Звірства від безкарності.

  • 21.01.14, 08:36
Це повинні бачити ВСІ.

Друзі, оскільки відео ЗАБЛОКОВАНЕ, даю посилання на блог того, хто його надіслав:

ЯК можна жити в ТАКІЙ країні?


iaC_9ImEGfQ


Клеврети й посіпаки авторів антинародного закону.

  • 21.01.14, 08:09
Лідером Затримання "тітушків" оказался земляк Януковича
У Затриманних вилучили молоток, кийки, невідому суміш




Одинадцятий. Затримання на Подолі. "тітушкам" влаштували 
допит в присутності журналістів.
Допит.  Print Screen
Допит. Print Screen

У одного з Затримання Валерія Ківі 1990 року народження з Єнакієво виявило зошит Зі списком "тітушок" та сумами грошей навпроти прізвіщ.

За словами самого "тітушкі", ВІН працює в Киеве охоронцем.

У Іншого Затримання виявило Кийко та молоток. Як рассказал Один З Затримання, молоток Йому видали організаторі.

Серед Затримання є неповнолітні. "Спортсмени" стверджують, що »підзароблялі". Особливо цінічні переконують, что на них напали, коли смороду прогулюваліся про 4 годіні ранку на Подолі.

Валерій Ківа. Фото: vk.com / Валерій Ківа

УСІ затрімані говорять про ті, что їм обіцялі Грошові винагородой від 200 до 300 грн.

На сторінці Ківі у соцмережі "Вконтакті" в друзях є нардеп від Партії регіонів регіонал Олег Царьов.

P.S. Дарма їх відпускають! Хоча б ВІДПРАВЛЯЛИ на "родіну"! А ще краще тримали в резервації для обміну на активістів, якщо цей біоматеріал має якусь соціальну цінність. Невже не болить душа за ось це: http://www.youtube.com/watch?v=i_hhswEz14k#t=80 question таких побитих звірями-беркутами вже ТИСЯЧІ!!!

Роби з нами, роби як ми, роби краще за нас!

  • 20.01.14, 12:16

20.01.2014 11:05

 

ВЖЕ ТРЕТЮ годину майже сотня людей мирно переходить дорогу і гуляє на трасі в Сарнах біля Scanii (РІВНЕНЩИНА). Беркутівці в чотирьох автобусах сидять і заглушили техніку - мабуть, нікуди не мають їхати. Інші автомобілі проїздять.

 

Євромайдан SOS



Волинські силовики здалися!
Опубліковано Вікторія Ричко Пон, 20/01/2014 - 14:21

Працівники волинського спецпідрозділу «Беркут» до Києва не поїдуть. Наразі вони перебувають у Степані, вибудовуються у колону та під супроводом активістів Майдану мають вирушати на Луцьк. Як повідомив Андрій Лендел, таке рішення було прийнято у результаті переговорів між керівництвом міліції та мешканцями Рівненщини, які заблокували проїзд автобусів, де перебували силовики. 

- Активістам та керівництву міліції вдалося досягнути компромісу – волинські спецпідрозділці повертається додому. Зараз вирішуються технічні питання щодо відправки «Беркуту» у Луцьк. Адже вони вже більше 12 годин перебувають у дорозі, в них закінчується пальне, - зазначив Андрій Лендел. 

Львів: Во Львове народ заблокировал все воинские части и все автомагистрали:



Кілька десятків громадських активістів у Рівному та на виїзді до Києва продовжують блокувати виїзд спецпризначенців до столиці.

Три автобуси правоохоронців і додаткова техніка, за повідомленням представників партії УДАР, досі не виїхали з місця дислокації на вулиці Степана Бандери. Громадяни стежать за рухом транспорту біля села Біла Критниця на автотрасі Київ-Чоп. Вночі вони також перекривали Луцьке кільце, через яке окремі загони міліціонерів могли дістатися об’їзного шляху.

Пізно вночі рівняни отримали повідомлення в соцмережах про те, що місцевий «Беркут» мобілізують на Київ. Близько півсотні людей, дехто на автомобілях, прибули на місце дислокації рівненського спецпідрозділу на вулицю Степана Бандери, щоб заблокувати виїзд. Вони скандували з проханням не їхати до столиці.

Однак командир підрозділу Іван Котяш присягнув, що його підлеглі нині нікуди не поїдуть. Хоча й не дав гарантії, що цього не станеться, якщо «буде потрібно». Люди не повірили цим словам, отож багато хто з них не залишив місця пікету. Громадські активісти помітили, як бійці «Беркуту» поділилися на невеликі групи  й розбігаються з бази у різні боки.

Близько 1:00 частина «беркутівців» пробралася до парку Слави, розташованого на виїзді з міста, інша частина була помічена біля озера Басів Кут. І хоча автобус із речами міліцейського підрозділу був загнаний до гаража, люди не до кінця впевнені, що міліціонери не знайшли іншого способу вибратися до столиці. Вони закликають всіх небайдужих посилити блокпости, повідомили Радіо Свобода активісти партії УДАР.
Порадували активісти Євромайдану Одеси та Івано-Франківська, які блокують виїзд беркуту з військових частин:
Одесситы сдерживают воинов на улице Промышленной, 22 и не дают им отправиться в Киев. Те уже были готовы уехать, но сейчас заблокированы, - говорится в социальных сетях. Во Львове за тоненьким забором заблокировали бойцов внутренних войск. Активисты сами построили полуметровую баррикаду и дежурят в машинах в переулках близи улицы Рубчака-Троллейбусной и возле церкви святого Владимира. Утром неравнодушные львовяне ждут поддержку. В Ровно общественные активисты заблокировали автобус с "Беркутом", который должен был ехать в Киев. Их не выпускают с территории местной базы беркутовцев на Видинской, 5. Выезд автобуса силовиков остановили из-за того, что машины активистов резко "сломались". Местные жители призывают спецназовцев не ехать в Киев. Однако позже через Ровно удалось приехать двум автобусам тернопольского "Беркута". Ровенские активисты не успели перекрыть им дорогу и автобусы поехали дальше на Киев. Активистов в Житомире призвали проснуться и остановить "беркутовцев". 
А ось : Донецкий "Беркут" едет в Киев!!!podzatylnik help
Больше читайте здесь: http://prosport-ru.tsn.ua/ukrayina/v-odesse-lvove-i-rovno-zablokirovali-vyezd-silovikov-na-kiev-344459.html
20.01.14 22:54 Волынский "Беркут" отказался ехать на Майдан
Работники волынского спецподразделения «Беркут» в Киев не поедут. Сейчас они находятся в Степане, выстраиваются в колонну и под сопровождением активистов Майдана должны отправляться на Луцк

Об этом пишет сайт vse.rv.ua, передает Цензор.НЕТ.

Как сообщил Андрей Лендел, такое решение приняли во время переговоров между руководством милиции и жителями Ривненщины, которые заблокировали проезд автобусов, где находились силовики.

"Активистам и руководству милиции удалось достичь компромисса - волынские спецназовцы возвращаются домой. Сейчас решаются технические вопросы по отправке «Беркута» в Луцк. Ведь они уже больше 12 часов в дороге, у них заканчивается топливо", - отметил Лендел.

Смотрите также: Автомайдан в Луцке приехал к губернатору и прокурору: попросили написать заявления на увольнение. ВИДЕОИсточник:http://censor.net.ua/n267173

Наразі, таке.

  • 20.01.14, 10:27




Журналістів Радіо Свобода тримають в «автозаку» на Грушевського.
 

20.01.2014

Журналісти Радіо Свобода, які виконували професійні обов’язки на вулиці Грушевського в Києві, зараз перебувають в автомобілі для перевезення в’язнів.

Про це sms-повідомленням поінформував один із двох затриманих, який додав, що під час затримання їх було побито.

Раніше співробітники правоохоронних органівзатримали знімальну групу Радіо Свобода. Про це повідомила дружина одного з двох затриманих.

Після 8:00 журналісти пішли знімати події на вулиці Грушевського. Протягом кількох хвилин під час паузи в сутичках мітингувальників і міліції вони підійшли майже впритул до лав правоохоронців. Згодом трансляція Радіо Свобода перервалася


Заклик з Майдану!

  • 19.01.14, 16:36
Друзі, поширюйте по всіх соцмережах!
Гаряча лінія Євромайдан SOS
0685481241;
0666849830;

Майдан. Медики

Нужны медики! Ребята которые там работают второй день, почти валятся с ног. Медпункт - Грушевского 4 

Потреба мітингувальників на Грушевській:марлеві пов'язки, вода в 0,5 бутилках, респіратори, противогази, спрей для заморозки. В найближчих аптеках цього вже нема. Підвозьте прямо до медиків на вул.Грушевського.

https://www.facebook.com/EuroMaydan

http://vk.com/uarevo

http://vk.com/public62043361

ЗАРАЗ ДЛЯ ЗАШИВАННЯ РАН МЕДСЛУЖБІ ПОТРІБНІ У МАКСИМАЛЬНІЙ кількості: - гемостатичні губки - лідокаїн у ампулах по 2 і 5 мл. - 2% - шовний матеріал (нитки) з голкою - голкотримачі - затискачі хірургічні - ножиці - пінцети хірургічні - серветки марлеві стерильні для перев'язок - медичні маски (бажано марлеві) - пантенол спрей - спиртові серветки - термальна вода у спреї - еластичні бинти - лейкопластирі в котушках - респіратори Прохання доставити у будинок профспілок, 3-й поверх, каб.320 у будь-який час. Телефон медслужби +38 (063) 197 0303. UPD: В КМДА немає медикаментів: бинтів. перекису, зеленки, марлевих пов"язок, пантенолу Максимальний перепост!
Житомиряни! Прокидайтесь і блокуйте трасу на Київ!
Доки рівненчани на об'їздній трасі блокували живим ланцюгом проїзд автобусів з Беркутом і затримували спецназ з Луцька, через центр міста проїхали спецпризначенці з Тернополя! 

ЛЬВІВ! Оргкомітет Львівського Євромайдану отримав підтвердження, що у військовій? частині на Стрийській, 146 військовослужбовці готуються до відправки на Київ. Ми не повинні їх випустити!
Олена Євтєєва
!!!ЗАРАЗ!!! ДЛЯ ЗАШИВАННЯ РАН нам потрібні у МАКСИМАЛЬНІЙ кількості:

гемостатичні губки
лідокаїн у ампулах по 2 і 5 мл. – 2%
шовний матеріал (нитки) з голкою
голкотримачі
затискачі хірургічні
ножиці
пінцети хірургічні
серветки марлеві стерильні для перев’язок
медичні маски (бажано марлеві)
пантенол спрей
спиртові серветки
термальна вода у спреї
еластичні бинти
лейкопластирі в котушках

Прохання доставити у будинок профспілок, 3-й поверх, каб.320 у будь-який час. Телефон Медслужби 063 197 0303.

Наперед усім велика подяка за допомогу !!!





ВСІ НА МАЙДАН!!!

Репост.

  • 19.01.14, 12:15
Інформація з Фейсбук від співробітника СБУ. 
Інформація перевірена. 
Інформація від співробітника СБУ. Інформація перевірена. Репост.<br /><br /><br /><br />
__________________________<br /><br /><br /><br />
Привет<br /><br /><br /><br />
Ну вот и все.<br /><br /><br /><br />
Я тоже отказался выполнять преступные приказы, вчера всех служащих в СБУ отправляли на майдан.<br /><br /><br /><br />
Делили на группы.<br /><br /><br /><br />
1-группа провокаторы<br /><br /><br /><br />
2-бойцов ВВ<br /><br /><br /><br />
Под предлогом стояла премия в размере двух зарплат, либо в случае неповиновения статья.<br /><br /><br /><br />
В итоге мой выбор...<br /><br /><br /><br />
Я не пойду против своего...родного...Украинского народа...я никогда не опущусь до того уровня что бы бить наших украинских девушек/женщин, никогда не стану бить детей, студентов и подростков...<br /><br /><br /><br />
Я до последнего боролся за свою свободу, за право выбора...но в этом преступном государстве я не буду выполнять говноприказы купленых полковников и говноЯныка!<br /><br /><br /><br />
Да, пусть лучше меня засудят, посадят на пожизненное или приговорят к смертной казни.... Я лучше сдохну чем пойду против своего народа.<br /><br /><br /><br />
By #Євромайдан ✔  █ Viva la Revolucion! █<br /><br /><br /><br />
<br /><br /><br /><br />
See More: http://vk.com/wall12488231_8921
Інформація від співробітника СБУ. Інформація перевірена. Репост. __________________________ Привет Ну вот и все. Я тоже отказался выполнять преступные приказы, вчера всех служащих в СБУ отправляли на майдан. Делили на группы. 1-группа провокаторы 2-бойцов ВВ Под предлогом стояла премия в размере двух зарплат, либо в случае неповиновения статья. В итоге мой выбор... Я не пойду против своего...родного...Украинского народа...я никогда не опущусь до того уровня что бы бить наших украинских девушек/женщин, никогда не стану бить детей, студентов и подростков... Я до последнего боролся за свою свободу, за право выбора...но в этом преступном государстве я не буду выполнять говноприказы купленых полковников и говноЯныка! Да, пусть лучше меня засудят, посадят на пожизненное или приговорят к смертной казни.... Я лучше сдохну чем пойду против своего народа. By#Євромайдан  Viva la Revolucion! See More:http://vk.com/wall12488231_8921

Риторичне питання.

  • 19.01.14, 08:37

Скільки років ув'язнення тепер світить за виконання Гімну України?
Чи калетник-царьков відразу свій законопроект застосує?

"Ще не вмерла України ні слава, ні воля,
Ще нам, браття українці, усміхнеться доля.
Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці.
Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.
Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду.

Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону,
В ріднім краю панувати не дамо нікому!
Чорне море ще всміхнеться, дід-Дніпро зрадіє,
Ще у нашій Україні — доленька наспіє.
Душу, тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду..."
question 

p.s.Цікаво, "Мурка" чи "Владімірскій централ" тепер буде гімном уркаїни?

Поржали над репресивними законами? Далі більше!

  • 19.01.14, 07:36
Думаете, Янукович будет кормить своих врагов в концлагерях?.. 

Внесен законопроект о смертной казни!
555v_n_zb18 января, 20:16
.
Только вчера писал - куда Янукович и его банда планируют столько "врагов народа" деть? Тюрьмы будут переполнены уже через несколько месяцев, да еще и кормить этот сброд надо.

Но Янукович таки гений! Не нужны ему заключенные, не нужны ему расходы по их содержанию.
Только уничтожение!!!

Следующий шаг Януковича - возвращение смертной казни. Не для убийц - это ведь социально близкие для бандита Януковича.
Но - для политических врагов.
Как конкретно прописывать статью - дело десятое.

Пикантность ситуации заключается в том, что смертную казнь законодательно требует вернуть партия, руки которой по локоть в крови - коммунисты.
Соответствующий законопроект подан в ВР коммунистами Симоненко, Алексеевым и Калетником.

Законопроект был подан еще в прошлом году, но лежал мертвым грузом. Однако на минувшей неделе спикер Рыбак получил указание ускорить принятие законопроекта без рассмотрения в комитетах, т.е. с НАРУШЕНИЕМ РЕГЛАМЕНТА.

Законопроект был рассмотрен Комитетом Кожемякина еще в апреле и числится как "отправленный на доработку".