хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Церква, Порошенко, вибори.

  • 06.01.19, 17:57


        Так, я все знаю і все розумію. (Тут я сором'язливо колупаю пальцем стіл...)))..).
        Але і дещо не розумію. То по черзі, спочатку те, що розумію, потім те, що не розумію.
        Наприклад.
        Я розумію, що наша церква, яка була створена в 988 році, була вкрадена золотординською Московією, і треба в решті-решт відновити справедливість та підтвердити канонічність Київської церкви, київської Патріархії. Тим більше, що та, вкрадена Московією церква, так і не має Томосу.
        Тут абстрагуємося від сектанта моськовської секти Порошенко, який треться зараз біля цього процесу.
        Я розумію, що зараз не можна відновлювати Патріархію, зараз більш доречна митрополія. Що дозволить позбутися совково-комуняцких попів, у яких на першому місці Мамона, а не духовне спасіння віруючих. А також тих традицій, які ще панують в церкві, всі ці позолочені вівтарі, мерседеси, розкіш, яких не повинно бути в церкві Христа. Для цього потрібен деякий час. Далеко ходити не треба, навіть обраний митрополит Епіфаній демонструє атавізми сталінської церкви, плазуючи перед ставлеником Кремля, поки що главою світської влади в Україні, Порошенко.
        Що вже говорити про п'яту колону в Україні, різних ригів і комуняк, та навіть деяких звичайних громадян тут на ФБ, які обурюються та волають про незаконність відновлення нашої церкви і про якесь порушення Конституції.
        Один з їхніх аргументів взагалі, окрім сміху нічого не викликає. Вони кажуть, а що змінилося, раніше церква була підпорядкована Моськві, а тепер Константинополю. Для більше негативного ефекту, кажуть - Стамбулу...))) По-перше, наша церква якраз і була створена Константинополем, а по-друге, краще бути підпорядкованими хоч би і Аддис-Абебі, але не Моськві...)))
        Тут потрібен відступ.
        Рашка і закон, це антагонізми, Рашка і Конституція, це антиподи. По відношенню до Рашкі треба діяти, виходячи з національних інтересів, політичної доцільності та християнської справедливості. Ніякі закони, ніякі конституції, у випадку з Рашкою, не дадуть ради. За логікою Рашкі, красти церкви та вбивати священників, це законно, а повертати вкрадене та віддавати шану вбитим Рашкою, це незаконно. То про що з ними можна говорити?
        То ж всі ці волання, це волання манкуртів Золотої орди, Московії, Рашкі. Діяти треба рішуче, не звертаючи на них уваги.
        Далі.
        Я розумію, що відновлення Київської церкви та отримання нею Томосу відбулося завдяки Сполученим Штатам Америки. Це Штати надали дах Варфоломію для здійснення цієї знаменної події. Наші попи ніколи би не змогли добитися автокефалії та Томосу. Це не стосується Філарета, це свята постать для України. Але він був один. Решта, а тим більше кремлівська влада, яка з 1991 року панує в Україні та знищує її, не здатні вирішувати таки глобальні задачі, та і наміру такого не має.
        І підштовхнула США до цього якраз сама Рашка, розв'язавши війну проти України. В Штатах з аналітикою все в порядку. Там розуміють, що ворожа церква, яка вбиває в голови свої парафіян пропагандистські гасла Рашкі, є не менш небезпечною зброєю, ніж ракети. бомби та кулі. Тим більше. що ця війна може розростися у світову війну. А це вже безпосередньо стосується США.
        А зараз до кремлівського шниря Порошенка і до того, чого я не розумію.
        Але я не розумію, яким боком тут Порошенко.
        Порошенко, який не зробив нічого для України, тільки обкрадав її. Все, що він робив, все, абсолютно все, все в решті-решт було на шкоду Україні. 
        Порошенко, який є офіційним агентом ФСБ, Кремля. Того самого Кремля, якого ми намагаємося здихатися в усіх сферах нашого життя.
        Порошенко, який є патологічним вором, а зараз при владі трансформувався в мегаклептократа.
        Так, він в будь-якому випадку намагався би всунути своє сурло в цю святу справу. Але без рішень, які прийняті в аналітичних центрах США та схвалених в Білому домі, він не не зміг би так розкрутитися та ручкатися з Варфоломієм. А внесення його поганого прізвища в Томос, це образа для українців. а також і для всього християнського світу.
        Не знаю, можливо там все прорахували, і знають, що це ніяк не допоможе Порошенку на виборах, але все це викликає підозру та недовіру до процесу створення ПЦУ.
        Оскільки Порошенко є Головний ворог України та намісник Кремля в Україні, то де гарантія, що ця церква не стане агітмайданчиком щодо капітулянтської і грабіжницької політики Порошенка та одночасно прихованим філіалом Кремля?
        Ось чого я не розумію. Не розумію, звісно, внаслідок браку інформації. А інформація, як ми знаємо, це та сама зброя.
        Не хотілося би, щоб ця зброя була спрямована проти нас, проти України, і щоб ці мої побоювання стали реальністю.
        Залишається тільки чекати виборів 31 березня, і тоді буде все зрозуміло.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/2055528311175614
4

Коментарі

18.01.19, 20:55

    211.01.19, 22:28