Знайшли винних у вибухах складів

  • 18.04.21, 14:00
Але не в Україні. В Чехії не знайшлось достатьньо довбойобів, щоб звинуватити в цьому власного президента

Чехія висилає 18 російських дипломатів та звинувачує РФ у організації вибуху військового складу
18 співробітників російського посольства, яких визнали членами російських спецслужб,  мають покинути Чехію протягом найближчих 48 годин.

Як повідомляє "Європейська правда" із посиланням на Aktualne.cz про це заявив чеський прем’єр Андрей Бабіш.

За його словами, "є обґрунтована підозра у причетності офіцерів російської спецслужби ГРУ, підрозділ 29155, до вибуху складів боєприпасів у комплексі Врбетице в 2014 році". Цей вибух, зазначає голова чеського уряду, завдав величезної матеріальної шкоди, а головне - призвів до загибелі двох місцевих жителів. 

Доктор Смерть

  • 17.04.21, 09:48



P.S. Ну дійсно, зебіли забазпечили IRL все, на що їх надрочували перед виборами армії ботів в інтернетиках і медіаблялі з телевізора

Упс!

  • 12.04.21, 11:27
Прокурор Пономаренко втретє закрив справу "Роттердам+". НАБУ оскаржить і це рішення
Прокурор Пономаренко втретє закрив справу "Роттердам+". НАБУ оскаржить і це рішення

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Віталій Пономаренко втретє закрив справу "Роттердам+". У НАБУ відреагували реплікою - "поза межами здорового глузду", передає УНН.

Цитата

“Поза межами здорового глузду: сьогодні прокурор Пономаренко втретє закрив справу „Роттердам+“. І це попри той факт, що попередні його рішення аналогічного змісту скасовувалися прокурором вищого рівня і судом, які погодилися з позицією детективів, що оцінку справі має надати суд”, — йдеться у повідомленні.




Запитання зебілам. Чому Бубачка !внєзапно! перестав хотіти дізнатись "скільки Порошенку занесли за Ротттердам+"?

Єто другоє

  • 02.04.21, 08:02
Декларація Зеленського: шостий президент країни позичив у своєї дружини (!) 1.7M (!) через офшор (!) у Белізі (!) ... і жодна #медіавульвота, яка кричала про три тисячі доларів в офшорі п’ятого предидента навіть не привідкрила свої губки, аби розповісти про цього баригу у владі!

Щури пакують валізи та гострять лижі

  • 01.04.21, 11:26

Volodymyr Omelyan


І знову жодних сюрпризів.

Коли буде реальна загроза російського вторгнення - слуги будуть валити з України.

А ми будемо валити московитів.

Зеленський, традиційно, ні до чого.
Він вже буде в цей час сидіти у в’язниці за корупцію, державну зраду і злочинне недбальство, яке спричинило смерті десятків тисяч людей

П.С. Народна депутатка Слуги Народу в переписці зі знайомим під час доповіді щодо загрози російського військового вторгнення: «ми слушаєм Хомчака. Нужна свалівать с етой страни».





Несамовита боротьба влади з епідемією

  • 30.03.21, 16:50


Померли обоє батьків 13 дітей.


Багатодітна родина. 8 дітей прийомних, 5 своїх. Володимир та Діана втекли з окупованих територій та заснували тут будинок для дітей. Обох вбив ковід. Володимир помер тиждень назад. Діана Родікова, матір-героїня - сьогодні.

Але знаєте, про це не скаже влада. Не зробить того, щоб можна було максимально порятувати таких людей. Не створить умов для збережень більше життів.

Промовчить Зеленський у ролику, яких він вже майже не пише. Тихенько відмовчиться Степанов у своїй куртці за понад 600 тисяч.

А тим часом таких трагедій на всю країну десятки тисяч. Офіційно 33500 тисяч смертей. Не офіційно, від ускладнень після померло значно більше.

Так, не всіх можна врятувати. Не все залежить від дій лише влади. Але чи бачили ці дії? Чи не було провалено все що лише можна було провалити. Рік і три місяці часу втратили в порожнечу...

Обіцяна масова вакцинація? Не чули.

Обіцяний кисень до кожного хворого? Не чули.

Життя людей закатали в корупційні дороги, шалені кошти на ОП, ДУС, ОГПУ, ДБР та решту.

А життя людей в нашій країні тепер нічого не вартує. І ці трагедії ще довго будуть лунати з кожного міста та області, бо злочинна бездіяльність породжує ще більше втрати. На жаль, невиправні.

Андрій Смолій