VOTE

  • 03.10.20, 08:02
Передвиборчий плакат з Манхетену, але ж наскількі він актуальний для нас!

Голосуй головою, а не телевізором, бо такі уроки коштують дуже дорого

Війна триває або шльондра, яку вивезли з москви

  • 02.10.20, 10:43
Ворог і в Кремлі, і на Банковій
В наслідок обстрілів російськими військовими які спричинили пожежі, за добу загинуло дев'ять людей, госпіталізовано 14, евакуйовано понад 120.

ООС, місцеві адміністрації, всі кажуть в один голос, що це винні російські військові які обстріляли трасуючими кулями. А президент Зеленський каже, що причина інша, що треба розібратись.

Це ж наскільки треба хотіти догодити Путіну, щоб виправдовувати його дії. Це ж як треба не поважати своїх громадян, щоб смерті перекладати на випадковість, а не говорити чітко про диверсію.

Згоріло повністю КПВВ, понад 250 будинків не придатні до життя.

А він удає вигляд, що проблеми немає, та продовжує своє турне до виборів, розповідаючи, про велике будівництво та про те, що будуть розбиратись.

Мене охоплює сором і жах, за таке керівництво в державі. Президент не усвідомлює пріоритети та живе в альтернативній реальності.

Semen Kabakaev


P.S. Дарма він ватного клоуна обзиває президентом. За каденції на посаді це не звання, а функція, а клоун функцію президента НЕ виконує
P.P.S.

То як воно?

  • 30.09.20, 08:02
Людмила Прокопович

Сьогодні день, коли скажені і уже голодні ідіоти товчуться в коментарях під фото найкращого президента за всю нашу постсовкову історію.
Панове пенсіонери, які отут зараз за зеленського вмирають. Ви взагалі в курсі останніх економічних показників нашої країни ?
Ви собі хоч трохи розумієте, що буде з вашими пенсіями в умовах анонсованого підвищення комуналки в рази, скорочення субсидій, додруку мільярдів гривень та відмови МВФ в очікуваних траншах?
Ви хоч розумієте , що якщо у вас немає дітей, які мають прибуток в валюті, вас чекають смітники?
А якщо закриють кордони, то на смітниках шукати їжу ви цілком зможете і з дітьми? У вас хоч якийсь інстинкт самозбереження залишився? Чи тільки інстинкт на кожен факт недієздатності голого клоуна волати " а вот ваш Порошенко!!!!". Воно вам поможе конати від голоду?
Матері-одиначки, ну що, Вова вам додав?
Далекобійники, ну ви в курсі яким сміттям під колесами найвеличнішого ви є.
Тим кому на вареник і цибулю не вистачало - вже вистачає ? Чи вже й не треба?
Ті, хто думав телевізором. Ви помітили , що в гаманці вашому пустка, ціни ростуть, безробіття росте, в лікарнях краще ставлення до швабри, ніж до вас, а Мосійчучка гімна в рот набрала і у нас " всьо харашо"?
Свідки відпустки на Мальдівах, ви вже назбирали собі у папочку фоток нашого главгімна з Турції, Канади, Оману, фонтану?
Свідки дорогої комуналки - ну що, блять, носите дешевий газ відрами, а світло кишенями?
Свідки свинарчуків, ротердамів та інших ліпецьків - ну як воно бути живими клавішами під пісюном найвеличнішого?
Недорогенькі- ви просто б...і , хто дешева, хто дорога, але... . Якщо завтра ви усі вмрете поганою смертю, то післязавтра країна від цього дуже виграє.
Як воно жити таким гімном?
Арміє, як воно мати головнокомандуючим сцикуна рояльного , знову їсти гімно, хробаків, і платити штрафи за свій захист?
Як воно вам всім, спостерігати знову і знову таке позорисько і при цьому ще мати охоту відкривати писок?
Ірина Ніка




Галина Штельмах: Коаліція ОПЗЖ і «слуг» знову рятує Офіс Зеленського від розслідування державної зради по «вагнергейту».

ОПЗЖ Медведчука продовжує захищати Зеленського, долучившись до блокування створення ТСК по «вагнерівцям». Самі «слуги» банально втекли з зали засідань під час обговорення петиції родичів загиблих захисників України. Це вкотре довело, що вони слуги не народу, а Зеленського, бо виконують волю Банкової, замість вимог суспільства.

Нагадаємо, петицію з вимогою провести відкрите розслідування щодо зриву спецоперації з арешту «вагнерівців» підписало понад 25 тисяч українців після того, як журналісти і депутати надали неспростовні докази існування такої операції.

Питання створення ТСК знову зависло в повітрі. Але той опір, який чинить монобільшість і Офіс президента чітко доводить, що їм є що приховувати у цій справі.


І про обісцянки


2014

  • 29.09.20, 08:02

Що ж ми будемо робити з таким натовпом інвесторів?!

  • 28.09.20, 13:55
И тут на сцене появляются инвестиционные няни
@Dr.Swine:
Тут вам і інвєстіціонна сіся, і інвєстіціонна піся, і інвєстіціонна жопа! І рейтінг "Доім бізнєс".



ООО "Капитал-Агроинвест", инвесторами и конечными бенефициарами которого являются резиденты Германии, обратились к председателю Службы безопасности Украины Ивану Баканову с просьбой вмешаться в ситуацию, которая сложилась вокруг компании. В частности, разобраться с незаконными действиями сотрудников СБУ.

Как отмечается в обращении, речь идет об участках, которые расположены на территории Волошинивского и Селичивского старостинских округов Барышевской объединенной территориальной общины Киевской области.

11 сентября этого года на части этих земельных участков представители другого юридического лица - ООО "УБА-Агромир" - противоправно до сентября собрали весь урожай пшеницы.

"На этом рейдеры не остановились и присвоили подсолнечник еще на четырнадцати чужих земельных участках. Об этом наглую кражу немецкие инвесторы сообщили местную полицию. Понимая, что пришло время осуществить хоть какие-то действия для охраны земли и урожая, вечером 16 сентября ООО" Капитал-Агроинвест " обратилось в охранной структуры. Вместе с охранниками на следующее утро выехали на поле и увидели, что захватчики и дальше продолжают собирать урожай на земельных участках, которые им не принадлежат. Полицию пришлось вызывать снова ", - говорится в обращении.

По их словам, сразу на месте консфликта появились представители Службы безопасности Украины. По словам представителей ООО "Капитал-Агроинвест" на поле они приехали в одном автомобиле с рейдерами и прибегли к угрозам не только законным арендаторам, но и представителям полиции, которые пытались прекратить противоправные действия злоумышленников.

"Где среди подсолнечника и кукурузы они разглядели угрозу национальной безопасности и почему встали на сторону нарушителей закона немецкие инвесторы будут ждать ответ от председателя СБУ Ивана Баканова. - говорится в письме.

Немецкие аграрии, так рискованно начали свой бизнес у нас в стране и уже понесли миллионные убытки надеются на эффективное реагирование президента, правительства и правоохранительных органов. Предприниматели также не исключают обращении в суд.

Напомним, на шестнадцатом ежегодной встрече Ялтинской европейской стратегии (YES) Президент Украины Владимир Зеленский призвал иностранных инвесторов приходить на украинский рынок и пообещал им личные гарантии защиты.

"Похоже, сейчас самое время Гаранту Конституции вспомнить эти слова и обратить внимание на ситуацию, сложившуюся в Барышевском районе Киевской области и в самом деле защитить иностранный бизнес", - резюмируют инвесторы.

Источник

Злив спецоперації з ОПешки, спецоперації якої "не було"

  • 24.09.20, 08:02
СБУ офіційно підтвердила підготовку спецоперації щодо "вагнерівців" перед їх затриманням в Білорусі

Служба безпеки України офіційно підтвердила в суді, що незадовго до затримання російських бойовиків ПВК "Вагнера" у Білорусі збирала щодо них докази.

Про це йдеться у документах Київського апеляційного суду, передає "Українська правда"

Український суд заочно заарештував "вагнерівців" у кінці липня. Жодне з цих рішень досі не оприлюднене.

Водночас у публічному реєстрі з’явились два рішення із засідань, де адвокати бойовиків намагались оскаржити арешт. В одному із цих документів містяться деталі справи, які підтверджують, що СБУ працювало над доказами проти "вагнерівців" перед самим їх затриманням у Білорусі.

Це рішення стосується уродженця російського селища Ільїнка, який має сина 2007 року народження. Згідно з документами, які є в розпорядженні УП, такі дані має один із "вагнерівців" Денис Харитонов.

Джерело