хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Як відзначили 75 річницю заснування УПА.

  • 18.10.17, 02:12
Активісти «Свободи», «Нацкорпусу» та «Правого сектора» провели Марш слави УПА

14 жовтня 2017 року в Києві активісти партій ВО «Свобода», «Національний корпус», «Правий сектор» та інших націоналістичних організацій зібралися на традиційне святкування Покрови. Цього року заходи приурочено до 75-річчя створення Української Повстанської Армії. З цієї нагоди близько 20 тисяч націоналістів провели Марш слави УПА. Про це повідомляє прес-служба «Свободи».

У заході взяли участь ветерани УПА та герої російсько-української війни.

«Цей день змушує пригадати всіх, хто поклав життя за Українську державу. І коли ми згадуємо вояків, які захищають зараз нашу державу від московської навали, розуміємо: не один із них надихався в боротьбі подвигом вояків УПА. «Не посоромити слави героїв! Захистити майбутнє дітей!» це гасло цьогорічного маршу, який ми проводимо уже дванадцятий рік поспіль», заявив лідер «Свободи» Олег Тягнибок.

«Те, що ми робимо сьогодні, це продовження боротьби УПА за Українську Самостійну Соборну Державу. За Україну без холопа і пана, де українці будуть успішними й багатими. Слава нашим героям! І Слава нашій незалежній, соборній, великій державі!» додав націоналіст.

Лідер «Національного корпусу» нардеп Андрій Білецький підкреслив: «У цей день я щасливий, що ми показали замість розбрату єдність. Не маємо права торгувати тим, за що наші герої заплатили найдорожчим життям. Наше єднання це ще один крок до перемоги в боротьбі українців. Слава Україні!».

«Покрова це свято зброї. Але зброя буває різна мілітарна і словесна. Є постать, яка синтезує цю різну зброю це постать Степана Бандери. Це він дав найкраще визначення національної ідеї соборна, самостійна, націєцентрична держава. Нині наше завдання ставати нацією-месником. І ми сьогодні зійшлися біля пам’ятника Шевченку, щоби усвідомити його слова «В своїй хаті своя правда, і сила, і воля!» заявила відомий мовознавець, народний депутат VII скликання «свободівка» Ірина Фаріон.

1

Коментарі

118.10.17, 12:17