хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Звернення припиздента

  • 13.10.20, 12:41
Владимир Завгородний: Для вашего удобства я расшифровал последний ролик Зеленского, и дополнил его тем, что следует читать между строк.

* * *

Привіт! Так, так, я звертаюсь саме до тебе. Пам'ятаєш, як ми разом писали мою передвиборчу програму? Щоб втілювати те, що дійсно потрібно саме тобі? І як я потім ніхуя не зробив з тієї програми, а містами зробив навпаки? Бо втілював те, що дійсно потрібно Коломойському, Ахмєтову, Суркісам.

Це була демо-версія народовладдя. Поки що — народовладдя від Медведчука. А його реальне запровадження стало метою Путіна. І наразі парламент готується закріпити цей важливий механізм на законодавчому рівні. Та погодьтесь: право народу України на власну думку священне. Якщо, звичайно, це та думка, яка нам треба. Йому не потрібне благословення від політиків, тому ми знову покладемо прутня на Конституцію. І ніщо не заважає нам з тобою просто поговорити відверто.

25-го жовтня на виборчій дільниці я, без жодних правових підстав і без попередження, задам тобі п'ять важливих питань. Про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні, в інтернеті, та в чатах дальнобійників, які я все ще тримаю під особистим контролем. Про що сперечаємось з друзями, батьками або таксистами. Про те, що раніше нас ніколи не питали.

П'ять важливих питань, щоб дізнатися твою думку. Не політиків з високих кабінетів [робить вигляд, ніби він сам не політик з найвищого кабінету], не "незалежних" експертів з телешоу, не агентів з інших держав [робить вигляд, ніби агентів інших держав немає в офісі президента]. Ні.

Чи не вперше в історії незалежності ми запитаємо: а що думаєш ти? Чому твоя відповідь важлива? Тому що буде так, як вирішиш ти. Якщо, звичайно, ти вирішиш так, як я. А як ні — то я зроблю так, як з петиціями, тобто підітрусь.

Тому що Україна — це ти! А я зараз ніхуя не порушую норм агітації і не агітую за партію "Слуга народу", це так випадково слова в речення склались.

Неділя, 25 жовтня. Приходь, і вирішуй. До речі, які будуть питання? Я тобі не скажу. Бо це сюрприз. Ну, натякну. Перше питання буде: "Війну треба закінчити любою ціною, чи ти підар хочеш щоб вмирали наші сонечки?"

[давить либу]



Антон Швец: У опитування Зеленського є ще одна проблема окрім проблем з законністю, за чий кошт, хто проводить і таке інше.

В принципі немає ніякої можливості захистити результати цього опитування якщо його навіть вдасться провести.

Не буде ані окремих бланків, ані окремої процедури, ані окремих скриньок, ані механізму їх пломбування-розпломбування, ані правил підрахунку та передачі результатів, ані прозорого та зрозумілого допуску спостерігачів, нічого взагалі.

Так як процедура «державного опитування» не прописана в законах - ії неможливо проконтролювати, а значить в результатах Єрмак та Зеленський можуть намалювати що забажають. Взагалі.

Навіть під час референдуму національного діють правила майже як під час виборів. І є шанс контролю та захисту результатів.

Під час опитування нічого такого не буде.

Незалежно від того чи буде народ приймати в опитуванні участь, чи буде бойкотувати, чи буде голосувати за, чи буде голосувати проти, чи будуть питання коректними, чи не будуть - ОРГАНІЗАТОРИ «ОПИТУВАННЯ» НАМАЛЮЮТЬ ТОЙ РЕЗУЛЬТАТ, ЯКИЙ БУДЕ ПОТРІБНИЙ.


Джерело
10

Коментарі

113.10.20, 13:05

    214.10.20, 14:53

    організатори «опитування» намалюють той результат, який буде потрібний. - саме це лох і впарює..

      314.10.20, 15:14

      У цілому згоден, що це дурнЯ.