хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Україна - Батьківщина - Тимошенко.

  • 12.06.19, 15:21


          Мені смішно читати жаданні і чомусь впевнені переконання, мовляв, Батьківщина набере 10%, і мудрий Зеленський призначить її Прем'єром.
          Ну таке...!)) Ви чо? 
          По-перше, хто воно таке, щоб призначати Тимошенко кудись?
          По-друге, 10%, це не 50%+1 голос. 10%, це меншість. Катастрофічна меншість, яка не забезпечує доступу до влади і не дає можливості впливати на неї.
          По-трете, не для того Зеленський погодився на цю аферу з балотуванням в Президенти, щоб потім призначати Тимошенко Прем'єром. Олігархи протягли його для того, щоб він, навпаки, не допустив Тимошенко до влади. Він скоріше Мертвечука призначить Прем'єром, ніж Тимошенко.
          І по-четверте, саме головне, призначити Юлію Тимошенко Прем'єр-міністром України може тільки народ. Ми. Які і є народом. Якщо проголосуємо за Батьківщину з результатом, мінімум 50%+1 голос, а як максимум з результатом 100%. І по списку і по мажоритарці. Ось тоді вона і буде справжнім СЛУГОЮ НАРОДУ, призначеним народом.
          Щодо цього фейкового слуги народу Зеленського. Вже мабуть всі бачили і чули цю новину. У Узеленського офіційно заявили, що зниження тарифів, посадка навесні корупціонерів, вопчим все, що обіцяв Зеленський, це був жарт. Ось так. Жарт. А ви що, були повірили? І проголосували за нього. А подумати не можна було? А?
          Тому, все залишається, як і було, і тарифи Порошенка, і сам ворюга Порошенко на волі.
          Абинеюлька, кажете? Ну нате вам абинеюльку.
          В продовження цієї історії, можна подивитися на Молдову. Скоріше всього скоро її не буде. Там знайшли спільну мову і США, і ЄС, і Рашка. Пішов процес ліквідації Молдови, як держави, що не відбулася. А в них, відбулося те, що і у нас відбувається, олігархи, вірніше, там один, Плахотнюк, приватизував собі Молдову, знищивши всі державні інституції. Зараз там хаос. Який непотрібний а ні США, а ні ЄС, він потрібен тільки Рашке.
          Те саме і нас очікує. У нас те саме відбувається. Порошенко знищив всі державні інституції, а Зеленський доведе ситуацію до повного хаосу. Звісно, не він сам. Він взагалі ні на що не здатен, навіть по бамажке, яку йому дають Узеленського, він толком текст прочитати не може. Це буде робити Узеленського, читай олігархи. Фірташ, Пінчук, той же Порошенко, Беня, Ахметов. Це і є корпорація Узеленського.
          Такого розвитку подій ми не змогли уникнути, обравши ставленика олігархів, Зеленського.
          Але ще є шанс зберегти Україну. Він буде 21 липня, де ми проголосуємо за Батьківщину. З тим результатом, що я написав вище.
          Це буде рубіконом. Або ми таки маємо свою країну, свою державу, або наше земля знов буде під брудним чоботом Рашкі і Путькіна та такими ж брудними личаками московитів.
          Україна - Батьківщина!
          Юлія Тимошенко
 

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2290866604308449&set=a.375087939219668&type=3&theater
1

Коментарі

114.06.19, 16:06

    Гість: Максим_

    29.07.19, 00:25

    Отлично написано. Согласен на все 100%!!