хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Якщо зараз влада ідіотів, то і всі дії цієї влади є ідіотськими.

  • 30.07.17, 15:21

          Якщо зараз влада ідіотів(клептомани всі таки), то і всі дії цієї влади є ідіотськими. Власне, і влади, як такої нема. Вся влада складається з одного прізвища - Порошенко, - кремлівського холуя, колаборанта та клептократа. Саме його дії ідіотські.
         Для його ублюдочної діяльності всі пазли склалися якнайкраще. І країна, Україна богатюща, грабуй не хочу, і народ той, що треба, терпіли унікальні, чемпіони серед всіх терпіл світу, і партії тут всі продаються, хоч аукціон влаштовуй, і сусід поряд, ментальний брат Порошенка, кадебістська потвора Путькін, свій в дошку, захистить еслі чо.
         Єдина проблема, махонькая-махонькая, 160 см на зріст, портить всю картину. Ця проблема, - Юлія Тимошенко.
         Досвід боротьби з нею, попередників Порошенка, крадіїв-Президентів, нічому його не навчив. До нього не доходить, що боротися з Тимошенко, це те саме, що боротися з цілим народом. Вона одна дорівнює цілому народу. Її неможливо перемогти за визначенням. У нас, в Україні два народа, один, терпільно-совково-ватний, другий, це український пасіонарний народ, - Тимошенко. Першій Порошенку нічим не загрожує, а ось народ Тимошенко, це так, тут суцільна засада. Тут, панімаєш лі, і місцем біля параши можливо не відбудешся.
         Порошенко проходить той самий шлях, що пройшли і його побратими-вори, перебуваючи на Банковій. Проходить вимушено. Для того, щоб продуктивно боротися з Тимошенко їм треба було бути чесними та відповідальними чиновниками, бути українськими політиками, працювати на Україну, на народ України. Але вони працюють на свою кишеню. І на сусідню країну Моксель. І біда не в тому, що вони так працюють, біда в тому. що вони навіть і не уявляють, що можна працювати по іншому. Це совкова спадковість та родинна кримінальна ментальність.
         Засоби боротьби з Тимошенко також однакові у всіх. Намагання купити її, вмовити не заважати красти, залякати, спровокувати...все одне і теж. І все марно. Янукович наважився на радикальний крок, кинув її у в'язницю. Як ми знаємо, і це йому не допомогло. Народ Тимошенко навіть у в'язниці не зламалася і не підкорилася. 
         Ось і Порошенко пройшов весь цей трафік. Навіть була спроба знов кинути її за грати. Але ця спроба з гуркотом та з величезною ганьбою провалилася.
         І ось здається остання, фінальна спроба. Відштовхуючись від примарної надії, що Юлію Тимошенко забудуть, Порошенко заборонив будь-яка згадку про неї. Продажні, кишенькові журнашлюшки, політолухи, блохери в своїх джинсових дописах взагалі не згадують Тимошенко. Наприклад, пишуть так, головними конкурентами на виборах, у Порошенка є тільки два серйозних конкурента, це бувша партія регіонів та націоналісти(Нацкорпус, ПС, Свобода). Хоча ці всі дописувачи знають, що всі знають, що на першому місці по всіх опитуваннях перебуває Батьківщина та Тимошенко. Але про них ні гу-гу. Нема. Така зараз генеральна лінія. А раптом вийде...?!
         Саме цікаве, коли вони так пишуть, то самі читачі починають запитувати, а де ж Тимошенко? Не забувають падлюки.
         Більше того, самі порохоботи не дотримуються цієї генеральної лінії. Коли ставиш будь-який пост в якому і згадки нема про Тимошенко, порохоботи за інерцією одразу вистрибують в коментах і починають котити діжку чомусь на Тимошенко.
         Ставиш пост про віруса Петю, порохоботи - юлькавсевкрала, на нари її!
         Ставиш пост про Гройсмана, те саме, порохоботи як чорти з пильного лантуха, - Тимошенко така-сяка, ти юлебот, здохні.
         Ставиш пост про корефана Порошенка, Міху зальотного, Саакашвілі, порохоботи в неймовірній кількості тут як тут, - ти порохобот(ви зрозуміли, порохоботи на мене кажуть - "порохобот", це вже клініка повна), на Порошенка працюєш!, здохні юлебот!(це на одній гілці може бути, я і порохобот і юлебот одночасно :) )
         Ставиш пост взагалі про шайку Порошенко, порохоботи - а що твоя Юлька зробила?, вона хіхікала, вона с Лазаренком, медвечуківська сука... вопчим, весь мінстецівський набір, але без будь-якої тактики, а тим більше стратегії. Вивалюють все підряд безсистемно та без прив'язки до посту, під яким вони кліпають свої шедеври.
         То ж незрозуміло, як Порошенко хоче досягнути своєї мети - штучно примусити людей забути про Тимошенко, якщо навіть його шавки самі постійно нагадують про неї...)))
         Взагалі-то, здається, що шоколадна криса загнана в кут. Тому і кидається з боку в бік, не взмозі врятуватися. Я вже мовчу про Трампа та республіканців в Штатах. Звідти така гантеля летить, що якось ухилитися від неї, Порошенко навряд чи зможе.
         Ці всі роки в мене не було відчуття, що ця липецька падлюка конає до своєї політичної смерті. А зараз з'явилося! Азарт перемоги, що наближається, збуджує мозок. Адреналін починає множитися, очікування переходить у впевненість.
         Порошенко, сучій потрох, краще здавайся! 


Джерело — https://www.facebook.com/banderivez/posts/1455903454471439

3

Коментарі

130.07.17, 16:46

***Порошенко, сучій потрох, краще здавайся!***

ГЕТЬ УСІХ ЖИДІВ ВІД УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ!!!

    230.07.17, 18:23Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    він здаватися не буде-от побачите-впертий, перші вибори він просто купив-десь дивився якусь партію просто грошима задавив, він діє як Яник теж самі фінти. ТЕМ більше у нього ресурс адміністратівний у руках-я сам чув як у Донецьку секретарь отримував телефонограму щоб посприяли виводу людей на "МІТІНГ"

      330.07.17, 19:58

        430.07.17, 19:59Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

        Так! Жиди - саме більше зло!!!

          531.07.17, 10:54

          вообще то это баба Йуля загнана в угол и метается изобретая зразу

            631.07.17, 13:23

            «Те, кто достаточно умны, чтобы не лезть в политику, наказываются тем, что ими правят люди глупее их самих.»
            Платон