хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Тимошенко. Це ваш вибір.



          Оскільки нічого не змінилося, оскільки олігархат встояв і навіть зміцнив свої позиції і за рахунок пітора Мертвечука і за рахунок ширми "Зеленський", за якою тепер вони будуть ховатися, то і стара. заїжджена, манафортівська платівка щодо Юлії Тимошенко залишилася та сама.
          Вже почалися від різних герусів та решти слуг олігархів закиди до неї, почалися ті самі галімие звинувачення, почалося перекладання на неї відповідальності.
          Звісно, це не Юлія Тимошенко сказала. Вона користується більш дипломатичною парадигмою донесення своїх меседжів до людей. Хоча, і це моє трактування доволі дипломатичне.
          Але ж, насправді, тут нема що заперечити. Все залишилося так. як і було при кремлівському холую та мародеру Порошенку. Всі схеми незаконного от'єму наших грошей у нас же, працюють, одних воров змінюють на інших, більш свіжих та голодних, війна, як була на задньому плані, так і залишається.
          Залишилися деякі шорсткості щодо покарання папередників, але і вони будуть згладжені вже чудово нам знайомими маскі-шоу, карикатурними арештами та судами, та відбілюванням всіх воров та корупціонерів. Що ми вже і бачимо на прикладі Гримчака. Таких квартальних вистав буде ще багато.
          Адептам, апологетам та епігонам кремлівсько-олігархічного режиму, які знов почали полювання на Тимошенко, я пророкую ще більш швидку політичну смерть, ніж коли цим займався безпосередньо олігарх Порошенко і сконав ще задовго до виборів.
          Щодо зеленого болванчика Зеленського....ну тут на згадку приходить епізод з "Дванадцяти стільців":
          - Я Фунт, я все життя сидів за інших, така моя професія!
          - Так ви підставна особа?
          - Да, я зіц-голова Фунт.
          Чого і зіц-президенту Зеленському бажаю....

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2410377672357341&set=a.375087939219668&type=3&theater
2

Коментарі

121.08.19, 14:05

Добрий Ви наш!