хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Ген самотності.

  • 07.08.17, 00:30
Учені довели існування гену самотності

Вчені Пекінського університету ідентифікувати так званий ген самотності і довели, що люди, у яких він присутній, мають на 20% більше шансів жити на самоті, ніж інші.

Про це повідомляє GogetNews, передає Еспресо.TV.

Експерти кажуть, що за рахунок зниження рівнів серотоніну даний ген робить людей менш схильними до близьких стосунків. Таким людям може бути важче встановлювати контакти і сильніше переживати після розриву зв'язків.

Вчені з Пекінського університету вивчили зразки волосся майже 600 китайських студентів для аналізу гена під назвою 5-HTA1, який має дві різні версії.

Виявилося, що люди з версією G з набагато більшою ймовірністю були одні, ніж люди з версією С. Близько 60% людей з версією гена G не були у відносинах в порівнянні з 50% з тих, хто в мав версію С.

«Важливо відзначити, що даний зв'язок не можна пояснити іншими факторами, які впливають на відносини, в тому числі зовнішнім виглядом і багатством»-, кажуть вчені.

Версія G даного гена виробляє менше серотоніну в головному мозку — хімічної речовини, що бере участь в настрої і щастя. Таким людям складніше зближуватися з іншими людьми, кажуть експерти, також вони з більшою ймовірністю будуть мати невротичні розлади і страждати від депресії.

Як песимізм і нейротизм шкідливі для формування, якості та стабільності відносин, цей зв'язок між версією гена G і психологічними розладами може знизити можливості знайомств або привести до невдач в романтичних стосунках, підсумовують фахівці.

http://wz.lviv.ua/news/177599-ucheni-dovely-isnuvannia-henu-samotnosti

4

Коментарі

17.08.17, 10:57

Я легко впадаю в депресії, але так само легко сходжуся з людьми і не переношу самотності. Все це мабуть дуже індивідуально

    210.08.17, 00:02Відповідь на 1 від ab absurdo

    Я легко впадаю в депресії, але так само легко сходжуся з людьми і не переношу самотності. Все це мабуть дуже індивідуальноЯ навіть не уявляла на скільки ми схожі. Внутрішньо.

      310.08.17, 00:17Відповідь на 1 від ab absurdo

      Я легко впадаю в депресії, але так само легко сходжуся з людьми і не переношу самотності. Все це мабуть дуже індивідуальноДля мене ця інфа цінна тим, що за рахунок зниження рівню серотоніну даний ген робить людей менш схильними до близьких стосунків. Коли я впадаю в депресію, замикаюсь і нікого не хочу бачити, а тому контакти на деякий час припиняються.

        410.08.17, 16:36Відповідь на 2 від Alter ego*

        Я легко впадаю в депресії, але так само легко сходжуся з людьми і не переношу самотності. Все це мабуть дуже індивідуальноЯ навіть не уявляла на скільки ми схожі. Внутрішньо.