хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Штаб Інформаційних військ України повідомляє.

  • 30.06.15, 18:08
Кремлівська пропаганда через підконтрольні ЗМІ та соціальні мережі розповсюджує неправдиву інформацію про те, що в Дніпропетровську існувала база бойовиків "Ісламської держави". Завдання російських пропагандистів полягає в тому, щоб видати Україну за державу, яка постачає бойовиків для "ІД".  Насправді ж, Службою безпеки України було розкрито перевальний пункт, організований росіянином для переміщення громадян Російської Федерації до територій, контрольованих терористами "ІД". Лише за офіційною інформацією кремлівської влади в лавах терористів "Ісламської держави" воює близько 1700 росіян, а за інформацією міжнародних правозахисників, кількість росіян там складає близько 5000 бойовиків. 
Окрім того, треба зазначити, що 2 дні тому бойовики так званого "Імарату Кавказ", які багато років воюють проти московського уряду на території Дагестану та інших республік Кавказу, проголосили себе частиною "Ісламської держави" і заявили, що будуть боротися за те, щоб вийти зі складу РФ і "звільнити територію Кавказу від невірних".
Україна традиційно не підтримує жодних терористичних організацій і засуджує діяльність як т.з. "Ісламської держави", так і бойовиків т.з. "ДНР"/"ЛНР"
5

Коментарі

15.07.15, 11:41