хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

казбек рашидович

  • 03.07.20, 08:02

Миротворець

Як був викритий російський агент “Казбек”.

В процесі дослідження дампу електронної пошти радника суркова-путіна Бориса Рапопорта в поле зору співробітників Центру “Миротворець” потрапило його листування з особою, яка називає себе Рашидович Казбек (e-mail: [email protected]).

Масштаби підривної антиукраїнської дїяльностї цього “Казбека” в інтересах Кремля вразили навіть нас – фахівців з багаторічним досвідом контррозвідувальної, розвідувальної та оперативно-розшукової діяльності, які мають на своєму рахунку низку виявлених агентурних мереж ворога і агентів різного калібру.

Лише уявіть собі:

через “Казбека” в Кремль потрапляли плани оперативно-розшукових заходів правоохоронних органів України щодо осіб, в яких був зацікавлений Кремль;

Казбек” в інтересах Кремля організовував в Україні потужні цільові інформаційні кампанії з дискредитації органів Державної влади України та Державних діячів нашої країни;

за погодженням з Кремлем і задля забезпечення інтересів російського агресора, “Казбек” створював в Україні т.з. правозахисні громадські об’єднання;

в інтересах Кремля за безпосереднього сприяння “Казбека” в Україні приймалися відповідні судові рішення на шкоду інтересам нашої Держави.

І це далеко не весь перелік напрямів системної, свідомої, злочинної діяльності цього “Казбека” в інтересах російського агресора на знищення України.

Довідково: Пошта [email protected], дамп якої вивчався співробітниками Центру “Миротворець”, використовувалася її власником як додаткова. Тобто, це своєрідний архів частини з всього масиву електронних листів, які надсилалися на його службову пошту ([email protected]), і які Б.Рапопорт вважав особливо важливими.

Іншими словами: Рапопорт зі своєї службової пошти у Кремлі регулярно пересилав на свою приватну пошту деякі листи для подальшого зберігання.

Так хто ти, Казбек Рашидович?

Встановити “Казбека”, який думав, що він найхитріший і найрозумніший з усіх “казбеків” Всесвіту, виявилося достатньо просто.

Як відомо з теорії контррозвідувальної діяльності, всі агенти “паляться” на дрібницях і на каналах зв’язку. Казбек не був виключенням.

Так, в імені своєї адреси електронної пошти a[email protected] “Казбек” дав нам три зачіпки:

1. Він користується IPhone.

2. Ім’я або прізвище “Казбека” скоріше за все починаються з літери “А”. (Можливі й інші варіанти, але, згідно з дослідженнями, які викладені у спецільній літературі, в 73% випадків одна літера в електронній адресі або перша літера імені або прізвища).

3. Набір з семи цифр може означати номер якогось телефону великого міста. З огляду на масштабність напрямів підривної діяльності “Казбека” проти України і його охоплення зв’язками, скоріше за все це місто – Київ.

Ми почали свої дослідження з телефону 4112148, і з першої ж спроби потрапили в ціль, бо

“Google знає все”

Як виявилося, в м. Києві стаціонарний телефон 411-21-48 встановлено на Оболоні за адресою: вул. Маршала Тимошенко, буд. 13/А, кв. 186. Цей номер телефону, за даними з відкритих джерел, належить особі на ім’я Портнова Т.В. (архів).

Аналітична система YouControl допомогла нам з’ясувати, що за адресою ВУЛ. ТИМОШЕНКА, БУД.13А, КВ.186, М.КИЇВ зареєстровано ФОП Портнов Андрій Володимирович.

На цю ж адресу на Оболоні також зареєстровано ГО “Інвестиційна Україна” (Код ЄДРПОУ: 33638917), з керівником і одним з засновників якої, Володимиром Макаром, ми теж зустрілися в досліджуваному дампі пошти Рапопорта. Але про це пізніше.

Отже, власником e-mail: [email protected] з ніком “Казбек Рашидович” виявився відомий всім зрадник Батьківщини, який одним з перших втік з України з початком російської агресії, Андрій Портноввідомий рейдер, депутат ВРУ 5 та 6 скликання і заступник голови Адміністрації іншого відомого всім зрадника Батьківщини – Віктора Януковича.

Зауважимо, що подальші наші дослідження дампу пошти Рапопорта повністю підтвердили цей висновок. Коло виявлених нами осіб, тематика листування, зміст документів, які надсилалися в Кремль, вказують на зрадника А.Портнова.

Сказати, що ми були здивовані отриманим результатом? Зовсім ні. Все було очікувано і передбачувано.

До речі, А.Портнов користується IPhone, а ім’я його починається на літеру “А”.

Але і це ще не все. “Прогнавши” номер 4112148 по дампу пошти Б. Рапопорта, наші прекрасні дослідниці встановили, що для зв’язку з посадовцями Кремля зрадник Батьківщини А.Портнов користувався ще двома електронними скриньками. Ось вони:

Отже, Іван Демидов, Андрій Андрєєв, Рашидович Казбек, Земліхан Огли – це все встановлені Центром “Миротворець” ніки, які використовував, а може й досі використовує, Андрій Портнов для зв’язку зі своїми господарями в Кремлі.

Це був ВСТУП.

Детальніше на миротворці


8

Коментарі

13.07.20, 08:36

    23.07.20, 10:22

      33.07.20, 13:15

        44.07.20, 12:59

        Якщо "миротворці" не брешуть, то це серйозна заявка на звинувачення у державній зраді. Дуже цікава інформація.

        Іще цікаво: невже він так міг попалитися з тією адресою пошти, що містить телефонний номер? Він же ж типу агент і ніби недурний у якомусь сенсі.

          56.07.20, 13:23Відповідь на 4 від Nech sa paci

          Якщо "миротворці" не брешуть, то це серйозна заявка на звинувачення у державній зраді. Дуже цікава інформація.
          Іще цікаво: невже він так міг попалитися з тією адресою пошти, що містить телефонний номер? Він же ж типу агент і ніби недурний у якомусь сенсі.
          Подзвонькай до Баканова, аналітєг

            66.07.20, 13:49Відповідь на 5 від Дождь!

            А він щось знає?