хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про трансерфінг на практиці

Працює...

Точніше - працюють.

Всі закони всесвіту - працюють!

Що бажаєш - те й отримуєш. Що посіяв - те й пожнеш. Хто просить - той отримує. Хто шукає - той знайде. І так далі...

Хтось називає це явище в нашому житті законами Божими, хтось - законами всесвіту, хтось - законами карми, є такі, що кажуть про баланс та рівновагу. Але факт - ці закони існують і працюють, з якого б боку до них не підходити.

Ми можемо про них не знати, або не помічати... чи навіть просто ігнорувати. Але це нічого не змінює... Працюють.

Останнім часом я впевнююсь у всіх цих проявах постійно та повсюди, де б не знаходився, чим би не займався. Дію цих законів легко помітити, якщо знаєш правила, за якими вони працюють. І що цікаво - ніхто не забороняє користуватись всім цим за власним завманням. Цим силам байдуже, чи приймаєш ти участь в цьому процесі, чи це відбувається без твого відому. Навіть байдуже, навіщо це тобі потрібно, і чи потрібно взагалі.

Але це зовсім не означає, що коли це відбувається не свідомо, то ти не маєш відношення до процесу. Все, що відбувається в житті людей, будь-які події та зміни - наслідок думок та бажань самих їх самих. Звідси є добра новина і пагана...

Добра новина в тому, що все в наших руках. ПОВНІСТЮ ВСЕ! Навіть те, що здається неймовірним, недосяжним та неможливим - ВСЕ ЦЕ можливо, досяжно та здийснимо. І все це доступно для будь-якої людини в світі.

Пагана-ж новина в тому, що цьому ніде не навчають...

Правда, не варто хвилюватись. Навчитись все-одно можна. Потрiбно лише мати намiр.

(мабуть, поки-що залишу цей запис недописаним... бо дуже багато iнших думок в головi зараз)

12

Коментарі

Гість: Лулу_с_Марса

128.11.08, 07:37

читала зеланда...он не открыл америке как по мне...

рада что у тебя это работает.
может я просто ленива...но как по мне мечтаний не достаточно...
визуализация тоже хрен его знает работает ли...
это может быть просто совпадением.
я конечно не спорю
но всё это слишком шатко как по мне чтобы как ты утверждать с такой уверенностью

    Гість: Уатауа

    228.11.08, 08:39

    полностью согласна с автором

      328.11.08, 08:47

      бля...всё, у меня окончательно сорвало башню. это депрессия... законы вселенной действуют, но если начал неправильно себя вести, самому выгрести сложно...попрусь ближайшим временем в реабилитационный центр...депрессия сама не лечится...а я так чувствую, что мне жопа...ибо последние два дня у меня белка была, я такую чушь несла что если бы кто-то услышал чужой - посадили бы нах... ну а то что психика не выдерживает - нормально... придётся к хорошему врачу обращаться...что-то я в жизни не так делаю, а по Законам Вселенной это наказуемо пиздюлями, что и имеем...

        428.11.08, 09:08Відповідь на 3 від Ольга Дикая

        я тобi давно вже казав - прочисть свiй мозок...
        -----------
        P.S. Хочеш жити як тварина, щоб люди не чепляли - живи собi як тварина й НЕ ЧЕПЛЯЙ ЛЮДЕЙ.
        -----------
        P.P.S. Олька, я все-одно тебе люблю...

          528.11.08, 09:11

          А я скажу, що в мене також почали діяти ці закони, тільки якось повільно, я б сказала, так тихо- тихо... поступово відкриваючись... (Хоча я досить давно читаю літературу з позитивного мислення)...Та я вірю, що мале породжує велике, тому радію цьому "малому", бо саме в ньому криються задатки грандіозного...
          А як саме в тебе відбуваються ці процеси? Ти візуалізуєш ситуації? Складаєш афірмації???

            628.11.08, 09:19

            А что там говорят законы вселенной про телепортацию? Думаю, многих интересует именно эта область в связи с повышением платы за проезд

              728.11.08, 09:26Відповідь на 5 від TatianaR

              Скажімо так, півтора роки тому, коли я тільки прочитав першу книгу Зеланда про трансерфінг, я вже був готовий до певних змін в своєму мисленні.
              Позитивним воно було у мене з самого дитинства, тому переналаштовувати цей фактор мені не знадобилось. Єдине, чому потрібно було навчитись - відмовлятись від сумнівів.
              Стосовно афірмацій та візуалізацій... я про це не встигав замислюватись... чесно. Як зараз пам'ятаю, іноді встигав побачити якесь зображення... але частіше за все бачив відразу вже готовий результат реалізації своїх думок.
              Практично все у мене реалізується МИТТЄВО... Зараз подумав - через секунду/хвилину/годину вже отримав результат.

              Є, правда ще один пункт, про який я замислився лише зараз, після твого коментара. ЯКБИ я візуалізував свої думки,то отримував би саме те що бачив.

                828.11.08, 09:41Відповідь на 6 від CKB

                Про телепортацію закони кажуть те ж саме:
                - Якщо ти не маєш жодного сумніву в тому, що це тобі дійсно потрібно і що ти на це спроможний (що ти дійсно зможеш телепортуватись), то ти відразу телепортуєшся туди, куди тобі буде потрібно. Навіть якщо до пересування в просторі додається ще й пересування в часі.

                Всі ми телепортуємось у своїх снах (правда не фізично, бо в снах фізика на існує. Але дуже легко, саме завдяки цьому ж фактору: нема фізики - нема ніяких перешкод, і будь-хто спроможний телепортуватись як йому заманеться)
                ***
                В реальному житті все відбувається трішки інакше. Ми не телепортуємось (бо не віримо в цю можливість), але пересуваємось в часі та просторі так, як лише можемо собі дозволити, щоб це здійснилось.
                ***
                Все в твоїх руках.

                  928.11.08, 09:57Відповідь на 7 від Ханік

                  Знаєш, маючи жваву уяву, я усвідомила якось, що зовсім не можу побачити ясно отой самий результат...мої думки-мігранти весь час заважають мені, вони яскравими образами снують туди-сюди, заважаючи зафіксувати отой результат. ( а про людей, котрих згадуєш, чи обставини, які собі уявляєш, і вони відразу збуваються, то в мене завжди, з дитинства так було. От, наприклад, я яскраво бачу те, що відбудеться, і воно відбувається, чи сон наснився, і я чітко усвідомлюю, що станеться наступного дня, правда, зараз, я відкидаю зранку негативні пророчі сновидіння, просто кажу, так не станеться, і поганого не відбувається, я трохи регулюю свою реальність). А от із свідомим моделюванням певної ситуації у мене чомусь не виходить, можливо, через брак концентрації...

                    1028.11.08, 10:09Відповідь на 8 від Ханік

                    Про телепортацію закони кажуть те ж саме:
                    - Якщо ти не маєш жодного сумніву в тому, що це тобі дійсно потрібно і що ти на це спроможний (що ти дійсно зможеш телепортуватись),

                    Всі ми телепортуємось у своїх снах (правда не фізично, бо в снах фізика на існує. Але дуже легко, саме завдяки цьому ж фактору: нема фізики - нема ніяких перешкод, і будь-хто спроможний телепортуватись як йому заманеться)
                    ***
                    В реальному житті все відбувається трішки інакше. Ми не телепортуємось (бо не віримо в цю можливість), але пересуваємось в часі та просторі так, як лише можемо собі дозволити, щоб це здійснилось.
                    ***
                    Все в твоїх руках.
                    Т.е. вместо ясного ответа я получил набор туманных рассуждений с кучей условий. А мне всего лишь до работы и вечером обратно надо

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна