хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

08\08\08

Цей день не можна забути! Саме сьогодні - 08/08/08 - розпочалася російська агресія проти миролюбної Грузії.

Після Угорщини-56, Чехословаччини-68, Афганістану-80, Молдови-92 світ ще раз побачив імперську сутність кремлівської політики. Побачив, але заплющив очі на порушення Росією норм і принципів міжнародного права, суверенітету, незалежність і кордонів найближчого сусіда.

Політика умиротоворення агресора ні до чого доброго не призвела. Лише розпалила його апетит. Перевіривши червоні лінії Заходу, Кремль пішов далі і розв'язав війну проти України.

Лише непохитна трансатлантична єдність і солідарність у протидії агресору здатні повернути мир і безпеку. Як я вже неодноразово говорив: “Москва слезам не верит". Боротьба за збереження і зміцнення міжнародної коаліції на підтримку України - головне завдання української влади. І всіх політиків.

Але при цьому чіткою має бути позиція самої України. Це війна, де одна країна напала на іншу. Росія - агресор. А її керівництво несе повну відповідальність за кожний снаряд і кожну кулю, які прилітають на українські позиції. І пекельна машина війни, і ключі від миру - у Москві. А сталі і довготривалі гарантії безпеки і України, і Грузії - це вступ до НАТО.

Світлина від Петро Порошенко.
11

Коментарі