хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Штаб Інформаційних військ України повідомляє.

  • 04.07.15, 01:24

Ватажки російських терористів на Донбасі заявили про проведення “місцевих виборів за законодавством України” для “виконання мінських домовленостей”. Це виключно пропагандиський хід, тому що апріорі російські терористи не можуть провести вибори згідно Конституції та законів України, оскільки: 
1. Проведення “місцевих виборів” на окупованій частині Донбасу російськими терористами суперечить Мінським угодам, бо підготовка до виборів, які мають відбутися виключно згідно законодавства України, має початися лише після повного припинення вогню та відводу важкого озброєння. Згідно звітів, СММ ОБСЕ, СЦКК фіксують постійні та грубі порушення режиму припинення вогню з боку терористів.  
2. Такі вибори апріорі не можуть відбутися згідно законодавства України, оскільки, за Конституцією України, Центральна виборча комісія - це єдиний орган, який наділений повноваженнями щодо організації підготовки і проведення місцевих виборів. Зараз ЦВК не має доступу до окупованої частини Донбасу.
3. Головними умовами виборчого процесу, згідно Конституції України, є: публічність і відкритість; рівність прав усіх кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови; свобода передвиборчої агітації, рівні можливості доступу до засобів масової інформації незалежно від форми власності.
Очевидно, що жодна з цих умов виборчого процесу не може бути виконана на окупованій терористами частині Донбасу.


 Лінки для поширення:


1. Екс-чиновник Альянса: НАТО хватает доказательств российской агрессии против Украины http://www.5.ua/polityka/Ekschynovnyk-aliansu-NATO-vystachaie-dokaziv-rosiiskoi-ahresii-proty-Ukrainy-86011.html    

2. Российский эксперт: за войну на Донбассе Путину готовят страшный удар http://nr2.com.ua/News/world_and_russia/Rossiyskiy-ekspert-za-voynu-na-Donbasse-Putinu-gotovyat-strashnyy-udar-100185.html

3. Яценюк поручил провести морской трибунал ООН против РФ http://focus.ua/country/333029/

4. НАТО передало Украине деньги, предназначенные для РФ http://www.rbc.ua/rus/news/nato-peredal-dengi-prednaznachennye-moskvy-1435825577.html

5. Газпром рекордно снижает добычу газа http://energy.apostrophe.com.ua/enerhetychnyy-rynok/novyny/mizhnarodna-enerhetyka/hazprom-rekordno-znyzhu-vydobutok-hazu/

 6. Ватный Ад или народ — богоносец https://vata.d3.ru/vatnyi-ad-756334/

7. Китай отказался от военного союза с Россией http://www.finanz.ru/novosti/aktsii/kitay-otkazalsya-ot-voennogo-soyuza-s-rossiey-1000700026

ОСОБЛИВО ЗАЧЕПИЛО:
Российский эксперт: за войну на Донбассе Путину готовят страшный удар
 29 Июня 2015, 22:01
 Нефть, а не газ — основа российской экономики и бюджета Павел Фельгенгауэр Павел Фельгенгауэр ПО ТЕМЕ Россия снова предлагает Украине скидку на газ Москва, Июнь 29 (Новый Регион, Вадим Довнар) – Военный эксперт из России Павел Фельгенгауэр рассказал о том, что за войну на Донбассе Россия может получить нефтяное эмбарго. «Информированные источники утверждают, что проект нефтяного эмбарго, замораживание финансовых транзакций, связанных с российской нефтеторговлей, и отключение от системы переводов SWIFT основных российских госбанков уже подготовлены и будут введены в случае серьезного нового летнего обострения боев на Донбассе. Триллионы, потраченные на перевооружение, 40 российских новых ядерных ракет, массовый оборонный энтузиазм и новые многотысячные внезапные учения эту угрозу отразить не смогут и, скорее, только навредят», — подчеркнул Фельгенгауэр. По словам Фельгенгауэра, в ответ на действия России на Донбассе Запад укрепляет трансатлантическую солидарность. ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Несовместимые с жизнью шаги Россия сделала год назад «Всемерно укрепив трансатлантическую солидарность совместной обороной от общего врага, Запад будет стремиться не воевать, а истощать Россию запретами на трансферт передовых технологий, материалов и комплектующих дальнейшим ограничением движения капитала и инвестиций, возможной торговой блокадой. Без русского газа Европе пока трудно совсем обойтись, а без нефти — легко. Нефть, а не газ — основа российской экономики и бюджета», — отметил военный эксперт.

http://nr2.com.ua/News/world_and_russia/Rossiyskiy-ekspert-za-voynu-na-Donbasse-Putinu-gotovyat-strashnyy-udar-100185.html
© HP2

11

Коментарі

14.07.15, 08:22

***в ответ на действия России на Донбассе - Запад укрепляет трансатлантическую солидарность***
Тож виходить, що ЗАХОДУ ВАЖНІШЕ СПРАВИ в Україні - ніж Президенту-ЗРАДНИКУ, який ПРОДОЖУЄ роботу своїх 2 філій "РОШЕН" + СудоРемонтного заводику в Криму = ЗБАГАЧУЮЧИ РФію!!!

    25.07.15, 09:45

    Я вже для себе прийняла рішення. Якщо змінять Конституцію - я взагалі на вибори не йду. Не хочу брати участь у цьому лайні.

      36.07.15, 01:10Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      Я вже для себе прийняла рішення. Якщо змінять Конституцію - я взагалі на вибори не йду. Не хочу брати участь у цьому лайні.Світлана, Ти ас у законах і досконало знаєш Конституцію. Що там Пеця хоче міняти? Дякую і вибачаюсь за лінь самій докопатись.

        46.07.15, 10:36Відповідь на 3 від Alter ego*

        http://www.ligapkr.org/assembly/750-nova-redakcya-konstitucyi-pozbavlyaye-narod-konstitucynogo-prava.html
        перейдіть по посиланню. Це коментарі, але там не усі небезпеки висвітлено. Окрім цього є в законопроекті особливий статус для Донецької і Луганської області. А ще надається право президенту знімати з посади сільських та районних голів. У префектів (що зявляються замість адміністрацій) є право виносити рішення, які скасувати може тільки президент. Тобто, навіть до суду з оскарженням звернутися не можливо. І основне - термін "територіальні громади" подається тільки як РАДА, а не жителі окремої територіальної одиниці. Верховній раді надається право ЛІКВІДОВУВАТИ територіальну громаду!!!! У мене виникає питання - яким чином ліквідовувати? З автоматами чи бомбами?

          56.07.15, 11:18Відповідь на 3 від Alter ego*

          Докладніше тут. Подивіться порівняльну таблицю.
          http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=55812