хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Результативненько... Родной район :)

Невідомі намагалися захопити Солом'янську РДА в Києві, у охорони відібрали зброю
У Києві постраждали керівники Солом’янської районної державної адміністрації під час спроби невідомих захопити будівлю РДА.

Про це йдеться у переданому УНІАН повідомленні Відділу зв’язків з громадськістю столичної міліції.

Зокрема, за даними ВЗГ, спецлінією 102 до Солом’янського райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі намагаються захопити Солом’янську райдержадміністрацію.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група рай управління, яка встановила, що в приміщенні Солом’янської РДА перебуває близько 20 невідомих в масках, які захопили кабінет голови РДА. Надати свої анкетні дані чоловіки відмовилися.

Сам керівник райдержадміністрації на момент виклику був доставлений каретою «швидкої» до лікувального закладу. Його заступника також госпіталізували до лікарні з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забійні рани м’яких тканин голови». Потерпілий пояснив, що в приміщенні райадміністрації невідомий вдарив його по голові предметом, схожим на пістолет, повідомили в ГУ МВС.

Також співробітники міліції встановили, що в одного з працівників Управління державної служби охорони Святошинського РУ ГУМВС України в Києві, який знаходився на чергуванні в приміщенні райдержадміністрації, невідомі особи під погрозою предмета, схожого на пістолет, відібрали табельну зброю, йдеться в повідомленні.

Матеріали зареєстровано Солом’янським райуправлінням столичної міліції, відкрито кримінальні провадження за вчинення правопорушень, передбачених ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» та ст.187 «Розбій» КК України.

Разом з тим, як повідомили у ВЗГ, завдяки спільним злагодженим діям оперативників Управління карного розшуку столичної міліції та 8-ї сотні афганців Народної самооборони особи правопорушників наразі встановлено, відібрану табельну зброю повернуто співробітникові ДСО.

Источник - http://kiev.unian.ua/891077-nevidomi-namagalisya-zahopiti-solomyansku-rda-v-kievi-u-ohoroni-vidibrali-zbroyu.html


Надо будет завтра поспрошать на районе, что там было в реале. Для тех, кто не в курсе, Соломенская РДА - большое отдельно стоящее здание. А милиция, кстати, в одном квартале от нее (ну и плюс гайцы).

Похоже, таки не местные заявились )))


2

Останні статті

Коментарі

Гість: W a r r i o r

128.02.14, 13:54

ага, наверно спецназ из России... Или титушки-провокаторы

    228.02.14, 14:05Відповідь на 1 від Гість: W a r r i o r

    ага, наверно спецназ из России... Или титушки-провокаторыТа ну нах... Обычные гопники (с вероятностью 99%), но скорее всего - просто дол... ах, да - дятлы

      Гість: W a r r i o r

      328.02.14, 14:07Відповідь на 2 від Peter_Blood

      чего ж обычные я думаю не обычные. это скорее всего "герои"

        428.02.14, 14:17Відповідь на 3 від Гість: W a r r i o r

        чего ж обычные я думаю не обычные. это скорее всего "герои"Я сделаю проще - завтра-послезавтра порасспрашиваю на районе. Две-три кафешки по дороге - инфа с достоверностью 60-80% будет
        А если еще у "специальных" людей поинтересоваться - то и до 100% дойдет

          Гість: nakedloft

          528.02.14, 14:20

          Героям слава! пздц, как я горд за свободолюбивый Украинский народ...

            Гість: W a r r i o r

            628.02.14, 14:24Відповідь на 4 від Peter_Blood

            почитаем

              728.02.14, 14:27Відповідь на 5 від Гість: nakedloft

              Героям слава! пздц, как я горд за свободолюбивый Украинский народ...А я на работе еще - сегодня и завтра... Дай Бог инфу только завтра вечером получу

                Гість: nakedloft

                828.02.14, 14:34Відповідь на 7 від Peter_Blood

                Героям слава! пздц, как я горд за свободолюбивый Украинский народ...А я на работе еще - сегодня и завтра... Дай Бог инфу только завтра вечером получугопники, походу, не шутили, что следующий през будет от ПС... затем возврат статуса "ядерной державы", а потом, кагбэ, борьба за "мировое господство"...