хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Безвихідь.



          Ну а дійсно, як людині рятуватися? Воно ж 75 років, це не два дні. Можна і до смерті не дожити. А скільки за цей час газу впусту буде пропомповано? 
             Як не крути, треба кликати Тимошенко на допомогу.
          Тому, давайте відкінемо недоуменіе і войдем в положеніе.
          Тим більше, що наш поранений на рінгових фронтах мер Кличко, ізрек, що ці проіскі некоректни.
          Правда, це він парирував лівий боковий, що був спрямований на нього, але все воно лягає в одну канву, в канву виборів в один тур та хабаря індусу. Воно ж видно навіть непідбитим оком.
          Бойко також не залишився збоку. Він чесно сказав, що Фірташ тягнув Україну в ЄС, а Тимошенко не виграла вибори. тому що її не пдтримував знов таки той самий Фірташ, який тягнув Україну в ЄС.
          Інтересно как....!!!!
          Так же ми узналі, що Кравчук не є родичем Фірташа і в Україні, він, Кравчук, виконує функцію. І ще Кравчук під тортурами сказав, що він приймав активну участь в революції і що Фірташ потрапив в політичну інтригу.
          Богословська кожен день була на Майдане. А раніше вона мала сильну позицію в парламенті. Також Інна б. несподіванно оголосила себе політичним опонентом Тимошенко. А це не хухри-мухри, це вже фігура!
          Ну а сам Фірташ сказав, що він призначив Порошенка зіц-Президентом України, тому що Тимошенко. І тому що Росія ето хорошо, а з Порошенко ще хорошее. Получі фашист гранату! Зараз Порошенко сидить в своєму флігельку. схожому на Білий дім, чухає репу, і думає, що ж це таке було і як знайти вихід з цього цугцвангу.
          Вопчім суд проходив в дружелюбній атмосфері. Всі гнали хвилю на Тимошенко. Правда ніхто не знав навіщо, але це не завадило судді махнути караючим мечом австрійського правосуддя та відпустити борця за справедливість Фірташа ко всем чертям на волю.
          Щодо нас, то нам залишається воспрянути духом.
          Фірташ з нами! А ми з Фірташем!
4

Коментарі

14.05.15, 07:33

* kill*

    24.05.15, 14:04

    Ах ти ж...