хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Мчать. Пил стовпом. До Юлії Тимошенко.

  • 29.04.18, 22:21

          Пил стовпом!
         Мчать!
         На каділаках, на лексусах, на ягуарах, на мерсах, на бімерах, на ленд роверах, на ланусах, на жигулях, на возах, - мчать. 
         Мчать, що є духу. 
         З молодецькою заповзятістю, з ревом двигунів, з вищанням коліс, зі свистом хлистів.
         Мчать!
         Штовхаючись ліктями, падаючи, збиваючи один одного з ніг, ставлячи підніжки.
         Мчать!
         З оркестрами підтримки, з оглушливими воланнями любові, з шепотіннями "пробач", з клятвами вірності.
         Мчать!
         Ригі, дрищи, порохоботи, політолухі, політтехнологи, політконсультанти, політконденсатори. політградуси, політпарашутисти, бувши міністри, секретутки і прибиральниці міністрів, бізнес-мени і -вумен, журнашлюшки, політоглядачи і політзаглядачи, блохери та решта всіх різних, мислимих і немислимих мастей, homo без sapiens.
         Мчать!
         До неї. До "хіхікала", до "всевкрала", до "газовоїпринцеси", до "подругипутіна", до "лабутенів", до "колясочниці", до "всіоднакові", до "граблів".
         До неї. До Юлії Тимошенко.
         Хто перший.
         Впасти в ноги, поцілувати і позолотити ручку, купити індульгенцію, віддатися в рабство, носити за нею сумочку з помадою та пудрою, розбити собі лоба, молячись за неї, чистити їй туфлі, здувати порошинки з її сережек та бус.
         Тільки щоб глянула, щоб не тримала зла, щоб викреслила з чорного списку, щоб взяла до себе у фрейліни або у євнухи, щоб кинула хустинку.
         Ну чо. Добре. Краще пізно, ніж ніколи.
         Тільки треба знати деякі нюанси.
         Головний нюанс, там інший світ. Абсолютно. Як вимикач. Увімкнув - світло, вимкнув- темрява, увімкнув - світло....ну зрозуміло, да? Там все видно. Всім.
         Там нема чорного ходу, там тільки парадний. Публічний, під софіти.
         Там нема договорняків, нема вовтузні під ковдрою, там сказав-зробив, там підписав-виконав, там неможливо красти, тільки чесна праця, там -" Unicuique secundum opera eius. ..." (всім воздасться по заслугам), там інтереси держави Україна, інтереси нації, там нема підлабузництва перед Рашкою, там рівноправна співпраця з Заходом, там повага до закону, до прав людини. Там цивілізація.
         І ще один нюанс. Маленький, але не менш важливий. Не забувайте про нас. Про тих, хто 17 років був поряд з Юлею Тимошенко. Ми чудово знаємо своє місце в порівнянні з Тимошенко. Ми ні на що не претендуємо.
         Але ми знаходимося в її аурі законно, по праву і за власним світоглядом.

          І ми злопам'ятні на відміну від Юлії Тимошенко.
         Всі ці роки ми чули від вас тільки образи, прокльони та матюки. І на нашу адресу і на адресу Юлії Тимошенко. Ми, як могли, коли чемно, коли і занадто емоційно відбивалися. Ми, як могли, боронили цю ауру.
         Від самої Юлії Тимошенко ми нічого не чекаємо для себе особисто. Ми з нею робили спільну справу.Справу в ім'я України.
         Від вас ми також нічого не чекаємо. Але може ВИ хочете нам щось сказати? А?
         Ще мчите? Мчить. Рух, це життя.


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1721409327920849&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

3

Коментарі

130.04.18, 08:38

    230.04.18, 09:29