хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Дракон Порошенко

          "Навіщо ви критикуєте Порошенка, у нас зараз спільний ворог, давайте згуртуємося і дамо йому по пиці." Або,- "сплотимся".... 
          Це так карамельна вата волає, коли бачить, що пишуть люди про "подвиги" Потроха. 
          Та і сам Однотур часто-густо робить таки відозви. І хоча не каже, навколо кого треба гуртуватися, але коли бачиш ріки слез з його чистих "голубих" очей, то навіть і їжаку стає зрозуміло, що ось він!...центр гурту!...навколо Пеці треба гуртуватися!!! 
          На мене його сльози не діють, але із закликом таки погоджуюся.
           Ворог зараз у нас спільний. 
          І гуртуватися треба. І по пиці треба дати. 
          Тільки не в молоко бити. Не стріляти по горобцях. Треба бити по дракону. Точкой У. 

          А цей дракон є Порошенко. Він ще більший ворог, ніж сам Путін. Путін не маскується на відміну від Потроха. 
          Які "правильні" патріотичні спічі промовляє Однотур! Як він інтонує! Від громоподібних гасел в епіграфі до шепотіння в епілозі.А від блискавок з його очей мабуть не одна людина вже втратила зір. 
          Але це ворог. Підступний, жадібний та брехливий. Який вже особливо і не ховається. 
          І українці не тільки зір втрачають через його блискавки з очей, а і життя 
          Через його "мирний" план. 
          Через генералів-зрадників, які прокралися на своїх посадах, і яких він не звільняє. Ба більше того, повертає тих, кого ще Овощ попризначав, і кого людям вдалося викинути з теплих кабінетів. 
          Через його Рошен в Ліпецьку. Частина податків. які він там сплачує, йдуть на потреби паРашкіної армії. Купується озброєння, бомби, снаряди, кулі. Все це зараз вбиває наших воїнів. І вбиває їх безпосередньо Однотур. 
          Через свого дружбана Медведчука, який є зв'язковим з Путіним. 
          Через свою Нацраду, яка абсолютно нічого не робить, щоб припинити трансляції паРашкиного лайна на нашому ТВ.http://blog.i.ua/user/2800596/1458035/
          Через призначення ригів на всіх щаблях влади. 
          Через блокування люстрації. 
          Через цих клімкіних, ложкіних, які вже відверто закликають до "відновлення" довіри між Рашкою та Україною, до співпраці та різних інтеграцій. 

          Ось він вичавив з РНБО Парубія. Але сам Парубій не хоче говорити, чому Потрох його звільнив. Також про згуртування проти загального ворога щось теревенить, і тому не буде коментувати. 
          Не погоджуюся з Парубієм. Якщо вже ми всі бачимо, яка скотина вмостилася на Банковій, то Парубій знає набагато більше про нього. Він же всі ці мутні схеми бачив зсередини. То чому не розповісти? Це ж ворог. Такий самий, як і Путін. 

          Про обіцянки закінчити АТО за декілька годин, воякам платити 1000 грн в день, страховку в один млн гривен, продажу своїх заводі-параходів та решту я вже мовчу. Вся ця його брехня вже у всіх на зубах навязла. 

          І якщо для всіх цих луценків, томенків, бригінців, шкіряків, для стада карамельної вати, для 54% долбоебов, Потрох є Президентом, то для мене він ворог. 
          Так само, як і Овощ був для мене ворогом, а не Президентом.
3

Коментарі

17.08.14, 20:54