хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

буває..

  • 04.06.07, 09:58

в п'ятницю в мене розрядився мобільний... Я пам'ятав, що дома можна підзарядити телефон через комп'ютерний шнур, тож підзарядний пристрій залишив на роботі. Та поїхав додому.

Звісно, до ранку стан мого телефону мене не цікавив... А ось вранці я спробував знайти цей USB-шнур... і не знайшов... Відклав пошуки "на потім". Ще раз спробував знайти його ввечорі, і знов не знайшов... Почав хвилюватись.

Наступного ранку приїхав мій брат, сказав, що шнурок забрав собі один його знайомий... покористуватись деякий час. Намагаючись не використовувати ненормативну лексіку, я пояснив йому, що цей шнурок мені край необхідний.

Через 2 години шнурок мені повернули, я задоволений увімкнув телефон.... і ... пригадав, що не пам'ятаю PIN-код )-:

Тобто, цифри кода я пам'ятаю, а ось в якій послідовності їх вводити.... Після третьої спроби телефон запросив PUK-код... Я пішов шукати картку, на якій цей код записаний, і НЕ ЗНАЙШОВ ЇЇ (-:

Пригадав, що якась картка із PUK-кодом лежить в мене на робочому місці на роботі. Забив на телефон, вирішив дочекати до понеділко...

Сьогодні прийшов на роботу, знайшов цю картку ... від іншої SIM-ки... ПЛЯТЬ! Я залишаюсь без зв'язку невідомо на скільки...

Навіщо мені зв'язок? Хех... ось ще в п'ятницю я б відповів, що він мені нах не потрібен цей мобільний, можу спокійно без нього обійтися... Але не зараз!

Бо вчора мене торкнуло послухати повідомлення на автовідповідачі... За тиждень накопичилось 48 непрослуханих повідомлень...4 від мами, 4 від дівчини брата, 37 від моїх знайомих Фоміча та Пумби...  Ще одне - від знайомої бухгалтерши, яка просила зателефонувати їй строчно, стосовно нової роботи... і ще два - з того самого місця роботи, куди мене просили ВЖЕ СЬОГОДНІ ВИХОДИТИ ПРАЦЮВАТИ!!!

Зарплато там в 2 рази більша, ніж у мене зараз... і я б залюбки пішов туди працювати.. АЛЕ, СЦУКО, Я ЗАЛИШИВСЯ БЕЗ ЗВ'ЯЗКУ )-:

5

Коментарі

Гість: Neboljubus

113.07.07, 17:24

Всяке буває на білому світі...