хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ярош. Нове ліцо.







          Ну шо. Ось вирішив змінити політичну орієнтацію.
          Тут кругом нові літца почали з'являтися. То і я вирішив бути прогресивним, та забрати свою підтримку від перевіреного обличчя, та віддати її новому літцу.
          Перший кандидат, це Ярош.
          Ну шо сказати, гарне літцо.Гарне. Неперевірене, але гарне. І саме головне, найновіше.
          Ось тут я хочу з'ясувати у більш обізнаних юзерів, які звитягі у боротьбі за Україну є у Яроша, щоб я міг ними пишатися та завлекать інших на його підтримку.
          Я зараз перерахую, те, що знаю, а ви додайте ще фактів, якими я міг би обґрунтувати перш за все для себе, чому я зрадив перевірене обличчя на нове літцо Яроша.
          Ну ось, наприклад, до Майдану-2, Яроша не було. Взагалі не було. Хоча, можливо він і був, але в іншому вимирі. І звідти спостерігав, як тут, в Україні перебігає перебіг подій.
          Це дурна Юлька скасовувала віялові відключення, повертала державі вкрадені криворіжсталі, чорноморські шельфи, забирала у фірташей вкрадений газ, регулярно виплачувала зарплати, відновлювала авіапромисловість, йшла за Україну у в'язницю. Вопчим хернею займалася, на країну та на народ працювала.
          А Ярош мудро вдіяв. Він чекав, поки бандюки та корупціонери наб'ють свої кишені награбовиним так, що і рухатися не зможуть, і тут він, Ярош, вийде з іншого виміру, всіх їх схопить голими руками, забере у крадіїв те, що вони вкрали, запроторить їх у в'язницю та зробить всіх нас щасливими, а Україну квітучою.
          Це мені подобається. І хоч поки єдине, що він зробив, це вийшов з іншого виміру, я впевнений, що і решту з задуманого він зробить.
          Так що, це видатний епізод з його біографії.
          Також мені подобається, що під час Майдану він чаював ночами з Януковичем. Це гарна тактика. Не можна було відноситися до Януковича, як до редіски. Він також божа тварь, також має свої почуття, свої вподобання. І треба до нього відноситися з повагою. Тому Ярош вірно робив, що чаював з ним. Тільки в такий, дружній атмосфері можна переконати вбивцю не вбивати. Правда Ярош його не переконав, але в будь-якому разі намагався це зробити.
          Віват Ярош!
          Також мені подобається, що Ярош підтримав Порошенка на виборах. А як же? Треба дати людині, хоч вона і скотина, ворюга. корупціонер, шанс випробувати себе на хлібному місці. А раптом він виправиться та почне віддавати все, що накрав, назад. Людям і державі. І хоч Порошенко не виправився, а навпаки, став ще більше красти, мені подобається такий сміливий крок Яроша.
          Подобається також, що він зрозумів, що помилявся в підтримці Порошенка. Так чинять дуже відповідальні та обізнані люди. Знов таки, це дурна Юлька ткнула пальцем в небо і одразу сказала, що Порошенка не можна допускати до влади, що він знищить Україну.       
          А Ярош не такий. Він не гадає на кавовій гущі. Він діє напевно. Тільки коли впевниться, що Порошенко таки ворюга, він визнає, що помилявся в ньому. Ця жертовність нашими грошима, нашою державою, приємно вражає.
          Так тримати, пане Ярош!
          І ще мені подобається, що він влився в команду Коломойського, Корбана та решти. І хоч ми знаємо, що це олігархи, бандити та рейдери, ми також знаємо, що Ярош герой. Він ніколи не пішов би в команду олігархів, бандитів та рейдерів. Він пішов туди, тому що там є дуже багато грошей. А ми знаємо, що без грошей він би не зміг обратися у Верховну Раду і врятувати там Україну. Дуже раціонально і мудро. Тим більше, що ці олігархи, бандити та рейдери дали йому грошей на бронеавтомобіль, на охорону, щоб ми були спокійні, що з його голови не впаде жодна волосина і він зможе виконати свою місію.
          Я в захопленні від такої переможної стратегії. Я за Яроша!
          Ще мені подобається геніальний хід конякою, який зробив Ярош, коли пішов радником до Муженка.
          Ми всі знаємо, що тандем Порошенко-Муженко вбив чимало наших воїнів на фронте та різних котлах. Але тепер поряд буде наш Ярош. Він зробить все можливе, і буде радити Порошенку та Муженку вбивати як можна менше українців. Тут йому допоможе досвід чаювання з Януковичем. Так, тоді це чаювання не допомогло. Мабуть треба було чай пити з коньяком. Впевнений, Ярош врахує той невдалий досвід, підкорегує процедуру та використає необхідні інструменти, для того, щоб переконати своїми порадами Порошенка та Муженка, і врятує хоч би одне життя патріота.
          Ярош, радь їм!
          А як Ярош поводить себе у Верховній Раді, викликає в мене неймовірне захоплення. Він нічого не робить і не ходить на засідання. І вірно робить! Як казав класик, парламент, це не місце для дискусій. Не для того Ярош обирався в Раду, щоб створювати там закони, які необхідні Україні. Цими дурницями хай дурна Юлька займається. Все повинно йти природним шляхом. Як буде, так і буде. І нічого змінювати не треба. Треба чекати, коли все само собою розсосеться. Не для того Ярош вийшов з іншого виміру, щоб воювати з ригами, бути в контрах з Порошенко. Він вийшов для того, щоб врятувати нас, врятувати Україну.
          Це ті героїчні факти, які я знаю про Яроша. В принципі, мені їх вистачить, щоб прийняти доленосне рішення про перехід мене до підтримки нового літца. Літца Яроша.
          Якщо в когось ще є факти самопожертви і пасіонарної поведінки Яроша, то будь ласка, викладіть їх в коментах.

          Вдаримо новими літцамі по Україні!!
4

Коментарі

110.07.15, 01:48

Так, пане бандерівець, факти ще є, які кажуть про дуже велику його "любов" до України.
Сам він родом із Запоріжжя, служив у стратегічних військах у Росії де і був завербований, тоді ще КГБешниками.
Після служби він був направлений у Західну Україну, яка рахувалася неблагонадійною. Закінчив інститут там і впровадився у політичну структуру, якщо я не помиляюсь, ОУН.
Засвітився він за часів президенства Януковича, який по вказівці ФСБ, фінансував його, якоби націоналістичну, організацію "Тризуб". У 2012 році на виборах до ВР він допомагав, зі своїми орлами, Партії Регіонів. А на початку другої революції ФСБ організували для нього новий проект - Правий Сектор. 18.02.2014 він по вказівці з АП спрововував масовий похід до ВР де їх чекали підготовлені головорізи і відбулась масова різня.

    220.08.15, 00:10

    Ярош = польский ЖИДОК, якого фінансував на Майдані Беня \і мабуть продовжує фінансувати його Жидо-Ігрища\!
    http://blog.i.ua/user/295100/1710532/ = МУКАЧЕВСКАЯ КЛОУНАДА. Видео-Разоблачение!