хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Думки

Mason Lemberg

Не хотіли нормального президента, бо в нього Ліпєцька хвабрика, і це торгівля на крові.
Отримали презЕдента, який отримує гроші з кремля, з якого ржуть і насміхаються бидлани з Тагіла, коли він рже з України, мови, культури та українців.

Не хотіли нормального президента, бо він багатий, в нього успішний бізнес, що платить мільярди податків і сотнями мільйонів вимірюється благодійність.
Отримали презЕдента, який збриває чорне бабло на корпоративах олігархів, за 30% ціни купляє в них особняки, працює через кіпрські офшори, всі фірми якого збиткові, і навіть не знає, яка ставка оподаткування в Україні.

Не хотіли нормального президента, бо президент не має мати бізнесу, незважаючи на те, що свій бізнес він віддав в траст всесвітньо відомій американській компанії.
Отримали презЕдента, який у не зовсім законний спосіб передав свій бізнес пасанам с района, щоб порулілі, поки його нема.

Не хотіли нормального президента, який боровся з олігархами.
Отримали маріонетку олігарха, яка кричить, що всім треба подавати декларації, заробітчани мають платити 5% податку на все зароблене за кордоном за всі роки, а ЄСВ треба знову підняти до рівня, як то було за янека.
При цьому нуль претензій до олігархів…

А тепер замість того, щоб подивитися, як це чучало буде виконувати обіцянки та знижувати тарифи, підвищувати пенсії та садити олігархів, ці амеби вимагають ще й дати йому можливість сформувати більшість в ВР.

Константин Нескоромный

Рівень ненависті до ПП був надзвичайно високий і майже таким буде залишатися (не без допомоги хрюгавгавих) дуже довго.

Бо ПП зробив те, що не робив в Україні жоден високопосадовець, тим паче Президент, – він послав росію на болота і почав протидіяти повзучій та майже неминучій окупації з боку рф.

Він наніс не один, а багато тяжких ударів як по репутації, так і по планах рф, інакше кажучи, зламав дуже багато планів. Саме тому на нього сфокусувала свою атаку машина російської інформаційної війни.

До цього радісно долучалися всі, хто міг, плутаючи конструктивну критику зі звичайним хайпом та толеруванням ненависті до дійсно патріотичного Президента. Хтось це робив за гроші, когось поглинула ворожа пропаганда, а хтось бажав помсти за втрачені схеми, оборудки та капітали. Так, коли ти йдеш війною проти олігархів та рф, боронячи майбутнє України, – опір буде шаленим.

Цікавіше те, що саме зараз буде реалізовано все те, що пропаганда нав’язувала та штампувала проти ПП:

– Бізнес: ПП передав керування повністю, Зе – власному другу
– Українець ПП – не вальцман, а Зеленській – справжній єврей.
– Торговля на крові: у ПП немає бізнесу в рф, а у Зе – співпраця на рівні держбюджету рф.
– Суцільне зубожіння: ПП необхідно було підіймати комуналку, але робили субсидії, у Зе – комуналку знижувати не будуть, але додатково хочуть підняти ЄСВ, ввести повне декларування і зняти з цього податки.
– Договорняки з путіним: у ПП це були виключно Мінські домовленості, у Зе – купа заяв і партнерів як серед росіян, так і серед олігархів.
– ПП – самостійна фігура, яка боролося з олігархами, Зе – маріонетка олігархів.

І можна продовжувати довго. Тобто ті, хто гучніше за усіх кричав держи вора… Ну, ви зрозуміли.

Що мені дуже не подобається станом на зараз – це те, що дехто ще досі не зрозумів ні-чо-го.
Можна робити вигляд, можна щось робити, можна багато чого. Але не робити висновки та не змінюватися – це шлях на цвинтар.

Для усіх, без будь якого виключення. Дай, Боже, щоб не для України.

Alex Noinets

А кому не подобалися Ротшильди та сліпий траст, зустрічайте: ТУПИЙ ТРАСТ.

І це не про гроші Зеленского, це про тих, хто вірить в оці отмазки про комусь віддав, не пам’ятаю.

 


Mark Savchuk

То, что коррупция Бени не важна для украинского избирателя, мы уже поняли.

То, что наличие доли Зеленского в российском бизнесе не важно для украинского избирателя, мы уже поняли.

То, что коррупция Авакова важна только, когда он “в команде порошенко”, а когда он партнер команды Зе, то все ок, вопросов нет, мы уже поняли. (не вижу от прихильникив команды зе жуткий пригоришин, – по словам Шефира, что Аваков эффективный министр, а не “коррупционер, которого нужно посадить”).

То, что “слепой траст порошенко” – это 3,14дец, а “передал с гарантией возврата” – так это норм, все взрослые пацаны так делают, мы уже поняли.

Еще дату инаугурации не назначили, а Зеленский сделал АБСОЛЮТНО ВСЕ, в чем обвинял Зе-электорат Порошенко. И НИКАКОЙ реакции от электората или его ЛОМов мы не видим.

Вопрос – каких изменений ждут от Зеленского украинцы, если он уже совершил все ошибки Порошенко?

Олег Шимко

Черт его знает, как можно что-то кому-то объяснить, если вопрос в разнице мировосприятий.

Для меня трава зеленая, для дальтоника неизвестно какая, а для чувака из чужой солнечной системы она, возможно, в норме фиолетовая, а если зеленая – болеет.

Можно долго подбирать и выкладывать аргументы, но в действительности распознавание если вообще работает, то срабатывает мгновенно.
Вот еда, а вот помои.
Вот шмурдяк, а вот вино.
Вот лидер нации, а вот видеоролик.
Вот Марина, вот Люся в берете, вот Лена с высунутым языком.
Вот речь Президента, а вот брызги фекалий.
Вот стррррашные телерасследования и разоблачения, а вот новая армия собственной персоной, в новых общежитиях, в новой форме, с новым оружием.

Ты либо видишь, либо нет. Либо ищешь спутника/спутницу жизни среди приличных людей, либо среди привокзальных бомжей. Только не жалуйся потом на семейную жизнь, и что от вас шарахаются…


12

Коментарі

114.05.19, 09:05

    214.05.19, 09:25

    Майже нічого добавити, є тільки маса питань до тих, хто віддав свій голос Зе.