хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Путін Бармалей Гітлерович


           Путін - ворог.
          Як чудово. Хто проти? Да ніхто!
          Якщо подивитися, як він поводить себе вдома, в Рашке, то мені згадується Бармалей. Такий собі опереточний персонаж. То в нього бомби вибухають під ногами, а не там де потрібно, то величезну шаблю не може втримати. А якщо подивитися, що він робить в Криму та на Донбасі, то це Гітлер. Хоча, Гітлер скоріше всього відхрестився би від такого порівняння. Йому дуже далеко до Путіна. Да і цілі у них були різні. Але, для простоти, якщо вважати, що Гітлер, це зло, то Путін, це суперзло, зло всісвітнього масштабу.
          Таким я його уявляю.Два в одному.
          І безумовно він наш і мій ворог.
          Але біда в тому, що це не один наш ворог. І не самий головний.
          Наприклад, наша влада використовує цю аксиому, як ширму для своїх темних делішек. І "Путін - ворог", "Путін-агресор", для неї не є каталізатором до захисту держави.
          Навпаки, сам президент Порошенко є спільником агресора Путіна. Доказів цьому вагон та тисячі маленьких тележек. Якби була війна, то таких виродків давно би поставили до стінки. Можливо тому, Порошенко і не оголошує стан війни?
          А у нас чомусь кругом лають та обговорюють тільки Путіна. Його зріст, його ботоксні операції, його хвороби від яких він чи то помер, чи то не помер. Це ж смішно. І гірко. Він вбиває українців, а нам втюхівають мильну оперу про смердюче життя цієї мразі. Все це робиться задля відволікання уваги суспільства від головного ворога, від влади, від Порошенка.
          Тому, я приділяю більше уваги головному ворогу України - Порошенку.
          Переможемо цього ворога і його поплічників, переможемо і Бармалея Гітлеровича.
7

Коментарі

114.04.15, 23:22

Якщо хохли мовчки проковтнуть і таке: http://news.bigmir.net/ukraine/891067-Deputatam-Rady-povysili-zarplatu-v-tri-raza---nardep-Pavlovskij , то це КІНЧЕНА нація!

    215.04.15, 11:10Відповідь на 1 від Alter ego*

    Якщо хохли мовчки проковтнуть і таке: http://news.bigmir.net/ukraine/891067-Deputatam-Rady-povysili-zarplatu-v-tri-raza---nardep-Pavlovskij , то це КІНЧЕНА нація!Гройсман вже відхрестився від цього.
    Насправді, дійсно, не відновили, а підняли з/п. На скільки саме, я точно не знаю але знаю, що серетарям комітетів з 6 тис. повернули до 16 (секретар - не депутат). Нардепам, мабуть, трохи більше дали. Те саме відбулося і в КМ.
    Поцріоти ВР мочать? Обурюються тільки іуди Лєщенки, Наййоми, Соболєви і інш. дрібязок, бо всі інші не завжди перевіряють свої банківські картки.

      315.04.15, 11:16

      У гундяєва погасли свічки під час пасхального богосління і благодатний вогонь фітіль заслуженного агента фсб.

        Гість: Пчелка11

        415.04.15, 19:22

        Прежде чем Украина погибнет от наступающих российских войск,
        Украина погибнет от жадности и паразитизма олигархов
        А то, чей ты зад стал лизать, великолепный индикатор, показывающий куда может довести политика однотурового. В кровавые руки кацапского недофюрера.

          515.04.15, 20:09

            620.06.15, 00:47

            "Путен наш, иже еси на кремлесах, да святится имя твое, да придёт царствие твое, да будет воля твоя яко в Россее, так и на Земле. Путенки нашей насущной, дай нам на похмел, и прости нам Манежку нашу, поелико мы не прощаем Майдан супостатам нашим. И да введи войска в Украину, но избави нас от свободы оков, ибо твоё есть царство и сила и слава на Земле и Небе! Оминь." (из "фольклора"