хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Люті новини

  • 25.03.20, 08:02
1. Без ілюзій.

Прийшло чітке усвідомлення, що пиздець в Україні тільки починається. І проблема померти від вірусу здається мінімальною. Бо квітень насувається і відсутність доходів лякає набагато більше. Не важливо, допоможуть тобі медики чи ні, тобі потрібні кошти. На ліки, на продукти тощо.

Наразі вже зрозуміло, що карантин триватиме мінімум три місяці. І гадаю, з часом він стане суворішим. Поступово, кожен усвідомить, що на певний період він буде змушений ізолюватись від оточуючих. Через вірус або на хвилі загальної паніки, але це станеться. І чим раніше це відбудеться, тим краще для всіх. На жаль, це розуміють не всі, але це поки грім не вдарить; поки лихо не впаде.


Війна продовжується і є відчуття, що Україну можуть здати окупанту, як склотару в приймальний пункт. Тому що, довіри до влади немає зовсім.

Тут буде все залежати від свідомої, активної меншості. Коли переміг Зеленський, від вас чекали, що Ви перефарбуєтесь або вам буде соромно розповідати про ваш вибір. Але ви не здалися, не зрадили. Респект Вам. Зараз, коли Зеленський спікся, Ви ходите з гордо піднятою головою. Доречі, єдині, хто ходить в масках.
Молодці.

В цьому випадку, якщо ми все витримаємо і встоїмо, то  не завдяки рішенням і діям нинішніх керманичів країни, а всупереч їм.


2. Зеленський спікся.

Зеленський попросив олігархів взяти під опіку цілі області.

Очікування 2019. Зеленський в роликах садить бариг, олігархів і звільнює Україну.
Реальність 2020. Зеленський просить бариг і олігархів взяти все під свій контроль, бо сам не може ні-чо-го.

Гарант, як собака, що наздоганяла машину (владу), а коли наздогнав, то не знаючи, що робити з тою владою, насцяв на колесо і побіг далі брехати і нюхати дупи інших, більших собак. Але ж як брехав, як брехав!

Заяви Авакова і поведінка Ярославського свідчать, що Зеленський де-факто відсторонений від влади.

Він не з'являється в публічному просторі вже декілька днів. Якщо він не зможе виконувати свої обов'язки за станом здоров'я, тоді вступає в силу 108 ст. Конституції і він має бути відсторонений від обов'язків.

Нагадаю, посада президента є цілодобовою, відпусток під час карантину або надзвичайного стану не буває.

І мені буде все одно, хто буде наступним президентом: Порох, Порошенко, Петро Олексійович, ПАП, Вальцман або шоколадний барига.


3. Мародери.

В нас був шанс йти до цивілізації. Це навіть зараз помітно, після того, як Порошенко продовжує займатись благодійністю. Але люди обрали подібних до себе - це коли всі зусилля спрямовані не на те, щоб щось створювати, а на те, як вкрасти і продати із зиском.

Те, що іспанське телебачення показало маски ТОВ "НПП" БУК +, свідчить про те, що вони були офіційно розмитнені в Іспанії. А для цього потрібна вантажна митна декларація з відміткою, що товар вибув з України. Тобто, Зеленський дозволив Нефьодову випустити маски, заборонені для експорту, оскільки РНБО двічи зверталось до уряду Зеленського з вимогою заборонити вивозити маски з країни: 31 січня і 3 лютого. Вимога була проігнорована. Тобто, це усвідомлена диверсія проти громадян своєї країни. Простими словами - мародерство.


4. Про маски.

Людська тупість таки змусила мене написати про маски, чи треба їх носити здоровим чи тільки хворим.

Стільки маячні наслухався про звичайну хірургічну маску, тому хочу поділитись з вами інформацією, яка можливо допоможе вам врятувати ваше життя.

Вчені з Единбурзького університету провели дослід, в якому бажали з'ясувати - наскільки добре маски різних типів впораються з фільтрацією часток розміром 0.007 мікрон (розмір частки коронавіруса - 0.1 мікрон) і серед решти вирішили випробувати і хірургічну маску.
І яким же був їхній подив, коли проста хірургічна маска затримала 80% часток!!!
Тобто, чисто теоретично хірургічна маска здатна на 80% збільшити ваш шанс уникнути зараження коронавірусом. Тому, якщо вам кажуть "зачєм тєбє та маска - сказалі же, что оно нєєфєктівно і носіть должні только больніє, чтобі нє расплєвать вокруг!" -, то потикайте їх писком в це посилання з результатами:
https://smartairfilters.com/en/blog/do-pollution-masks-work/


Не варто недооцінювати цей тип масок(особливо, коли інших вже немає). Тому не слухайте нікого - захищайте себе і свою родину доступними для вас типами масок. Не бійтесь виглядати безглуздо в масці - мертвим бути набагато гірше!

Я оце тільки ніяк не зрозумію, чому це мудрийнаріт(тм) й досі не зупинив вірус. Раніше в нього так добре виходило, і суди вигравати, і падіння економки гальмувати, і фінанси на Заході вибивати, і безвіз отримувати, і всю зону АТО годувати однією фурою. І все це за попередніх, за бариг, які крадуть капець-капець. Що зараз заважає?

5. Дві різні цивілізації.

В той час, коли ФСБшна секта РПЦ і Усік закликають в храми і лобизати ікони, Православна Церква України просить вірян дотримуватись правил карантину, виготовляє антисептики в промислових масштабах і безкоштовно роздає нужденним.


6. Коронавірус відсікає Калінінградську область.

В результаті закриття Московією кордонів через пандемію коронавірусу Польща зможе приєднати Калінінградську область. Про це йдеться в матеріалі польської газети Wyborcza.

В Кенігсберзі харчів максимум на місяць.

P.S. Все буде Україна! Я взнавав... Слава Україні!

Іван Лютий

І на вишенька:

Партія "Слуга народу" підготувала законопроєкт про кримінальну відповідальність за завищення цін


13

Коментарі

125.03.20, 09:02

    225.03.20, 10:58

    І мені те буде все одно, хто буде наступним президентом: Порох, Порошенко, Петро Олексійович, ПАП, Вальцман або шоколадний барига.

      325.03.20, 11:26Відповідь на 2 від БезЛица

      І мені те буде все одно, хто буде наступним президентом: Порох, Порошенко, Петро Олексійович, ПАП, Вальцман або шоколадний барига.

        425.03.20, 12:58Відповідь на 2 від БезЛица

        І мені те буде все одно, хто буде наступним президентом: Порох, Порошенко, Петро Олексійович, ПАП, Вальцман або шоколадний барига.Якщо Порошенко відмовиться піду я.

        Якщо Льошка дозволить

          526.03.20, 11:16

          А що б зараз робив Порошенко? Вводити різні стани він уже вміє...

            626.03.20, 12:39Відповідь на 5 від Nech sa paci

            А що б зараз робив Порошенко? Вводити різні стани він уже вміє...А як ти думаєш? От цікаво почитати твої фантазії

              726.03.20, 13:24Відповідь на 5 від Nech sa paci

              А що б зараз робив Порошенко? Вводити різні стани він уже вміє...https://www.facebook.com/pryamiy/videos/217491752824041/?__xts__ [0]=68.ARDgHfhIrXW0_Bf82MTIUFD8A-TziAKytH0WOJ u9_xYocz0tNoZSzhlozy13IGtnMZKzAm9o_2KVajD71lU NVSADJh_UyPH92rSIhLHTwn_2RRSvgNpItMuuqPNDIfa6 jrDzVRb0IPEohiJxZEBnPLnHncu45PR4eG0wb3G4s6-HF 1BNPY3RN3uWyq172E8jb9psLoSKWmn5lgJd-Sh0GCjQ6s O_s_HkGesdHeC9eOQimO4T4wOAPs3-EUBto3CZgBK2Yfo m4Km65x3akwEZQ0EYIJE_l-uptp1ZdpshBYANJ_NY_Vsn I770lE_MO8uvQrP1xdNoo_3UMWra76WHgV6VEvOVF8_eI WU1lich7esQj8VOaM2JLae5Mx7NXtmFAzE6o00&__tn__ =-R

                826.03.20, 13:58Відповідь на 6 від Дождь!

                А як ти думаєш? От цікаво почитати твої фантазії
                Робив би щось схоже. Карантин для всіх, зупинення транспорту і т. д. Можливо, десь у деталях вийшло б ефективніше, ніж у ЗЕкоманди.

                https://www.facebook.com/pryamiy/videos/217491752824041/
                Порошенко за три місяці відновив армію? НІ, бо важко відновити щось розвалене ущент. Так само — з медициною. Тим більше, що маски, костюми й апарати ШВЛ зараз потрібні всім країнам, а тому купити важко.

                І взагалі — з опозиції легше критикувати, в тому числі мені.

                  926.03.20, 14:02

                  А про маски ти коментар видалив? я ж ніби відправив.

                    1026.03.20, 14:13Відповідь на 8 від Nech sa paci

                    Щоб критикувати, треба мати мізки. Ти не критикуєш, а навалюєш на вентилятор.
                    Бо не за три, а за 5 і не місяців, а років. Для тебе це неможливо, бо ти в цьому участі не брав.
                    Тим більше, що для цього було потрібно просто дивитись на китай і думати на майбутнє.
                    Зебіли 3 місяці чим займались?
                    Купити маски неважко, оскільки їх зебіли з України вивозили тоннами.
                    З тебе такий критик, як з медіаблядей на Г+Г

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна