хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Косарі" під бабськими спідницями.

  • 27.07.15, 01:01
Тиловий бунт
Жінки протестують проти призову, апелюючи до можновладців у зручних кабінетах

Світлана МИЧКО   

Чергова хвиля мобілізації, що проходить із великими труднощами, супроводжується ще й жіночими протестами.

«УМ» уже писала про проблеми мобілізації на Тернопільщині, в результаті яких план її шостої хвилі не виконано навіть на 10 відсотків, а майже 30 тисяч потенційних призовників навіть не можуть знайти, щоб вручити повістки. Відтак з’явилися і нові специфічні труднощi — в районах почалися... «бабські бунти». У селі Давидківці Чортківського району кілька десятків місцевих жінок на знак протесту проти вручення їхнім чоловікам повісток перекрили центральну трасу. Щоб розблокувати дорогу й переконати жіноцтво в незаконності їхніх вимог, а також пояснити елементарні правила та порядок мобілізації, на місце протестної акції виїжджали керівники районних комісаріату, відділення УСБУ та держадміністрації. Їм довелося взяти участь у тривалих, складних та емоційних дискусіях. І не виключено, що до них доведеться повернутися знову.

Наступна протестна акція матерів i дружин військовозобов’язаних відбулася в райцентрі Зборів під стінами військового комісаріату. «Чому наші діти повинні гинути на чужій землі, коли можновладці сидять у зручних кабінетах, а їхніх дітей ніхто на війну не посилає?!» — таким було одне з головних запитань жінок у бурхливій суперечці з районним комісаром. На жаль, консенсусу в ній так і не дійшли, тож жінки пригрозили, що вдаватимуться й до крайніх форм протесту. Що ж, матерів і дружин можна зрозуміти. Але не може змінитися і позиція військових комісарів. Як прокоментував ситуацію військовий комісар Тернопільської області Володимир Катинський, військовозобов’язані повинні виконувати свій обов’язок перед державою, і це питання не лише патріотизму, а й дотримання закону. До того ж без виконання плану мобілізації неможливо забезпечити заміну тим воїнам, які перебувають у зоні АТО вже тривалий час.

Причиною ж таких протестних настроїв полковник Катинський вважає, зокрема, діяльність провокаторів, які навмисне розповсюджують неправдиву інформацію про нинішню ситуацію в зоні АТО і нагнітають нездорову атмосферу навколо призову.

УМ

P.S. Замітьте, у звичній вже фразі:"Чому наші діти повинні гинути на чужій землі.?." - ключове слово "ЧУЖІЙ ЗЕМЛІ", а не виправдання в другій половині цієї тернопільської поговірки". Спочатку забракували націоналістичну партію "Свобода", деякі дУрні, що думкою багаті, відкрито заявляли:"Хто зна? Може якби ПР в області перемогла, то було б краще?", інші вірять в явну дурню, що СПЛАНОВАНА ПУТЛЄРОМ ВІЙНА із-за так званого "мовного питання" і тому подібні ворожі пропагандиські нісенітниці.. Тепер хочуть бути хитрішими за всіх українців - ХОВАЮТЬСЯ ВІД ПРИЗОВУ НЕ ТІЛЬКИ ЗА КОРДОНОМ, А НАВІТЬ В ДУРКАХ! ГАНЬБА ВИШИВАТНИМ ПЕДРІЙОТАМ, що здібні лишень по табОрах в Карпатах ВІДПОЧИВАТИ, час від часу влаштовуючи собі одноденні іспити на СВОЮ витривалість для СВОГО самозбереження. А чоловіки з інших областей гірші за них чи лишні в Бога?! При ТАКОМУ відношення до своєї Вітчизни, Україна НІКОЛИ не була і НЕ БУДЕ незалежною УНІТАРНОЮ державою.

14

Коментарі

127.07.15, 07:53

Усім фанатам секти "жити по новому" також варто зарезервувати місця на передовій нехай довбаки гелетей, муженко і компанія життям їх дітей гендлюють!!!

    227.07.15, 08:21Відповідь на 1 від Мольфар

    Ті жінки просто швидше за всіх зрозуміли, що їхні чоловіки будуть гинути за порошенківські цукерки. Солдати на фронті теж почали по торохи розуміти, що вони слугують гарматним мясом. Навіть у відповідь не дозволяють стріляти? То що ж то за АТО таке? Прооста утилізація людського ресурсу?

      327.07.15, 08:35

      Власть потеряла доверие граждан, поэтому воевать за неё никто не хочет.

        427.07.15, 09:58Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

        То що ж то за АТО таке? Прооста утилізація людського ресурсу?Не "утилізація" - а КОРБАНІЗАЦІЯ = ЖЕРТВОПРИНОШЕННЯ Юдо-Б-гу
        === Цитата з http://blog.i.ua/user/295100/1703557/ ===

        Когда же вертикаль НАШЕЙ ВЛАСТИ была сформирована – наш "сладкий
        и шоколадный" со всей серьезностью приступил к выполнению своего
        ТАЛМУДИЧЕСКОГО ДОЛГА.
        Проведя МОБИЛИЗАЦИЮ, рав направил гоев на защиту границ УКРаиля, устроив настоящий паноптикум из жертв КОРБАНИЗАЦИИ гоев в Донецких котлах.
        *** КОРБАН = Еврейский Праздик Жертвоприношения.

        Многие начинающие гешефтмахеры избирают своим путеводным
        выражение: "Моя цель на следующий год – заработать 1 миллион".
        Но НАШ РАВ поставил себе другие цели озаглавив их так:
        "Моя цель на 2015 год – КОРБАНИЗОВАТЬ 100.000 ГОЕВ!".

          527.07.15, 10:05Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

          Воєнкомам треба нагадати:
          МОБІЛІЗАЦІЯ оголошується - коли оголошена ВІЙНА!
          А в Україні НЕМА ВІЙНИ - а є якесь непорозуміння "АТО", яке Петюня обіцяв закінчити МАХ за ТИЖДЕНЬ!
          То про яку таку "мобілізацію" вони нам шепчуть?!!

            627.07.15, 10:14Відповідь на 5 від Богдан Ляшко

            ...До того ж за антитерористичну операцію повинні відповідати ЛИШЕ силовики - СБУ, прокуратура, міліція. А у нас чомусь з терористами борються прості громадяни. За це ж їх ще й судять за законами мирного часу.

              727.07.15, 10:55Відповідь на 6 від ЯКриворожанка

              ...До того ж за антитерористичну операцію повинні відповідати ЛИШЕ силовики - СБУ, прокуратура, міліція. А у нас чомусь з терористами борються прості громадяни. За це ж їх ще й судять за законами мирного часу.Як завжди у нас ВСЕ ЧЕРЕЗ ДУПУ! - тому люди й БУНТУЮТЬ!

                827.07.15, 12:38Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                ...До того ж за антитерористичну операцію повинні відповідати ЛИШЕ силовики - СБУ, прокуратура, міліція. А у нас чомусь з терористами борються прості громадяни. За це ж їх ще й судять за законами мирного часу.Як завжди у нас ВСЕ ЧЕРЕЗ ДУПУ! - тому люди й БУНТУЮТЬ! Раз начали бунтовать, уже "не через дупу!" Так должно быть по всей стране! Воевать должна профессиональная армия! Хватит корбанизировать мужчин, у нас их и так мало!!!

                  927.07.15, 14:15Відповідь на 8 від Gato_

                  Воевать должна профессиональная армия! Хватит корбанизировать мужчин, у нас их и так мало!!!Еще план ГенИАльного Штаба и его ГОВНОкомандущего НЕ ВЫПОЛНЕН = НЕТ 100.000
                  Така "ВялоТекущая Шизо-Війна" - саме те, що потрібно для ВИНИЩЕННЯ ЯКОМОГА БІЛЬШОГО ЧИСЛА ГОЇВ з обох сторін! Цікава світлинка = http://www.zarubezhom.com/Images4/Idiot.jpg = ИДИОТ = "Человек Земной" = ГОЙ (розумне пояснення до мого ТХТ "ЧТО ТАКОЕ НЕ_ЛЮДЬ?" = http://blog.i.ua/user/295100/1647112/

                  Если еврей имеет власть – то он должен ОТКРЫТО убивать гоев
                  Если еврей не имеет власти – он это должен делать ТАЙНО
                  \АrbaTur. Jore deach 4,158; f.35,5;-chosch.Ham.f.138,1,2\

                    1027.07.15, 14:55

                    Не схвалюю. Але є різні ситуації. Одна із причин: повернувся хлопець. Відбув рік по моболізації. Живий. Мовчить. Каже, одного разу отримали нову форму і зброю. Зраділи. Приїхали журналісти, ще хтось там... Поїхали. Все повідбирали назад
                    Поїхав до райцентру оформлювати той статус. Послали , як зазвичай кудись там. Потім ще раз. Плюнув. Каже більш нікуди не поїде.
                    Запитання: хтось із того села поспішить в військомат ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна