Беляши
- 14.11.20, 20:19
0.5л води,
0.5 пачки дріждів(чи 11гр сухих),
3ст.л сахару, чайна солі,
3ст.л масла рослинного,
5-6 ст. муки - тісто(годинку підійти),
поділи його на 30 частин,
поділи його на 30 частин,
завертаєш у нього сирий фарш (600 гр.) із цибулею, перцем та трохи води.
Жаримо у маслі.
5
Комментарии
Шляпа Кляк
114.11.20, 20:27
После 18:00 низя
Азмус
214.11.20, 20:46Ответ на 1 от Шляпа Кляк
Эйч
314.11.20, 20:47
плюс таки
Ще-б рецепт фаршу, будь ласка
Шляпа Кляк
414.11.20, 20:54Ответ на 2 от Азмус

ДоговорилисьМы не братья!
514.11.20, 21:07Ответ на 3 от Эйч
На пів кіла домашньої ковбаси, дві цибулини , перемелюєш в м"ясорубці,
добавляєш сіль і перець, і в бой
Эйч
614.11.20, 21:13Ответ на 5 от Мы не братья!


бо то не по нашому, ковбасу просто так їсти

За домашню можу більш детальніше:кіло сала, кіло м,яса,
часнику багато
перцю чорного багато
цибулю сам їж
Кишок багато
Крутиш до рання
Печеш в пічі
Заливаєш смальцем
і таки горілки багато
Мы не братья!
714.11.20, 21:19Ответ на 6 от Эйч
Ідеш вранці на базар до провіренеї бабусі, купляєш сиру ковбасу,

і ось тобі і фарш!
...горілку краще градусів п"ятдесят, -провірено
іде то шо нада під такі біляші
Мы не братья!
814.11.20, 21:21Ответ на 7 от Мы не братья!
*провіреної
Эйч
914.11.20, 21:25Ответ на 7 от Мы не братья!




та ніфарш до ковбаси треба самому робити, своїми шахтарськими руками, і кишки самому чистити і мити, щоб були прозорі, як презерватив
і горілку свою, і соточку, а може й чотири, і помідорчик бочковий і вірус йде на тудой
DANAH
1014.11.20, 21:25