хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Форбс

  • 03.06.20, 01:24

Московський журналіст Владімір Фєдорін вирішив відродити часопис Форбс Україна в найменш сприятливий для цього час: економіка країни летить в прірву семимильними кроками, реклама тютюну та алкоголю заборонена, великого бізнесу та лакшері-сегменту немає, а єдиним варіантом виживання для ЗМІ в країні є джинса, заказуха та "зовнішнє фінансування", якщо ви розумієте про що я.

Відродження Форбсу московит Фєдорін розпочав з "сенсаційного" матеріалу про статки п'ятого президента України Петра Порошенка, що миттю стало темою номер один у Фейсбуці та поза його межами. Матеріал Форбсу продовжив плетеницю подій, яка вміло маніпулює увагою суспільства: відео з сином Порошенка, справи дебеенерівців проти Порошенка, плівки Байдена-Порошенка, скандал з картинами, тепер ось статки — болюча для серця вкраїнчика тема, яка вражає у самісіньке яблучко, та підтверджує тезу про "баригу", озвучену колись прислугою слуг Карлсоном Саакашвілі, чиїм палким прихильником є і сам Федорин.

Така тактика виконує подвійну ціль, адже не лише відвертає увагу від голого короля, який за рік спромігся хіба розвалити побудоване клятими папіредниками. На довгому брехливому носі — місцеві вибори, а рейтинги поки невтішні, і дуже треба, щоб саша дубінський з 25 квартирами переміг на виборах мера Києва.

Кремлівським силам варто віддати належне: вони добре освоїли уроки 2013-2015 та зрозуміли, що з українцями краще воювати на психологічному, ніж на фізичному фронті. Дешево, легко, просто, ефективно — і жодних тобі гробиків та хрестів на кладовищах Пскова.

Минув рік, хліба немає, проїдаються залишки накопиченого про мародері, тож доводиться видавати подвійну чи навіть потрійну дозу видовищ. Спрацьовує пречудово.

#читаємо_вголос Автор: Олег Карпюк

9

Коментарі

13.06.20, 05:21

    23.06.20, 10:41