хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

1 березня 2014 року. РНБО. Тимошенко.







          1 березня 2014 року. Засідання РНБО.
          Своїми словами звісно. Хто ж там дасть записувати....

          На той час рускіе фашисти вже не приховували своїх намірив окупувати Крим.Совет Федерації Рашкі одноголосно підтримав лист Путіна про введення військ в Україну. Де-факто це означало, що з 1 березня 2014 року Рашка оголосила Україні війну.

          Турчинов скликав РНБО. І запросив на засідання Юлію Тимошенко.
          Що будемо робити, запитує Турчинов.
          Ну, і почалося обговорення.
          Прем'єр-міністр про "нема грошей", відсутність кадрів і "ми Україну не віддамо".
          Міністр оборони про заіржавлені кулі, пробиті колеса танків, слабкий бойовий дух солдат.
          Міністр внутрішніх справ та Голова СБУ про відмову виконувати накази підлеглими, про саботаж.
          І так далі, в такому ж дусі. Ніхто не хоче брати на себе відповідальність, ніхто не пропонує ніяких рішень. Пустопорожня балаканина.

          Юлія Тимошенко:
          Я відмовляюся вірити тому, що зараз чую. Ви що, не розумієте, що Рашка оголосили Україні війну? Більше того, повним ходом йде окупація Криму.
          Оголошуйте военний стан. Це не повинно обговорюватися. Не знаєте, як діяти, дійте по закону. Можна обговорювати чи тільки в Криму, чи по всій Україні. Але военний стан повинен бути введений обов'язково.
          Відповідно і економіка України повинна бути переведена на військові потреби.
          Міністерству оборони провести інвентаризацію всієї техніки. Що потребує ремонту, негайно передавати на заводи,для ремонту. Скласти заявку, що треба для армії, чого не вистачає для ведення бойових дій, для екіпірування солдат, для їх побуту.
          Прем'єр-міністру завантажити оборонну промисловість замовленнями на виготовлення танків, бронетранспортерів, стрілецької зброї і всього, що потребує армія. Звернутися до світової спільноти за наданням Україні фінансової та військової допомоги.
          Виконуючому обов'язки Президента зв'язатися з лідерами провідних демократичних країн, повідомити про те, що відбувається в Україні, що фашистська Рашка напала на Україну та попросити їх підтримати нашу країну.
          Міністру внутрішніх справ та Голові СБУ звільнити всіх саботажників, зрадників, всіх, хто відмовляється виконувати накази. Як це нема ким замінити? Мільйони людей, патріотів по всій країні виходили на Майдан, беріть їх на роботу у свої відомства. А десятки тисяч патріотів, що були звільнені режимом Януковича? Повертайте їх. Те саме стосується і армії.
          І взагалі, в усіх гілках влади провести радикальну чисту. Звільнити ренегатів, корупціонерів, прислужників режиму Януковича, всіх, хто чинить опір владі, перебуваючи у владі. І не треба говорити, що нема ким замінити, не вводьте людей в оману. Є люди. Їх мільйони. Звертайтеся до них, вони обов'язково відгукнуться. Подивіться скільки добровольців прийшли до військкоматів.
          В решті-решт, захищати Україну!
          Там де треба зброєю, захищати зброєю, де дипломатією, дипломатією. Не треба розпускати соплі, лякати себе та всіх українців, яка страшна Рашка, яка в неї величезна армія, Правда на нашому боці, у людей патріотичний підйом, вони не бояться ворога, а ви збирається демонструвати пораженство.

          Всього вже не згадаю, що говорила Тимошенко, але всі її пропозиції стосувалися активного захисту країни.
          Далі було обговорення, гнилі звинувачення в бік Тимошенко, сльозливі скарги. що ми не можемо протистояти ворогові, що нам треба уникнути смертей і т.п.
          На виході пшик. Вирішили не чинити активний опір, спостерігати за тим, що відбувається, ніяких організаційних рішень щодо вводу военнго стану не приймати.

          Обраний 25 травня 2014 року Президентом, Петро Порошенко, продовжив ту саму політику, але з ще більшим ухилом на пораженство, на зраду, на закулісні перемовини.
          Станом на сьогодні, 23 травня 2015 року, Крим зданий, частина Донбасу палахкотить у вогні, десятки тисяч загиблих, економіка країни летить у прірву, народ в злиднях.

        Після того РНБО, Юлію Тимошенко вже не запрошували на засідання.
4

Коментарі

123.05.15, 15:22

Сурми зазоріли
Коні одуріли,
Заступили сонце половецькі стріли..
мати лічить втрати
мила з туги мліє...
Отака історія в пісні попеліє.
Розлились пожари по-під чорні хмари,
Витоптали землю кляті яничари...
Плаче в полі вітер і сліпа бандура...
Отака історія: українська думка.
Йшли за кровну справу
Здобувати славу.
Закотили долю Сталіну під лаву.
На столах у глеках крові повні вина.
Отака історія, отака гостина.
Вперті та запеклі запалили в пеклі,
насукали шнурів, зав"язали в петлі:
Ті пішли під кулі, ті в північне сяйво...
Отака історія - вивчити не зайво.

    224.05.15, 09:11

    ще один камінь на її ваги

      324.05.15, 11:23

      есть и другое воспоминание об этом же заседании, когда юля ни в коем случае не хотела объявлять войну в Крыму, чтобы не раздражать путина, типа он слишком нервный и непредсказуемый...

        424.05.15, 11:36Відповідь на 2 від Shnec

        http://blog.i.ua/user/856238/1464576?p=3

        а вообще эту тему уже давно осветили-
        http://antikor.com.ua/articles/11275-timoshenko_byla_zaverbovana_fsb_v_1997__om_chtoby_2014_sdatj_krym

          524.05.15, 11:58Відповідь на 3 від ГалинаВ

          есть и другое воспоминание об этом же заседании, когда юля ни в коем случае не хотела объявлять войну в Крыму, чтобы не раздражать путина, типа он слишком нервный и непредсказуемый...все має свої точки зору...але каміння це ноша, яку треба нести

            624.05.15, 14:54Відповідь на 4 від ГалинаВ

            http://blog.i.ua/user/856238/1464576?p=3

            а вообще эту тему уже давно осветили-
            http://antikor.com.ua/articles/11275-timoshenko_byla_zaverbovana_fsb_v_1997__om_chtoby_2014_sdatj_krym
            Все це органічно лягає в ланцюжок оббріхування, цькування, обгажування Юлії Тимошенко з боку олігархічної системи, яку зараз представляють Фірташ та його компаньйони - Порошенко, Кличко, Яценюк, Гройсман, Коломойській, Пінчук та решта.Масове зомбування.
            Доходить до того, що звичайні люди, не олігархі, а холопи олігархів(як ви, наприклад), добровільно беруть на себе роль ретрансляторів замовних брудних та брехливих матеріалів і намагаються допомогти своїм панам дискредитувати Тимошенко. В якості нагороди вони отримують зниження рівня життя, зниження зарплат та пенсій, ріст цін та решту принад....

              724.05.15, 15:10Відповідь на 6 від бандерівець

              "... доходить до того, що звичайні люди, не олігархі, а холопи олігархів(як ви, наприклад), добровільно беруть на себе роль ретрансляторів замовних брудних та брехливих матеріалів і намагаються допомогти своїм панам дискредитувати Тимошенко. В якості нагороди вони отримують зниження рівня життя, зниження зарплат та пенсій, ріст цін та решту принад"

              согласна, к Вам это в полной мере относится. А я пока на память не жалуюсь, и хорошо помню "покращання" от юли во всех её приходах во власть, начиная от времён Кучмы, когда она вместе с Лазаренко боролась с донецкими олигархами и запретила выплачивать простым украинцам, дивиденды от донецких энергокомпаний, при этом она умудрилась повесить на Украину долг своей корпорации перед рос. военным ведомством. Кстати, этот долг, похоже, выплатил янек

                824.05.15, 15:20Відповідь на 6 від бандерівець

                Да и "покращання" в апреле -мае 2005 г. я хорошо помню, когда в 1, 5- 3 раза взлетели цены на мясо, сахар и бензин -которые юля обещала заморозить, плюс заоблачные оклады и пенсии всем госслужащим, включая КМ и депутатов ВР.

                А её подписание в 2009 г. убийственного для экономики Украины газового контракта с Газпромом на целых 10 лет вперёд как раз и говорит о том, что она все эти годы планировала сама вместе с путиным царствовать в Украине. И не понимать этого могут только заведомые юлины прихлебатели, которым наплевать на нашу Независимость от РФ...

                  924.05.15, 21:53Відповідь на 8 від ГалинаВ

                  Ну да, я і кажу, ретранслятор корупціонерів та олігархів "ГалинаВ" рве динаміки децибелами.....))))

                    1024.05.15, 23:58Відповідь на 9 від бандерівець

                    я хотя бы не прячусь под чужими ником и аватором, а вот из Вас такой же бандеровец, как из меня барышня. Кстати, этот момент - типичный для юлиных фанатов - у насквозь лживой и фйальшивой вождессы, такие же лживые и фальшивые фанаты-сектанты. О сектантах-комсомольцах типа Дэви Марии почитайте в моём блоге - http://blog.i.ua/community/5706/1549715/ , и юлин блок - точно такая же секта, вплоть до белых одежд её сектантов.
                    Однако, я уже после событий 8.08.2008 г. поняла, что след. страной после Грузии у путина будет Украина. И именно об этом я говорила во всех своих публикациях, и я всегда считала, что ВСЕ наши олигархи, включая юлю с янеком, ничем не отличались от гебиста путина, и пока они рулят у нас будет война, что в конечном итоге и случилось. Так что не Вам меня судить...