          Боїтеся опозицію? Хоча, там опозиція тільки одна, Батьківщина з Юлею Тимошенко. Решта, - ПЕС, ГОЛОС ПСА, ЗА СМЕРТЬ - це всі ваші в дошку поганці. Імітація опозиції. Опозиційно-парламентське, потемкінське селище.
          То ви боїтеся, що Юлія Тимошенко підійде до обвішаного гірями та штангами недоумка Зеленського та надає йому своїм могутнім кулачком по його балде? На хрена вій їй здався, вона його і словом розмаже по підлозі. Чи може скаже, а він почує, що він болван? А що, це державна таємниця, це секрет? Може і секрет, але секрет Полішинеля.
          Так одягніть на цього квартального сцикуна каску, забийте йому у вуха пробки, щоб не чув лагідних компліментарних висловів на свою адресу, збудуйте там для нього залізобетонну огорожу з діркою, в яку він буде віщати своїй ЗЕленй шантрапі свої геніяльні мИслі. Танк там перед ним поставте, в решті-решт, щоб він не надзюрив у свої червоненькі шортики.
          Ви навіть не клоуни, ви який-то огидний результат схрещування ембріонів Януковича та Порошенка, і на виході випали ви, ЗЕлені довпоепи....
          Тьфу, бля....ЗЕлені, кремлівські, болотні хробаки...(((

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415229485205493&set=a.375087939219668&type=3&theater
2

Коментарі