хочу сюда!
 

Anna

40 лет, рак, познакомится с парнем в возрасте 35-45 лет

Беляши

0.5л води, 
0.5 пачки дріждів(чи 11гр сухих), 
3ст.л сахару, чайна солі, 
3ст.л масла рослинного, 
5-6 ст. муки - тісто(годинку підійти),
поділи його на 30 частин, 
завертаєш у нього сирий фарш (600 гр.) із цибулею, перцем та трохи води. 
Жаримо у маслі.
5

Комментарии

114.11.20, 20:27

После 18:00 низя

    214.11.20, 20:46Ответ на 1 от Шляпа Кляк

    После 18:00 низя ну тогда завтра..

      314.11.20, 20:47

      плюс таки
      Ще-б рецепт фаршу, будь ласка

        414.11.20, 20:54Ответ на 2 от Азмус

        После 18:00 низя ну тогда завтра..Договорились

          514.11.20, 21:07Ответ на 3 от Эйч

          плюс таки
          Ще-б рецепт фаршу, будь ласка


          На пів кіла домашньої ковбаси, дві цибулини , перемелюєш в м"ясорубці,
          добавляєш сіль і перець, і в бой

            614.11.20, 21:13Ответ на 5 от Мы не братья!

            плюс таки
            Ще-б рецепт фаршу, будь ласка

            На пів кіла домашньої ковбаси, дві цибулини , перемелюєш в м"ясорубці,
            добавляєш сіль і перець, і в бой
            За домашню можу більш детальніше:
            кіло сала, кіло м,яса,
            часнику багато
            перцю чорного багато
            цибулю сам їж
            Кишок багато
            Крутиш до рання
            Печеш в пічі
            Заливаєш смальцем
            і таки горілки багато бо то не по нашому, ковбасу просто так їсти

              714.11.20, 21:19Ответ на 6 от Эйч

              Ідеш вранці на базар до провіренеї бабусі, купляєш сиру ковбасу,
              і ось тобі і фарш!
              ...горілку краще градусів п"ятдесят, -провірено
              іде то шо нада під такі біляші

                814.11.20, 21:21Ответ на 7 от Мы не братья!

                *провіреної

                  914.11.20, 21:25Ответ на 7 от Мы не братья!

                  Ідеш вранці на базар до провіренеї бабусі, купляєш сиру ковбасу,
                  і ось тобі і фарш!
                  ...горілку краще градусів п"ятдесят, -провірено
                  іде то шо нада під такі біляші
                  та ні
                  фарш до ковбаси треба самому робити, своїми шахтарськими руками, і кишки самому чистити і мити, щоб були прозорі, як презерватив
                  і горілку свою, і соточку, а може й чотири, і помідорчик бочковий і вірус йде на тудой

                    1014.11.20, 21:25

                    сегодня хотела как раз беляшиков . только у меня рецепт на молоке .

                      Страницы:
                      1
                      2
                      предыдущая
                      следующая