хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вчора у Верховній зРаді зібралися усі кандидати у Президенти

Як, ви ще не знаєте ще страшної правди?!!

Якось на мітингу в Павлограді Анатолій Гриценко вийшов неголений, але ніхто цього не помітив!

На вчорашньому мітингу в Києві Олександр Пабат зганьбився, не змігши протягом трьох хвилин пояснити порожній площі етимологію свого прізвища.

Нещодавно на мітингу в Бердичеві Олег Тягнибок вивихнув верхню щелепу. За три хвилини площа заповнилась.

Три дні тому на мітингу в Герці Сергій Ратушняк перейшов на угорську мову, думаючи, що в принципі пофіг, якою мовою розмовляти з нацменами. За три хвилини місцеві румуни
так нічого й не зрозуміли.

Чотири дні, три години, сімнадцять хвилин і сорок вісім секунд тому Петро Симоненко на
мітингу в Дніпродзержинську, виступаючи перед працівниками ЗАТ "Дніпродзержинськспецекскавація", якраз закінчив вимовляти назву цього підприємства.

Вчора на мітингу в Вищій Бобровні Василь Противсіх чистив зуби і спльовував просто на голови студентів, зігнаних батогами із місцевого акушерського технікуму. За 3 хвилини запльована площа залишалась стояти.

Сьогодні на мітингу в Мурованих Курилівцях Богословська, чекаючи виступу та не знаючи, що камера бере її великим планом, під час виступу вишкрябала непристойне слово  нігтем на стіні. За 3 хвилини площа його скандувала !!! 

Завтра на мітингу в Переяславі-Заліському Михайло Бродський лікуватиме рукопокладанням. Кажуть, площа вже спорожніла, хоча до початку мітингу залишається 22 години.

Позавчора на мітингу в Радехові Сергій Тігіпко вийшов перед народом із розстібнутими штанами, а кожного, хто намагався вказати йому на цю проблему, били гумовими кийками сек'юриті. За 3 хвилини площа валялась побитою.

Вчора на мітингу в Кодимі Олега Рябоконя вигнали зі сцени власні сек'юриті, прийнявши його за невідомого мужика, який незрозуміло для чого виліз на сцену. Що, втім, цілком відповідало дійсності.

Вчора на мітингу в Калуші голий Іздрик помітив увімкнений мікрофон, і за три хвилини паралельні площини перетнулись.

Відвідуючи рідне глухе поліське село, Володимир Литвин не помітив увімкненого мікрофону і запитав, чому так багато бидла зібралось, але співробітники корівника сприйняли це за комплімент.

Завтра на мітингу Юрій Костенко доведе всім свою правоту, спаливши ліву руку на вогні. Місця на площі вже розписані, квитки продаються за величезні гроші.

Сьогодні на мітингу в Олександрії Олександр Мороз, забувши слова, три години декламував свої вірші напам'ять, хоча у перші ж три хвилини після початку площа
спорожніла.

Мітинг у Джанкої Людмила Супрун розпочала на три хвилини раніше, ніж було обіцяно, тому всі мешканці міста, хто не встиг добігти й почути її перші слова, наклали на себе руки.

Позавчора на мітингу в Красному Лучі Яценюк, не знаючи, наскільки чутливий мікрофон приєднаний до його одягу, голосно зіпсув повітря сім разів. За 3 хвилини площа спорожніла.

Вчора на мітингу в Теофіполі Тимошенко, думаючи, що її ніхто не бачить, дістала з кишені пакуночок із білим порошком, зробила доріжку прямо на підлозі, стала рачки й винюхала все.  За 3 хвилини площа спорожніла.

Днями на мітингу в Донецьку Віктор Ющенко жонглював помідорами, один з яких упав
і покотився під ноги людям на площі, але протягом трьох хвилин ніхто його не підняв!

Страшна правда про Януковича, яку хтось написав у твіттер зі слів конотопського таксиста, чия дочка вчиться у Сумах і сама бачила, продовжує поширюватись просторами інтернету.

Справді, не дуже веселі байки, особливо для тих, хто вже чув історію про те, що Янукович
на митинге в Сумах, не зная, что микрофон включен, спросил у коллег:
Чего так мало быдла собралось? Через 3 мин площадь опустела...


Не ставлячи питання хто переможе, все ж таки запитаю:
Чи буде краще жити в Україні після обрання президента?! 

44%, 8 голосів

6%, 1 голос

11%, 2 голоси

17%, 3 голоси

0%, 0 голосів

11%, 2 голоси

0%, 0 голосів

11%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

116.01.10, 22:06

Мда, я не знал что твиттер - такая помойка

    Гість: battcat

    216.01.10, 22:17

    всякий, не в состоянии пояснить происхождение своего призвыща - дебил. но мы - добрые люди, нехай поясняет...

      316.01.10, 23:47

      Степаныч и министром с хронической щетиной работал. Побрился, оставив только усики - когда проспорил.

        417.01.10, 18:01Відповідь на 1 від CKB

        Ладно, не будем уподобляться ...
        остаемся в Блогах на i.ua !!!

          517.01.10, 18:52

          P.S. в тему: а давайте в следующий раз и не придем, глядишь выборы и отменют!...
          С утра на избирательных участках было наблюдателей в десять раз больше чем избирателей. К 15-00 по данным УНИАН проголосовало только 40% избирателей!
          Я это к чему? велика вероятность что из тех, кто не определился многие просто не придут голосовать во второй раз. Закарпатье уже жалуется, что лыжный сезон сорван!!!

            617.01.10, 19:41

            Заглянула
            не знаю по поводу Сум, но про включенный микрофон рассказывал парнишка, который лично присутствовал на митинге в г. Шпола Черкасской обл.

              Гість: Joanna Dee

              718.01.10, 09:11

              можна тут пофлудить?
              ми вчора цілий день працували, висвітлювали шо, де та як. так от коли я запитала представника демсил, в доску помаранчевого чілавєка, типу так і так, шо на фронті. то він так ніби роздосадувано "нічо я тобі сенсаційного не скажу, це дійсно прозорі вибори". само собою попередні результати свідчать про то. по друге, кіпіш з боку спостерігачів і членів ДВК - всього лишень дія за принципом "знають малі діти, шо карще перебдіть, ніж недобдіти". і іноді це бдєніє зашкалює. получаються казуси і скарги. по факту ж проблема в тім, що народ тупо не гребеться у виборчому законодавстві, бо відки їм гребтися, коли всі подготовки робили в свинячий голос.

                Гість: Joanna Dee

                818.01.10, 09:15

                іще пофлудить: Яйценюка кажись зазомбували: він як маріонетка ручку вгору підняв, голову вбік повернув і тут враз відкинувся в кріслі на мінутку, шось пошутив і знову в "позу рекса". Мені ніч перед виборами нагадала сцену з "Вія", де на третю ніч сила бушувала-бушувала, а таки півні кукурікнули - не хочеш, мусиш уматувать з монітора зомбоящика. нічо особистого стосовно кандидатів. та і настрій не той, що у 2004... так, легка огида до всього і пасивність, бо масу не перекричиш, куплених за гречку не надоумиш. головно, що ми нарешті відчуємо що "народ имеет то правительство, которое его имеет"