хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Дострибнути до місяця...

Колись чув такий вислів, що готуючись до стрибка через калюжу варто збиратись дострибнути до самого місяця.
Якнайменше - "перестрибнеш калюжу". А на вдачу отримаєш набагато кращий результат...

Досить часто в житті я "перегинав палку" - кидався в різні крайнощі. То спорт, то алкоголь, то флірт, то бізнес, то мережеві компанії, то мандри, то ще щось... в будь-яку справу, яка мене захоплювала, я занурювався максимально глибоко, і як результат - часто страждав від невміння розумно ставитись до ситуації.

Чи це змінилось в мені зараз - гадки не маю, але сподіваюсь, що став більш розсудливим. Хоча той факт, що мене досі тягне у крайнощі залишається фактом.
Якщо кохати - то на все життя, якщо їхати - то за край світу, якщо спорт - то так, щоб аж тіло ледь витримувало, дієта - то напевно голодування, і таке інше...

Ось зараз у мене думки про про весілля з коханою. Ми плануємо провести його без алкоголю... і без м'яса. При цьому ми хочемо запросити багато родичів і друзів. На самий початок ми нарахували близько 150 людей, яких хотіли б запросити... Але що це буде? Хто вміє гуляти весілля без алкоголю? У мене самого немає такого досвіду. Тамаду теж потрібно буде знайти такого, який зможе розважати тверезих гостей... Ох-ох-ох... (-:

Але я не впадаю у відчай. Все якось владнається... Як і завжди бувало - доки не спробуєш, не дізнаєшся, як воно буде (-:

Всім привіт!
з повагою, Ханік
2

Коментарі

121.03.12, 17:44

тяжко вам буде... якщо забаву влаштовувати коротку то витримають без випивки і закуски, якщо надовго... то всі мусять стати якимись баптистами

    Гість: SakuRaKiev

    221.03.12, 18:06

    Как без это ближе к бреду, ты скажи приглашённым, что бухла не будет, так посмотришь сколько из 150 прийдёт

      Гість: друг 71

      321.03.12, 18:37

        422.03.12, 13:54

        всё будет хорошо