хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Брехло, вор, мародер, кремлівський холуй.

  • 23.08.18, 20:47

         Дивлюся, у кремлівської гніди Потроха, переживання. Не стурбованість, а саме "переживання".

         Що ж ти, падлюка, "переживаеш"?
         Давно "переживает". Жодного дня не було, щоб він не згадував за це "переживання". Коли укази підписує, коли зустрічається з мамами.
         А ета, сука шоколадна, а на Мальдивах ти також "переживаеш"? А на віденських балах? А на шопінг-вояжах по всьому світу? А коли браковану, військову техніку втридорога продаєш армії зі своїх крадених заводів, також "переживаеш"? А коли платиш мільйони податків в рашкін бюджет? А коли торгуєш з Рашкою і з ДИРОЮ? А коли кидаєш добровольців і патріотів України по тюрмах, "переживаеш", чи ні? А коли разом зі своїм подельніком, Путькою, влаштував розстріл наших воїнів під Іловайськом, ти, пітарасня карамельна, також "переживала"?
         Чотири роки тому воно направо-наліво брехало народу, що закінчить війну за лічені години.
         Тепер це брехливо муділо каже, що це була образність, що там був який-то таємничий контекст, що народ його невірно зрозумів.
         Ах ти білять! Виявляється народ твого контексту не зрозумів! Народ, виходить дурний! Щоб ти, пітор, об цей свій контекст вбився! Якщо тебе невірно зрозуміли, то йди НАХ з посади Президента і спробуй на виборах ще раз свій контекст пояснити.
         Але я знаю, що будь-які твої обіцянки ніколи не будуть виконані, ніякі надії не справдяться. Тому що ти муділо, тому що ти криса, яка краде у народа. Саме для цього ти брехало про лічені години, про тищу в день, брехало на чому світ стоїть. Щоб тільки залізти своїми кабанячими копитами в корито і сьорбати з нього. Хоч і давлячись, хоч і поперек горла, але сьорбати, сьорбати і сьорбати.
         Порошенко, я тебе не вибачаю!
         Чуєш?
         Я вимагаю трибуналу для тебе! Трибуналу за умов воєнного часу.
         І щоб ти все своє життя, що тобі залишилося, розповідав біля параши про свої контексти та образи.
         Мразь!....  

Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1878917435503370&set=a.375087939219668&type=3&theater

1

Коментарі

124.08.18, 05:48