Привет мир!

Заметка ни о чём, просто интересно, что новенького в местной блого-сфере появилось, за те 4 года, пока у меня не было времени сюда заглянуть? ))

Тепер я хочу машину...

  • 20.11.15, 11:29
Ніколи не думав, що буду мріяти про машину. Мене чудово влаштовував велосипед. Ми з коханою з задоволенням їздили всюди, куди нам було потрібно. На великі відстані - автостоп ;)
Але тепер нас троє. Треба думати як зробити наші подорожі зручними. Потрібно мати своє авто. Але я початківець, не дуже розуміюсь на машинах. Більш за все я хвилююсь за те, що може бути потрібен ремонт. Де брати ті запчастини..
Мій друг запевнив мене, що мої страхи даремні, бо знайти запчастини для іномарок дуже просто. Тільки нажміть щоб побачити більше. Тут можна навіть замовити все що треба.


Святкові солодощі

Взагалі я дуже люблю солодощі. Коли я приїжджаю до матусі в гості, то знаю напевно, що буде бісквіт :) А моя кохана дружина зараз освоює все нові і нові рецепти кексів, рулетів, млинців. Але не тільки печене може бути дуже смачним, а й звичайні фрукти. Все залежить від того, як це подати. 

На свята для нас було звичайною справою поставити цілу вазу з різноманітними фруктами - яблука, банани, ківі - таке може з'явитись на столі будь-якої пори року. Без мандаринів я не уявляю свого дня народження - це у мене замість квітів ;) А влітку полуниця, черешні, вишні, абрикоси... Мммм... як смачно...

А от нещодавно я вперше спробував ті самі свіжі фрукти, тільки порізані на невеличкі шматочки не для фруктового салату, а для того, щоб купати їх в теплому, запашному, рідкому шоколаді. Слухайте, це неймовірно. Я ніколи так не любив шоколад до цього. Це справжнє задоволення! Та й виглядає дуже заворожуюче. Це ми були в кафе. І я подумав, що гарно було б мати такий шоколадний фонтан у себе вдома. Тоді свято завжди можна буде влаштувати без будь-яких зусиль. 

Мабуть я подарую дружині цю чарівну річ. Вона взагалі дуже любить гарні пристрої та новинки для своєї кухні. А тим паче, що з задоволенням готує щось надзвичайне для мене, наших близьких та друзів, а сама вважає найкращими солодощами саме фрукти... в шоколаді :)

Чому до мене не доходить з першого разу?

  • 03.08.15, 12:34

Стільки цікавих збігів можна помітити, якщо бути уважним до дрібниць ... Ось нещодавно один незнайомий чоловік ледь не силою змусив мене слухати його лекцію про те, як треба прогнозувати зростання або падіння валюти, грунтуючись на даних з "мінфіну" - я слухав в пів-вуха, переважно тому, що манера викладу співрозмовника була надто вже занудною ...

Але ось, пройшло трохи більше тижня, і я помічаю, що останні дні буквально живу на цьому самому сайті - Minfin.com.ua, відстежуючи поточні курси валют для карт VISA і MasterCard. Але тепер мені це і цікаво, і важливо, і найголовніше - я в цьому фінансово зацікавлений - бо від того, наскільки точно я буду володіти інформацією може істотно залежати мій заробіток ... 

Навіщо, цікаво, життя спочатку надає в якості вчителя-провідника зануду-теоретика, а тільки потім дає "практичне завдання з оцінкою в атестат"? Як реагувати на таке? Може, треба бути більш лояльним до тих, хто мене намагається чогось навчити, і слухати не в пів-вуха, а уважніше? ... Але це ж може взагалі відбити охоту рухатися в тому напрямку (до речі, може це свого роду попередження, "гальмо", що дає мені шанс передумати? ..).

А якщо зовсім не слухати таких горе-вчителів - чи буде мені від цього краще чи гірше? Чи я буду успішніше на фінансовому поприщі? .. Ех, були б відповіді smile

Життя минає, часу не залишає...

Скоро моя сім'я поповниться маляткою.

Ходимо на батьківські курси - там нам пояснюють, що таке вагітність, як проходять пологи, і, якщо чесно, я багато корисного дізнався.
.. А зараз на очі все частіше трапляються різні дитячі фотографії, магазини, об'яви...
Нещодавно потрапив на сторінку сімейного гумору: http://sarcasm.zone/anekdoty/kategorii/pro_muja_i_jenu і завис там більше години... Над деякими жартами сміявся, над деякими замислився.

Життя змінюється, коли стаєш відповідальним батьком... Це в мене не перша дитина, але вперше я дійсно відчуваю, що стаю ЧОЛОВІКОМ...


Грошове питання

Минулого разу, коли я розмістив в блозі запис з рекламою Вебтрансфер, то його буквально через годину видалили, а мій акаунт помітили як жахливого порушника правил порталу і.юа. Тим не менше, минуло вже 3 місяці, і за цей час я отримав з Вебтрансферу більше 500 доларів (майже 10000 гривень), при цьому, дійсно нічого не вклавши. Сам проект продовжує собі далі працювати, і, здається, крім команди модераторів І.ЮА, ніхто більше не вважає їх шахраями. Тепер вже немає такої шари, щоб отримати відразу багато бонусів від Вебтрансфер - то лишилось у минулому, зараз все набагато повільніше, спокійніше, витриманіше. Немає бурхливих грошових спалахів, і немає більше акцій, в яких спонсори проекту роздають бонуси праворуч та ліворуч... Тим не менше, проект досі надає можливості заробляти гроші, не вкладаючи при цьому власних.

Це я до чого? А до того, що крім Вебтрансферу є й інші проекти, де гроші платять не за те, що ви запрошушуєте когось іншого, хто має внести туди ще більше грошей, а просто за активну участь та за якусь користь, яку від вас можна отримати в мережі Інтернет.

Наприклад, проект FollowMe. Тут є інвестиційна програма з можливістю вкладати гроші під 1% в день. Це, насправді дуже великий відсоток, і я не знаю, як довго ще така пропозиція протримається, тому я вважаю цю пропозицію хоч і заманливою, але дуже ризикованою. А для тих, хто не хоче нічим ризикувати, або не має, чим ризикувати, для них є можливість заробляти гроші на виконанні простих завдань, наприклад - подивитись відео, та поставити лайк, чи прокоментувати якийсь запис на стіні, чи зробити репост, і таке інше. 

За завдання платять від 0,1 до 0,5$. Самих завдань може бути від 5 до 20 на добу. В середньому можна за день заробити близько 1,5-2,5$, або 25-45 гривень (це від 750 до 1350 гривень на місяць) - гроші не такі і великі, але напевно не будуть нікому зайвими. Особливо, мені здається, така можливість могла б сподобатись пенсіонерам, або студентам, яким не вистачає грошей від держави. Додаткова 1000 гривень на місяць - це досить приємно, враховуючи, що не треба робити нічого складного, а лише декілька разів клацнути мишкою куда треба і впевнитись, що гроші за виконане завдання зараховані.

Чому я вирішив розповісти про все це у своєму блозі? Ну, по-перше, це мені вигідно, бо в цих проектах працює система партнерських заохочень, а по-друге, бо дійсно хочеться, щоб люди, які мене оточують, заробляли більше та почувались краще )

Бізнес у занепаді... що робити?

  • 05.12.14, 01:07
Вже більше 20 років я займаюсь обслуговуванням комп'ютерів та комп'ютерних мереж. Спочатку робив це на прохання знайомих, а потім і сайт зробив. Разом зі мною ще 2 хлопця працюють і один чоловік. 

Зазвичай, в день було від 3 до 10 дзвінків по цих послугах - цього було достатньо, щоб забезпечити всіх роботою і мати ще трохи вільного часу. Якщо хотілось більш інтенсивної роботи - достатньо було увімкнути рекламу в гуглі... Але зараз щось сталось - нових клієнтів майже нема. 

80% дзвінків зараз - це від старих клієнтів, або їх знайомих, а нові, навіть якщо і дзвонять, то часто не замовляють послуг: кажуть, що дорого... Хоча, ми практично не підвищували вартості послуг. Здається, людям тепер просто бракує грошей на другорядні справи, такі як ремонт, обслуговування, сервіс тощо...

Що робити в такій ситуації? 

Знижати ціни - не вихід, бо тоді ми самі будемо бідні-голодні. Дешевше ніж ми роблять, мабуть лише бідні студенти та "добрі друзі". (Хоча, саме після їх "допомоги", частіше за все, нас і викликають, щоб повернути комп'ютер в робочий стан!)

Змиритись і просто перемкнутись на якусь іншу діяльність? Але ж тоді дуже висока віроємність, що потім вже ніколи не вийде повернутись на своє місце, бо хтось інший його займе.

На мою думку, я не перший, хто зтикається із подібним явищем в бізнесі під час скрутних часів в країні. То порадьте, добрі люди, як не дати своїй улюбленій справі занепаду? wakeup

Вже всюди звернувся, і все-одно не вистачає...

  • 03.11.14, 16:40
Будь ласка!!! HELP!!!!!! ДОПОМОЖІТЬ!!! 

Шукаю позику готівкою в доларах у розмірі від 500 до 1500 $$$ . Під заставу можу залишити електронні гроші в еквіваленті (Webmoney, Qiwi, PerfectMoney, YandexMoney)
Будь ласка, хто може допомогти, відгукніться, мені потрібно розрахуватись з товаришем, але в банках їх зараз не продають, а купувати з рук не хочеться, бо ненадійно і невигідно.

Вдячний всім, хто відгукнеться!

Нагадую телефони для зв'язку зі мною: 
099 075 05 07 та 063 158 76 86

Прошу підтримки народної творчості :)

Ще на початку цього року я створив чудовий сайт "Творилка" для того, щоб зібрати там найцікавіші майстер-класи та статті для творчого натхнення. Статті всі без виключення на сайті подані українською мовою. Дуже старався, щоб сайт був корисним, цікавим та привабливим, щоб хотілось повертатись туди знову і знову (наприклад, котиків погладити, чи рибок погодувати, якщо немає нових статей)

Нещодавно додав сайт в Каталог порталу і.ua, але рейтингу йому не бракує - зараз аж на третій сторінці в розділі "Рукоділля" знаходиться..

Будь ласка, хто вважає, що сайт Творилка дійсно гарний, корисний і привабливий, збережіть його собі в обрані - http://catalog.i.ua/?q=творилка. Ще можна дати на нього посилання в своєму блозі чи в соціальній сторінці - це теж позитивно відобразиться на рейтингу. До того-ж, між активними учасниками сайту постійно розіграються різні приємні призи. Хто погладить білого котика - той дізнається подробиці dance (-:

Якщо у когось є ідеї, як можна сайт покращити, вдосконалити, щось додати - не соромтесь писати в коментарях :)

(ОНОВЛЕНО)

Хто знає, що буде з гривнею найближчого тижня?

  • 30.08.14, 10:05
Зараз курс гривні постійно стрибає, але, хоч коливання йдуть у різні сторони, але в загальній тенденції гривня втрачає позиції ...
Тут читав декілька повідомлень, що Нацбанк пообіцяв гривню"зміцнити" на рівні 12.5-13 грн за долар, але чи можна цьому вірити? Хто в курсі цих валютних справ? 

Питаю тому, що треба зібрати за тиждень кругленьку суму в доларах, і хочеться не дуже багато втратити на конвертації... Ось і думаю, чи зараз брати по тому курсу, що є, чи почекати декілька днів, доки Нацбанк "зміцнить" гривню... 
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
50
попередня
наступна