Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Винагорода за чесність та наполегливість

  • 02.04.09, 00:42

2 грудня 2008 року я припинив пити, палити, вживати будь-які шкідливі речовини (блін, аж досі соромно в щоденник собі зізнатись перед всіма, чим я ще "балувався")

як виявилось, таке рішення стало стресом для організму... за один місяць я набрав близько 15 кілограм ваги.. 15 січня 2009 року я важив вже 102 кіло. але можна було і не взважуватись - і так все було зрозуміло. я ледь рухався, стерчало пузо, я почувався товстим та хворим. просто побачив цю цифру і аж схотілось знову повернутись до всіх своїх звичок, повернутись в той стан життя, який у мене був до того, як я почав змінювати його... 102 кіло... центнер, блін...

після свят, звісно, трішки попустило само собою - звільнився з роботи, став більше рухатись, менше часу просиджувати за комп'ютером... до 15 лютого зкинув вагу до 95 кіло. (відносно 102 - дійсно зкинув... відносно тих 85, що були моєю нормою на протязі останніх 7 років - то набрав)

19 січня я мав дуже серйозну сповідь перед самим собою, своїм внутрішнім та зовнішнім світом (ось тут писав) - після цього зміни почали траплятись.

... не стану писати в подробицях, як та що траплялось, бо це окрема тема. Просто хочу поділитись результатом - зараз я важу 82 кіло, маю чудову фізичну форму - бігаю по раннях, качаю прес, віджимаюсь, підтягуюсь на перекладині... до літа матиму кльовий прес кубіками, та бугорки живих гравливих м'язів на руках та ногах. (ага-ага, саме такі, які я і мав намір отримати, коли писав про трьохсот спартанців). До літа залишилось 2 повних місяці - точно встигну.

Цікаво... не голодував, знаходився під впливом постійних стресів з багатьох напрямків, не притримувався певної дієти, не вживав ніяких спеціальних медикаментів чи препаратів для схуднення, не виснажував себе тренуваннями (30 хвилин ранкової пробіжки на добу - це ані трішки не виснажливо, навіть навпаки, дуже приємно та заряджає бадьорістю на цілу добу!)

Просто змінив ставлення до себе та до світу, задався метою, зазначив ціль. Харчуюсь переважно здоровою їжою (ох, тепер набагато краще вмію відрізняти здорову їжу від небезпечної), яка до того ж, виходить ще і дешевшою, і швидшою в приготуванні... ну, і смачною.. по-своєму (-:

Я був із собою чесним, коли сказав собі, що я вже хворію зайвою вагою. Я був із собою чесним, коли дав обіцянку одужати, та стати повністю фізично здоровим. Я був наполегливим, при виконанні обіцянки, і залишусь наполегливим та непереконливим в своїх поглядах, щодо необхідності притримуватись здорового життя.

І за це маю винагороду.

І вам бажаю в житті винагород.

За чесність і за наполегливість!

Щиро ваш, наполегливий в своїй чесності Миколка!


Рейтинг блогов Клуб Бизнес-Кино
11

Коментарі

12.04.09, 02:35

Я рада за тебя Удачи...

    22.04.09, 15:40

    молодчина

      Гість: nice_lad

      32.04.09, 21:44

      За чесність і за наполегливість!

        43.04.09, 04:00

        Молодець!

          анонім

          53.04.09, 08:55

          Значит так, Калакуцький, во-первых, поздравляю с тем, что ты стал меньше долбить. Это правильное решение. Толку в этом мало. Опытный человек тебе это говорит.

          Во-вторых, пока не увижу фотографию с кубиками не успокоюсь. Не то, чтобы меня притягивала красота мужская, просто хочется убедиться, что ты не трепался здесь, а радостями бытия под Богом делился. Я недоверчив? Пускай. Ты главное не сочкуй и пресс тренируй! Давай, давай! Не покажешь нам всем здесь кубики - пожалеешь.

          No pasaran!

            63.04.09, 11:22Відповідь на 5 від анонім

            домовились.
            дата показу "кубіків" - 09.09.2009

              Гість: Ditrixx

              73.04.09, 11:32

              щиро за тебе радий

                анонім

                83.04.09, 11:33Відповідь на 6 від Ханік

                Нифига! Кто-то тут взял на себя обязательство до лета! Га?

                  93.04.09, 12:26Відповідь на 8 від анонім

                  на себе обов'язко взяв, і все зроблю як збираюсь.
                  а ПОКАЗ кубіків відбудеться 09.09.2009.
                  може хтось і раніше побачить..