хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

За істєріку нє уплочено

  • 21.02.21, 00:09
ДБР заявляє, що Міністерство оборони минулого року закупило за 11 млн. гривень непридатні для використання апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ) для військовослужбовців.

ДБР я в принципі не вірю і вірити не рекомендую, і сказати хотів про інше.

Розумієте, я фактично живу в інформаційному просторі. Соцмережі, новинарні сайти, моніторинги, радіо, телеканали, чутки та плітки про політику – це значна частина мого життя. Ноблес, як то кажуть, обліж.
І я розумію, що українському суспільству після весни 2019 року цілком може здатися, що зі звільненням «Свинарчуків» корупція в оборонці тупо скінчилася. Красти, мабуть, перестали повністю. Тиша у соцмережах, тиша у медіа. Новини про корупцію є – і їх багато. Але немає скандалу. Немає вуличних акцій протесту. Немає істерики телеведучих. Навіть у фейсбуці чомусь немає інформаційних хвиль. Просто тиша.

От чергова новина, яка пройде непомітно.

Ну, апарати штучної вентиляції легень. Ну, для військових. Ну, під час війни. Ну, не працюють. Ну, 11 мільйонів. Ну, може хто й помер без цього апарату. Ну-ну.

Буде просто тиша. Як у палаті, де помер військовий.

Юрій Гудименко
11

Коментарі

121.02.21, 09:06

Перерва до наступних перегонів за годівничку

    221.02.21, 11:22

    Не ті масштаби!Коли влада ворує міліардами, то одинадцять міліонів не вражають.

      321.02.21, 17:31Відповідь на 2 від Davigadoff

      Не ті масштаби!Коли влада ворує міліардами, то одинадцять міліонів не вражають.Ой, та ладно. Ти істерику дегенератів з приводу "апшорів порошенка" забув? Там 3 штуки баксів було. До того ж легальних. А лайно неслось по трубах, що в скабєєвих-мойсейчушок аж очі вилазили

        422.02.21, 21:53Відповідь на 3 від Дождь!

        Не ті масштаби!Коли влада ворує міліардами, то одинадцять міліонів не вражають.Ой, та ладно. Ти істерику дегенератів з приводу "апшорів порошенка" забув? Там 3 штуки баксів було. До того ж легальних. А лайно неслось по трубах, що в скабєєвих-мойсейчушок аж очі вилазилиТи шо жарти не розумієш?

          523.02.21, 15:30Відповідь на 4 від Davigadoff

          Не ті масштаби!Коли влада ворує міліардами, то одинадцять міліонів не вражають.Ой, та ладно. Ти істерику дегенератів з приводу "апшорів порошенка" забув? Там 3 штуки баксів було. До того ж легальних. А лайно неслось по трубах, що в скабєєвих-мойсейчушок аж очі вилазилиТи шо жарти не розумієш?Жарти жартами, але ж дійсно в бложиках іділія. суцільні пєстікі-тичинки. А в 2019 ватна зрадойобнута блядва натовпами валила, переповідаючи хуйню з зомбоящика.