хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Астанавіть вайну

У той час, як в стані зебілів заборонили українським військовим захищати себе у разі атаки кацапів...
На Донбасі окупанти стягують важку техніку до лінії розмежування - розвідка

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, командування ЗС РФ під виглядом проведення заходів бойової підготовки у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів вживає посилених заходів з підвищення їх готовності до застосування.

Про це під час брифінгу повідомив речник прес-центру Міністерства оборони України полковник Олександр Мотузяник.

Зокрема, триває інтенсивне відпрацювання питань висування підрозділів у райони зосередження, з розгортанням пунктів управління та прийому особового складу.

Додатково противник здійснює радіоелектронне придушення каналів управління безпілотними літальними апаратами. Це робиться для того, аби приховати переміщення на передові позиції забороненого Мінськими домовленостями озброєння та військової техніки. При цьому противник продовжує розміщувати додаткові автоматизовані станції встановлення перешкод у районах прихованого зосередження артилерійських систем та броньованої техніки поза межами районів їх відведення.

Раніше "Прямий" повідомляв, що на Донбасі окупанти обладнують нові вогневі позиції на лінії зіткнення для прихованих обстрілів підрозділів Об’єднаних сил та провокування вогню у відповідь, щоб дискредитувати українських військових.


P.S. Ну що, зебіли, йолочка нравиться?

11

Коментарі

Гість: Зубков

17.06.19, 15:07

Ты военный ?

    27.06.19, 15:21

    Зебілам пофіг. Їм, як і їхньому фюреру, який відкосив від служби в армії, начхать на тих, на кого кожен день сипляться російскі міни і снаряди.

      37.06.19, 16:00

      щось новини з різних джерел не втішні...побачимо далі....

        47.06.19, 16:02

        Бачили очі що обирали (і війьскові теж!) так їжте, хоч повилазьте

          57.06.19, 16:31

          не ну все логично, в сериале про преза не показывали войну, так что вы хотите, все пять лет по сериалу, пересматривайте, там же все снято и все понятно как будет

            67.06.19, 16:38Відповідь на 5 від MV1

            не ну все логично, в сериале про преза не показывали войну, так что вы хотите, все пять лет по сериалу, пересматривайте, там же все снято и все понятно как будетНе дивився

              77.06.19, 16:46Відповідь на 6 від Дождь!

              не ну все логично, в сериале про преза не показывали войну, так что вы хотите, все пять лет по сериалу, пересматривайте, там же все снято и все понятно как будетНе дививсяну я так, в целом сценарий знаю, без подробностей, можно просто обзор посмотреть, что б не вникать