хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Львів. Вставай, Україно! До блогерів.

          Дивно, але, Олександру Бригинцю та мені, одночасно прийшли в голову однакові думки. Всі акції опозиції проти антиукраїнської влади, починаючи з часів Кучми, починалися з поганої погоди. І що головне, добре закінчувалися. Ось і "Вставай Україно!" так само. Всі три, початкові анонсовані акціїї у Вінниці, Ужгороді, Львові, почалися з завірюх, снігопаду, снігових заносів. Хоч я і не забобонний, але позитивний знак не завадить. Тьфу-тьфу-тьфу, через ліве плече, та по дереву постукав.
          Ось і остання, анонсована акція пройшла у Львові.


          За перші два міста, Вінницю та Ужгород, було побоювання, що люди не вийдуть, або вийде дуже мало, то за Львів таких сумнівів не було. Це місто ніколи не було байдужим до того, що відбувається в країні, і завжди потрібним чином реагувало на антидержавницьку, українофобську політику цієї сволоти, яка захопила владу в нашій країні. Так відбулося і на цей раз. Не дивлячись на вкрай несприятливі погодні умови, львів'яни вийшли на вулицю та продемонстрували, що вони готові до повалення влади окупантів та узурпаторів.
          Як дійде черга до Полтави, і я вийду, а поки висловлюю повну солідарність з вінничанами, закарпатцями та львів'янами. І ще, буду, як можу, висвітлювати кожну акцію на сторінках свого блогу.
          З цього приводу, хочу звернутися до всіх блогерів України. Друзі, не сидіть склавши руки. Зараз всі політолухи, журнашлюхи, різні фесенкі, карасеви, бали, лещенкі, я вже не кажу за таку породу, як чаленки, повилазять з усіх щілин, і почнуть гавкати, насміхатися та поливати брудом цю акцію опозиції. Власне, вже почали. А попереду пленарний тиждень у Верховній Раді, акцій в інших містах не буде. Вся ця куплена, продана та перепродана медійно-джинсова пошесть буде на всіх каналах ТВ, газетах та інтернет-ресурсах вивалювати діжки свого гебельсівського лайна, в намаганні оббрехати, очорнити та спотворити результати перших трьох акцій.
          Я не видатний блогер, ледве два слова до купи збираю, але вважаю своїм обов'язком постійно висловлювати свою підтримку цій акції, та взагалі, опозиції. І всіх закликаю не мовчати. Скільки можна стрибати в мережі по гілкам, займаючись флудом та розводячи срач в коментарях? Невже Вам подобається, що відбувається в країні? Пропоную всім, хто більш-менш опанував мистецтво блога, ставте свої пости на підтримку опозиції, на підтримку акції "Вставай Україно!". На всіх інтернет-ресурсах, де маєте свої сторінки. Не треба ваяти опуси на 10 000 знаків, досить дві-три фрази, пишіть, що думаєте, нічого не вигадуйте. Треба перебити цей потік чорної пропаганди з Банкової. І ми здатні це зробити.
          Заб'ємо чаленкам бакі!
7

Коментарі

116.03.13, 21:21

    216.03.13, 21:21

    Це тільки початок,потрібно цю владу знести ще до виборів 2015році.

      316.03.13, 22:09

        417.03.13, 00:57

        Народився 1951 Сума цифр = 6
        2004 прем'єр-міністр Янукович - кандидат від влади, висунутий від ПР 2004 - сума цифр = 6
        2013 рік - сума цифр = 6.
        Отже цього року - його третя шістка, число звіра.
        За тлумаченням Кобзенка у "Матері мов" - прізвище його - також три шістки.

          517.03.13, 10:20

          чого бажають двоє, то і Бог між ними...

            Гість: SСHUTZE

            617.03.13, 10:32

            Ужгород -філіал пЕЕр

              717.03.13, 14:49