Гімн руззькэ патриотэ

Декламировать на фоне партии Кристины Жмуцкой под аккомпанемент Египетского оркестра

С лопаты вскормленный блинами
Могучий из говна петух
Возвысился под небесами
Распространяя русский дух.

В том духе трепетно сокрытый
Сакрально-скрепный аромат
Амбре фекальных сталагмитов
И мирных "пли" системы "Град".

И пусь предатели носами
воротят, морщась, мол, говно.
Говно! Мы знаем это сами!
Но ведь свое! Родней оно!

Родней хамонов и гейропы,
Родней рассудка и зарплат.
Нам с головой по плечи в жопе 
видней кто прав, кто виноват.

Да ради статуй из фекалий
И бизнес-джетов для собак
Из жопы мы б не вылезали
А кто не в жопе - тот наш враг.

Тех если мы не уничтожим
То будем за собой тащить
Чтоб знали, суки, они тоже
Что нужно Родину любить.

"Вот это правильно!" - все скажут,
Едина в мнении страна
Умы которой будоражит
Скульптурный комплекс из говна.

И пусть с весною ты растаешь
Патриотической рекой
Мы запах в сердце тот оставим
И вечный образ русский твой.

Жизненное наблюдение

Люблю комментаторов под статьей на геополитическую тему, которые пишут "никто" с пробелом, а "демократия" - через "и" в первом слоге. Их точка зрения всегда наиболее авторитетная.

Йшов 45-й рік...

Гітлєр зажадав у антигітлерівської коаліції відвести війська, зняти облогу Берліна і компенсувати Німеччині усі витрати за час війни. Маразм? Маразм. А от пуйло так не вважає! Чи то психотропні препарати через санкції закінчилися, чи то стікломой був не свіжий, але пуйло гордо заявило, шо ви піндоси с етой своєй русофобієй, русофобієй етой своєй доіграєтєсь і почав вимагати зняти санкції. Ті санкції, що ісканедри смішили. Ті, що були на краще. Ну, скалєнвставатєльні санкції, короче. Так і заявило. Мовляв, снімітє ета нємєдлєнна і кампєнсіруйтє наши расходи. Занавєс. Він би ще й не таке попросив, але тут санітари вже забрали мікрофон і повели ботоксного на процедурки. Осіннє загострення у клієнта як не як. Отака @уйня, малята. Ватоцефалія невиліковна.

От дійсно сталіна на них нема

Попри загальну атмосферу олігофренічного фарсу, яким супроводжувався т.з. референдум в Криму та т.з. проголошення т.з лугандаунбасії не можна не визнати, що уся ця шизоватоцефалія була би просто неможлива без підтримки місцевих довбодятлів. Саме вони стали тим живильним осередком азотистих добрив (це так по науковому гівно називають), що створив сприятливе середовищем для зростання рузьке міра. Саме вони махали ганчірками аквафрешними і лягали під БТР-и ЗСУ, перешкоджаючи захисту кордонів нашої держави. І от на фоні усього цього мене турбувало тільки два питання. Перше - це чому БТР-и просто не змісили те гівно (що це за хунта взагалі така, що боїться забруднити транспорт кишками распятих руззкіх младєнців). Друге - який, власне, процентний склад подібних довбодятлів в структурі населення нашої держави. І якщо перше запитання так і залишається риторичним, то на друге у мене, схоже, з’явився шанс отримати часткову відповідь. Адже, відповідно до нещодавного опитування, 28% українців вважають тов. джугашвілі ака йося сралін мудрим керівником. Мудрим. Керівником. Сраліна.


Мене не покидає відчуття, що якби поряд з цим опитуванням проводили ще одне, то ці 28% назвали б чікатілло романтичним альтруїстом. Ну а що? Чим це гірше, ніж назвати мудрим бидлана, який влаштував кілька геноцидів та прийняв безпосередню участь у розв'язанні світової війни? Але найстрашніше те, що ці 28% мають право голосу і впливають на майбутнє держави, в якій вони за прикрим збігом обставин чомусь проживають. Не знаю, яка вавка у них в голові, але маю чудове рішення, яке дозволить втілити їх заповітну мрію.

А рішення просте. Навіть найупоротіші сталінодрочери визнають, що від його дій так чи інакше постраждало 25млн людей – репресованих, розкуркулених, розстріляних, засуджених, закатованих. Дослідники, у яких немає потреби лизати сраку гебні, озвучують цифри від 40 до 80млн. Оскільки, істина завжди десь посередині, припустимо – це буде 60млн. Знайдемо середнє значення ще раз – і отримаємо цифру в 42млн. В найкращі часи «правління» йосі населення совка становило 160млн чоловік. Шляхом простих підрахунків визначаємо, що життя він встиг поламати 26%-27% населення. Відчуваєте іронію? 28% та 27%.

Так от. Вистроїти усіх ностальгуючих по 1938-му в один довгий рядочок. Кожного 10-го – розстріляти. Половину з тих, що залишились, - відправити на освоєння сакральних та скрєпних для руззкої душі земель Сибіру. А у решти – забрати паспорт, майно, громадянські права, видавати їжу по талонам. Ляпнув, що влада гівно? Пішов на добрива. Знайшли в тебе вдома айфон – вперед рубати дрова в Сибір. Маєш власне авто? Куркуль. Віддай державі. Двокімнатна квартира? В одну кімнату засели бомжів. Що значить, що вони тільки бухають і не хочуть працювати? Ти що не комуніст? Не в курсі, що у нас все спільне? Ворог народу? Розстріляти! захотів виїхати зі свого Залупинська кудись до цивілізації? Сиди і не рипайся, чмо, цілину освоюй мовчки. Ну і в такому руслі кілька десятиліть. Поки усе гівно з тих довбодятлів не виб'ють.

Сталіна вони захотіли уй@бки. Просіть-просіть, випросите.

 

Вони допросяться

Навіяно подіями в парламенті. Діалог з недалекого майбутнього.
- Куме, ви новини вчора дивились. Шо там в Раді? Зняли того прем'єра чи ні?
- Нє, не зняли. Люди порадились і вирішили хай ще з тиждень повисить.

Стікломой на сторожі пропаганди

Пропаганда на рівні держави - річ неоднозначна. Сама по собі вона не несе негативного значення. Як на мене, добре, коли у країни є чітка стратегія розвитку, бачення завтрашнього дня, розуміння цінностей, які варті того, щоб їх відстоювати. Добре, коли це підкреслено відповідною риторикою, яка описує це бачення. В бізнесі це називають місією та візією організації - опис того куди рухатися та яким чином це робити, своєрідний фундамент тактичного та стратегічного планування. Врешті-решт заклик не бухати по під'їздами - це теж державна пропаганда. Погано, коли пропаганда починає використовуватись не за призначенням. Не для того, щоб чогось досягти, а щоби просто знайти чергову відмазку невдачам, створивши фіктивного зовнішнього ворога. Ще гірше, коли її рівень розрахований на середньостатистичну отару овець - тупих, безініціативних, нездатних до елементарного самостійного мислення, готових прийняти будь-яку точку зору свого чабана. Така пропаганда найбрудніша, найпростіша, але й потребує деякої підготовки цільової аудиторії. Як? Та хоч би знизивши ціни на стікломой. Тому, що отара не повинна мислити. Отара має затаритися бухлом і двоїти закликам вождя, ризикуючи зірвати горлянку. Отарі в стікломоїному угарі начхати, що вождь ботоксний карлик з психічними розладами. Отара готова жити в стайні, коли діти вождя живуть в Європі. Але примітивізм такої пропаганди розрахований виключно на п'яних парнокопитних за дивним збігом обставин компактно розміщених на просторах кацапстану. А їх, на щастя, у Всесвіті меншість. Представники ж життя розумного обтяжені тягарем логічного мислення, тому не можуть сприймати пуйловські закидони без іронічної посмішки. Як не може сприймати їх професор Єльського університету Тімоті Снайдер - фахівець з історії Східної Європи. Про що свідчить його цитата щодо кацапської  офіційної пропаганди (переклад довільний):
"Вдумайтеся в окремі гасла пропаганди, яку всі ви чули, і запитайте себе чи замислювалися ви колись над тим, який суперечливий характер вона несе? Отже, я стверджую, що такої держави, як Україна ніколи не існувало, і, разом з тим, заявляю, що Україна проводить державну репресивну політику; я веду мову про те, що такої нації, як українці, ніколи не було, але щиро впевнений, що усі українці - націоналісти; я заперечую існування української мови, але декларую заяви про те, що усіх росіян в Україні примушують розмовляти саме нею. Отже, стверджуючи все це - я суперечу сам собі."
Звісно, подібний когнітивний дисонанс - не проблема для проспиртованих ватних звивин диких кацапських отар. Але дуже добре, що інші поки що ще здатні його вбачати. Тому, що це дає нам надію.

Кому цікаво, відео виступу професора Снайдера можна переглянути за посиланням нижче: 
ВОРНІНГ ЛОНДОН ІС ЗЕ КЕПІТАЛ ОФ ГРЕЙТ БРІТАН - необхідні мінімальні знання англійської мови.

Купіть тому дятлу тлумачний словник

Схоже у маріонеточної пуйловської підстилки проблеми не тільки з неконтрольованим сном, а ще й з елементарними поняттями семантики. Димок все активніше проявляє симптоми Альцгеймера на фоні запущеної шизоватоцефалії в поєднанні з перманентним душінням гейропейських гусей трактором. Загальна клінічна картина підкреслюється особливо яскравими формами когнітивного дисонансу. Зокрема: імпортозамєщєніє шляхом купівлі піндосько-яблучної електроніки; санкції Європі, які полягають у забороні диким стадам кацапстану харчуватися чимось іншим крім ягеля; неконтрольоване використання терміну «геноцид». Куди мєдвєпут з бодуна не кине своїм мутним зором – всюди геноцид. Розхерячили кацапський бомбардувальник у повітряному просторі Туреччини – геноцид. Над Атлантикою впав супутник, зліплений з гівна криворукими кацапськими сантехніками – геноцид. Вимкнули окупантам електрику – геноцид.  В Україні розмовляють українською – геноцид.  Так і хочеться взяти тлумачного словника, відкрити на сторінці «ген» і довго стукати ним мєдвєпута по джбану. А то, як для представника угро-фінської орди, яка знає толк в геноциді – можна було б хоча б мельком прочитати значення цього слова. Так, це важко. Мається на увазі читати на фоні ватоцефалії. Але потрібно. Адже, що ж тоді виходить, тавагісч джугашвілі старався, ефективно працював, влаштував два голодомори, прийняв активну участь у розв’язанні світової війни, організував цікаві екскурсії для цілих етносів через турфірму ГУЛАГ, а тут якийсь баран взяв і назвав геноцидом відмову торгувати з окупантами. Діма, май совість, це називається не геноцид. Це називається здоровий глузд – ще одна з позицій імпортозамєщєнія, яка потрапила під санкції кацапстану. Так не можна, тому що такий підхід ставить світову спільноту філологів у дуже скрутне становище. Адже, якщо геноцидом називати здоровий глузд, то потрібно придумати новий термін для веселих пригод джугашвілі і ко. А це не просто, адже термін «емодзі» вже офіційно зайнятий. Наступне питання порядку денного полягатиме у тому як же тоді називати вимкнення газопостачання Україні та ЄС в січні 2009-го, коли надворі було мінус 10. Поширений на теренах кацапстану фразеологізм «ефективний менеджмент» тут не приклеїш, адже це зареєстрована торгова марка тавагісча бєрії. От і муситимуть філологи сидіти і думати. Димок, воно тобі треба? Щоб електорат твій думав? Спусти йому краще ціну на стікломой ще раз і мирно дрімай в президії. Уві сні судовий процес в Гаазі пройде швидше.

Ну тепер піндосам точно капєц!

Паніка на Нью-Йоркській біржі, фондові індекси Доу Джонс обвалилися на 300 пунктів, в США оголошено екстрене засідання обох палат конгресу. Президент зачинився у своєму кабінеті і, за словами його прес-секретаря, вже на протязі 40 хвилин звідти чути плач і голосіння. Еbay заполонили оголошення про обмін апартаментів у Лос Анджелесі на койку в сиктивкарському гуртожитку. А все тому що НАКАНЄЦТО! Дата вставанія с калєн офіційно оголошена. 


Шо, піндоси, взяли? Сушіть весла! Це вам не не якийсь диванний аналітик, це сама Ванга на нтв сказала! Так що готуйтесь. Скоро остаточно признаєте прєвосходство. Мало того, що вже зараз є прєвосходство в дитячому алкоголізмі, наркоманії, психічних захворюваннях, так то лі єщьо будєт до 2040-го!


Ударім тєстікуламі по тємнотє!

Картинка зухвало сперта за посиланням користувача Вы не Я


Свєршилось таварісчі!

Нарешті клята бандеро-піндосівська електрика покинула святі сакральні землі рузкого крима!  Не буде більше вона паплюжити мутний, але мудрий взор рузкого патріота. А то ж, бувало, здійметься посеред ночі рузкий патріот думу думати. Язик після стікломою до піднебіння прилип, труби горять, ноги до заначки не несуть – а тут ще й бандерівське світло на кухні комуналки яяяяаак засліпить! Та як зацідить прямо по ватозвивинам! По всім двом! І гнівом праведним заповнений весь мікрорайон!

Чи то бувало зайде якась няшмяшна інтєлігєнція в сімферопольський ліфт. А там! Батюшки! Абама в кутку насрав! Та ще й пальцем на стінці ліфта намазюкав, що він сам чмо. Не бувати більше такому! Не проникнуть диверсанти у ліфт сакральний без підступної бандерівської електрики. І буде тільки народ рузький православно у під’їзді срати, а не піндоси усілякі.

Одні плюси, простіше кажучи. А тут ще й керівництво кримського, з недавніх пір острова, вийшло з запою, поглянуло на все це та й аж засіяло на радощах. Тємнота – друг молодьожі. Це з ж який чудовий привід підняти рождаємость! Тим паче, що з контрацептивів в криму залишилися тільки гоблінська команда, та й ті штопані. І головне – економія на клофеліні. Ініціатива була прийнята на ура. Зробити свій внесок у справу поповнення вато-кацапського генофонду неандертальською кров’ю  приїхав до криму сам г-н валуєв. Не обійшлося без інцидентів. Г-н валуєв розгубився в темряві і ненароком поповнив заодно й генофонд г-н аксьонова, попри несміливі протести останнього. Празднік удался.

Тим часом, місцеві поліграфічні заклади криму отримали держзамовлення на друк 1млн примірників книги про цілющу силу урінотерапії. Експерти вже прогнозують, що це стане першим кроком для того, щоб відмовитися ще й від бандерівського водопостачання. Проблемним залишається тільки питання транспортування в ялту друкарської машини Кирила та Мефодія, яка завдяки нанотехнологіям не залежить від бандерівської електрики. Очікується, що доставлять її безпосередньо по Керченському мосту.

Ітого, таварісчі, імперія возрождаєтся! В кордонах 17-го року і технологіях 18 століття. Многоходовочка доходить до свого логічного завершення.

А модер-то правду каже!

Трапилося мені на днях розмістити в розділі приколів невеличку інформаційну замітку. Нічого нового. В принципі те, про що всі давно здогадалися. Мовляв, що до переліку санкційних товарів, які заборонені до ввезення в кацапстан, з недавніх пір додали ще й здоровий глузд. Тепер увесь здоровий глузд не може перетинати кордонів кацапстану. А раніше завезений здоровий глузд в кацапстані давитимуть бульдозерами. І що ви думаєте? Приходить вранці лист від модера. Уважаємий, так і так, не можу пропустити в розділ приколів, бо це ніфіга не прикол. І тут я задумався... А модер-то правду каже! Ніякий це не прикол. Останні події показують, що це сувора реальність кацапляндії. Тому що навіть при мінімальному рівні клямки в голові мало хто додумається їсти бліни з лопати і давити бульдозерами три гусотушки. Ще менше підримуватимуть владу, яка в істериці б'ється, розписуючи жахи гейропи, але вивезла туди своїх дітей, а потім і сама поїде в ту ж гейропу орендувати яхту за два десятки лямів. Але не в тому біда, що ватоцефалам глузду не вистачає. В краях мєдвєдєй і балалайкі він і до цього був рідкістю. Біда, що на фоні заборони імпорту здорового глузду, ніхто не здогадався заборонити експорт лишньої хромосоми з кацапстану. Не те, щоб вона користувалася особливим попитом. Просто йде вона у комплекті з гумконвоями, де тушонка чогось весь час детонує - не інакше як термін придатності неважний. Їм би стіну бетонну на кордоні - і хай би самі нею давились. Так ні - сусідам везуть. 



P.S. Ретроанегдот в тему
Ідуть дорогою українець та росіянин, аж раптом бачать лампу старовинну. Підняли її - а звідти джин! От він їм і каже:
- За те, що звільнили мене, виконаю три ваші бажання. Твоїх, оскільки Росія більша, виконаю два, - промовив він до росіянина. - А тобі виконаю одне бажання, - каже джин українцю.
От росіянин і загадує:
- Вот хачю, штоби всє-всє хахли взялі і вєрнулісь с Рассіі к сєбє на Украіну.
Джин вдарив в долоні і каже:
- Виконано.
- А єщьо хачю, штоби вакруг всєй Рассіі бил такой агромний бєтонний забор, чтоби хахли нє маглі вєрнутса.
- Виконано, - сказав джин, та й пита українця, - А ти чого бажаєш?
- А що, всі-всі українці тепер в Україні?
- В Україні.
- А по периметру Росії бетонний паркан?
- Так і є.
- Що ж, підмурок є. Тепер заливай цементом.



Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна