хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Ми чекаємо від вас дієвих кроків, владо,

  • 24.01.15, 18:07
    Уже скоро рік як  відбувається  окупація Ураїни. Щоб  робить вся  владна  вертикаль для організації  дієвої  оборони України? 
Нашій  владі  потрібно було майже рік, щоб після підриву  єдиного моста .що веде в  Маріуполь  прийняти рішення про дієву охорону транспортних вузлів і важливих громадських обєктів. Не відомо як скоро буде втілено це рішення нашою бюрократичною машиною.Не покидає  відчуття що наша влада  живе в віртуальному світі і надіється  на "авось". Ніяких  ініціатив від влади знизу. Всі чекаю вказівок . Інстинкт самозбереження в заігравшихся політиків відмер зовсім. Місцева  виконавча  та законодавча влада живе мов у казці- від сесії до сесії з надією на поділ посад. Загони  самооборони замість із зброєю в руках охороняти нас на передовій  або тут від можливих терактів зявляються  на сцені  лише  тоді  коли потрібно підтримати місцевих політиків. Іншмх загонів з пивних патріотів не сформовано.  
     Чому в  країні в районі всі любителі  посидіти на пиві, всі нібито безробітні,  не  відпрацьовують якусь цивільну  військову повинність. Що ми в районі робимо для оборони. Ми щось ремонтуємо, виготовляєио? На законодавчому рівні це не передбачено? ТО ініціюйте панове депутати. Волонтерські потуги не здатні запустити на всю те, що мають робити люди на державних зарплатах. І така ситуація по всій Україні. Наш президент сьогодні  вирішив, що бути на похороні коороля Саудівської Аравії  важливіше ніж бути в державі в якій  через його беззубу політику  ворог вбиває наших громадян  десятками. Чи прийшов  би король Саудівської  Аравії на похорон нашого президента якби в його країні  відбувалмся такі події як сьогодні у нас?
     Ні я ні інші громадяни України не будуть почуватися впевнено в завтрішньому дні  якщо влада всіх рівні  буде складати віртуальні програми з мирної оборони  і копати 3-10 лінію оборони.
    
     
 МИ ЧЕКАЄМО ВІД ВАС  ДІЄВИХ КРОКІВ  ПО ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНІЙ МОБІЛІЗАЦІЇ ГРОМАДЯН НА ОБОРОНУ, ВЛАДО

Дуже  прошу  всіх, а їх ту на ресурці багато, близьких  до владної дупи які  вважають таких як  я провокаторами донести цю інформацію до тіла.
Була і буду провокатором.
7

Коментарі

124.01.15, 23:00

http://vimeo.com/117648239

    225.01.15, 08:14

    У себе в освіті заїкаюся - тільки махають руками !