хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Хто зацікавлений у імпорті шовінізму в Україну?

Останнім часом у соцмережах спостерігається зростання пропаганди шовінізму, антисемітизму та расизму у найвульгарніших їх проявах. З однієї сторони - це закономірний процес самоутвердження упосліджених та неспроможних до дій індивідуумів. А на фоні тотального погіршення економічної та політичної ситуації пошук винних за національними, релігійними чи расовими ознаками - стало вже багатовіковою традицією, що не раз використовувалась для замилювання очей недалеких та примітивних представників соціуму.

Звичайно, легше кричати про вину міфічних "жидів" чи ще там когось, чим признати власну громадянську імпотенцію, не кажучи вже про продажність, яку зараз стало модно називати "непрямий підкуп виборця".

Це саме представники нашої нації, а не якісь "жиди", "москалі" чи "негри", вже вкотре обирають виродка, котрий не один рік нас обкрадав та принижував, а за декілька місяців до виборів поставив копійчаний дитячий майданчик, поклав 100 метрів асфальту, та дав пару копійок на ремонт церковної будівлі! Це наші сусіди, якщо не ми самі, запитували його на зустрічах перед виборами "а що ви для нас зробите?", цим самим плюючи на закон та навіть не задумуючись про функції представника громади! Це більшість з нас, уникаючи дискомфорту, не застили свої права, а той просто заткнулися мішком цукру чи гречки!

А, що найцікавіше, що все шовіністично-расистське лайно один в один копіпаститься з російського сегменту Інтернет. Хіба, у крайньому разі, якщо вже не влом, перекладаються підписи під демотиваторами.

 

А чи не варто, перед тим як щось копіпастити задуматися над запитанням: кому це потрібно? Хто виграє від імпорту великодержавного імперського шовінізму, згідно якого імперська нація - "выше всех", а всі "инородци" - лайно, або, у крайньому випадку є об'єктом "снисходительной жалости", забуваючи про те, що ті, що "понаехали" - представники вже століттями окупованих імперською нацією народів?

"Шановні" копіпастери - ви дійсно вважаєте, що це те, що Україні зараз потрібно? Ви ж так не хочете у митний союз та постійно відповідаєте приниженням іншої нації на приниження, що публікують декілька, не виключено, що проплачених, вилупків-тролів. А самі пропагуєте смердючий фашизм, за який навіть у "толернтній Європі" можна просто на вулиці отримати в рило. Вітаю! Ви безкоштовно створюєте Україні ту репутацію, яку саме потрібно тим, хто не хоче бачити її ні процвітаючу, ні частиною Європейської спільноти.

Так на кого ти працюєш, копіпастер?

http://www.anticenzura.org.ua/index.php?page=article&article_id=15

1

Коментарі